Aanbiedingen

Decoreer je kale muur met behulp van deze tips

Nextmagazine

Heb jij een saaie kale muur in je woning? Tijd om er iets aan te doen. Er zijn verschillende manieren om een kale muur te decoreren. In dit artikel helpen we je op weg. 

Hang foto’s aan de muur 
Dit is misschien niet de meest originele manier, maar een mooie foto kan veel verschil maken. Maak je woning persoonlijk door een eigen foto te laten afdrukken, bijvoorbeeld een mooi familieportret of een vakantiefoto. Een foto met betekenis zal je altijd doen glimlachen als je langs de muur loopt. Ben je niet zo’n goede fotograaf? Dan kan je ook een afbeelding gebruiken van iemand anders. Op diverse websites kan je foto’s van hoge kwaliteit downloaden. 

Objecten als wanddecoratie
Een andere manier om je muur te decoreren is door objecten te gebruiken als wanddecoratie. Denk aan souvenirs van die ene fantastische vakantie, een klok, een wereldkaart of mooie schalen. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Zolang er maar een mogelijkheid is om het object aan de muur te bevestigen. Met unieke objecten geef je een bijzondere twist aan je muur. 

De voordelen van spiegels
Het ophangen van een spiegel heeft vele voordelen. Zo zijn spiegels natuurlijk ontzettend handig om jezelf in te bekijken en je haar nog even snel goed te doen voor vertrek, maar spiegels laten ook je woning optisch groter lijken. Bovendien weerkaatsen spiegels licht, waardoor je kamer ook direct een stuk lichter kijkt. Een spiegel hoeft niet altijd rechthoekig te zijn. Er zijn spiegels in allerlei vormen en maten. Zo kan een spiegel een echte eyecatcher aan de muur zijn. 

Functioneel gebruik van de muur
Je zou er misschien niet direct aan denken, maar je kunt een kale muur natuurlijk ook gebruiken om alledaagse voorwerpen aan op te hangen. Bevestig een aantal haken en planken aan de muur en je kunt er allerlei gebruiksvoorwerpen kwijt. Denk aan boeken, speelgoed, servies, et cetera. Overigens kan je op de planken ook kleine decoratieve items kwijt, zoals een mooi beeldje of kaarsen. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/

Personaliseer je servies met een mooie bedrukking

Nextmagazine

Er gaat geen dag voorbij of je maakt gebruik van je servies. ’s Morgens bij het ontbijt eet je je boterham van een bordje of geniet je van je kwark uit een kom. ’s Avonds bij het diner komt er vaak nog veel meer servies bij kijken om te genieten van een van de belangrijkste momenten van de dag.

Horeca of bedrijfs-servies

Ook in de horeca is het servies een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Het servies bepaalt namelijk voor een belangrijk deel de sfeer op tafel. Een slecht gekozen servies zorgt voor een onprettige ervaring bij de gasten.

Maar ook in de bedrijfskantine of het bedrijfsrestaurant doet het servies ertoe. Natuurlijk moet het servies schoon en onbeschadigd zijn, maar ook de vorm, gebruiksvriendelijkheid en algehele uitstraling doen ertoe.

Servies bedrukken

Niet voor niets gebruiken veel bedrijven hun servies om juist een extra reclamemomentje te creëren voor zichzelf. Bij veel bedrijven zijn de koffiekopjes voorzien van een logo, maar ontbreekt dit logo op andere serviesstukken. Dit is een gemiste kans. Ook borden, kommen, schotels en glazen kunnen worden voorzien van een logo of bedrijfsnaam om op die manier nog eens extra onder de aandacht te komen. Door hetzelfde beeld op al het servies terug te laten komen ontstaat er een mooie eenheid aan tafel zelfs als iedereen een ander gerecht gebruikt. Je servies bedrukken is dus altijd een goede keuze!

Bedrukt servies bestellen

Het bestellen van een bedrukt servies is heel gemakkelijk. Er zijn diverse aanbieders die online de mogelijkheid bieden om te kiezen uit een assortiment. Let hierbij wel op dat de ene aanbieder veel meer ervaring heeft in het bedrukken en daardoor beter op de hoogte is van de vele mogelijkheden. Kies voor het bedrukken van je servies dan ook altijd voor een specialist die ook grotere aantallen zonder problemen kan leveren.

Het opvragen van offertes kan helpen bij het maken van een keuze. Ook op https://www.rikegroup.com/ is dit mogelijk. Vraag bij de offerte dan ook altijd om een voorbeeld van hoe de bedrukking er op de verschillende serviesonderdelen uit komt te zien. Een logo moet netjes in verhouding tot het serviesstuk worden gedrukt en op de juiste manier worden ingebakken om te voorkomen dat het snel aan kwaliteitsverlies onderhevig is.

Compleet servies samenstellen

Een aantal grotere aanbieders heeft de mogelijkheid om een compleet servies te bestellen van 1 lijn. Dit in combinatie met een mooie bedrukking maakt de tafel tot een geheel en geeft een rustige uitstraling. Informeer in deze gevallen altijd naar de mogelijkheid van toekomstige leveringen om te voorkomen dat je na een half jaar wilt bijbestellen en de betreffende range niet meer wordt aangeboden. Zo kun je altijd je servies compleet houden zonder een wirwar aan verschillende servieslijnen door elkaar te krijgen.

Levertijden

Het bedrukken van een servies kan enige tijd kosten. Vandaag besteld is morgen in huis is vaak niet van toepassing op grotere partijen. Kijk daarom altijd goed wanneer je het servies nodig hebt en bestel op tijd. Als er toch spoedlevering nodig is dan is het verstandig om even contact op te nemen met de leverancier om zeker te weten dat alles op tijd binnen is.

 

https://www.rikegroup.com/

Dit moet je weten over een fietsaccu revisie

Nextmagazine

Een paar jaar geleden waren elektrische fietsen nog maar raar. ‘’ Hoe werkt dat dan? Is het niet gevaarlijk? En hoelang gaat zo’n fiets mee?’’. Dit zijn allemaal terechte vragen, waar we vandaag gemakkelijk antwoord op kunnen geven. We weten nu inmiddels hoe een elektrische fiets werkt en hoe hard we er mee kunnen fietsen. Als je normaal fietst op een elektrische fiets dan is het zeker niet gevaarlijk en de fietsen gaan eigenlijk best lang mee! Maar, je kan ervoor zorgen dat ze nog langer meegaan, dit kan aan de hand van het verwisselen van een accu revisie. Op deze manier voorkom je problemen aan de elektrische fiets. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Als de accu maar werkt

Na verloop van tijd kan de accu van je fiets minder goed werken. Dit is niet iets wat zomaar van de ene dag op de andere dag gaat gebeuren, maar iets wat langzamerhand kan gebeuren. Je moet het echter wel in de gaten houden, want als je te maken krijgt met een lege accu kan dat resulteren in verscheidene problemen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een leuke fietstocht aan het maken bent, maar dat dan ineens blijkt dat de accu leeg is. Dan kom je natuurlijk voor verschillende problemen te staan. Met een accu revisie komt dat gelukkig niet voor, want de je weet hierdoor zeker dat de accu in perfecte staat is. 

Meer informatie nodig over een accu revisie?

Als je accu wat kuren heeft wil je vast dat deze weer normaal gaat functioneren. Dit kan dan ook bij een specialist. Het proces gaat als volgt. Allereerst moet je controleren of er sprake is van een slechte accu, of dat iets anders aan de hand is. Weet je vervolgens zeker dat er wat aan de hand is met je accu? In dat geval kun je deze opsturen. De accu kan gratis worden verzonden bij partijen als fietsaccuspecialist.nl, dus dat is ook al zeer mooi meegenomen. Vervolgens wordt de gehele accu voor jou gereviseerd. Wanneer de accu is gereviseerd, dan wordt deze nog extra gecontroleerd om na te gaan of hij weer optimaal functioneert. Vervolgens wordt deze dan weer naar je toegestuurd. 

 

https://www.rebatt.nl/

Deze verschillende smaken kan je kiezen voor een e-sigaret

Nextmagazine

Ben je een beginnende vaper of een expert? Deze vraag klinkt vast raar, maar als je een beginnende vaper bent heb je een andere e-sigaret nodig dan een expert. Nu vraag jij je vast af waarom dit is? Nou, een beginnende vaper heeft een andere inhaleertechniek dan een gevorderde vaper. Dit komt mede door een sigaret, de beginnende vapers stappen vaak over van een sigaret naar een e-sigaret. Een sigaret inhaleert anders, namelijk de mount to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleren volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit aan te schaffen. 

 

Dit moet je weten over een e-sigaret

Een e-sigaret bestaat dus uit verschillende onderdelen. Maar een onderdeel waar we het nog niet over hebben gehad is het e liquid. Het e-liquid is eigenlijk de smaak van de e-sigaret. Het fijne hieraan is dat je elke dag een andere smaak kan kiezen. De smaakjes zijn namelijk zeer gemakkelijk te vervangen. Heb je vandaag zin aan munt? Dan doe je de munt liquid in de vaper! Ideaal voor mensen die van verandering houden. Op deze manier is elke dag weer ander

Hier haal je e-liquid 

Een partij die wij aanraden is Save vape. Save Vape heeft een ruim assortiment waardoor er zeker wat tussen moet zitten voor jou! Heb je nog een vraag over een onderdeel? Zoek je een andere lekkere smaak? Of weet je toch niet helemaal zeker of de vaper die je hebt gekozen de juiste vaper voor jou is? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten van Save Vape! Ze helpen je namelijk graag verder en beantwoorden al je vragen. Of neem een kijkje op de website, hier staat ook veel informatie op!

 

https://www.savevape.nl/nl/

Wat te overwegen bij het kiezen van uw nieuwe raambekleding

Nextmagazine

Een manier om ervoor te zorgen dat uw huis vrij is van allergieën is om speciale allergie-vrije raambekleding te kopen. Zorg dat uw huis vrij is van allergenen zoals stof, stuifmeel en huisdierstander is de sleutel tot het helpen van een meer normaal leven. Het kan moeilijk zijn om te voorkomen dat deze allergenen uw huis binnenkomen door middel van de vele mensen die worden beïnvloed door allergieën. Het is moeilijk om te leven zonder raambekleding omdat ze een weergave van buiten afgeven en vaak het eerste gebied zijn waarin bezoekers worden ontvangen.

 

Vensterbekledingen worden verkocht in verschillende materialen en stijlen om te passen in elke versierende smaak. Jaloezieën en zelfs gordijnen zijn beschikbaar. Vensterbekledingen zijn meestal op maat gemaakt met uw metingen, dus het is absoluut noodzakelijk dat u de juiste metingen van de voordeurvensters verstrekt voordat u elk type bekledingen bestelt. Deze metingen zijn buitengewoon belangrijk en mogen nooit over het hoofd worden gezien.

Bekijk verschillende soorten raambekleding

De eerste stap is om de verschillende soorten raambekleding vandaag op de markt te bekijken. Dan moet u bepalen wat uw behoeften en voorkeuren zijn. Sommige particulieren geven er bijvoorbeeld de voorkeur aan een donker gekleurd raambedekking terwijl anderen de voorkeur geven aan een lichte kleur of de voorkeur aan wit. Sommige individuen zijn allergisch voor bepaalde materialen die worden gebruikt bij de productie van het vensterbedekking en zullen moeten worden vermeden.

Afwegingen maken

Nadat u een goed beeld heeft van de verschillende vensterbedekkingsontwerpen, is het tijd om de voor- en nadelen van elk ontwerp te bekijken. Bekijk de kosten van het vensterbedekking samen met eventuele installatiekosten die aan het product kunnen worden geassocieerd. Als u op zoek bent naar een redelijk geprijsd merknaamproduct, is het handig om te zoeken een van de namen die een hoge reputatie voor kwaliteit heeft. Dit zal u helpen om veel tijd en geld te besparen.

Contact opnemen met een lokaal bedrijf

U kunt ook contact opnemen met een lokaal vensterbedekking en hun huidige aanbiedingen bekijken. Een idee hebben van welke stijlen momenteel populair zijn, is een uitstekende manier om een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld te besparen. Deze winkels zijn altijd bereid om een gratis consultatie in huis te bieden waar u vragen kunt stellen die u mogelijk hebt. U kunt ook profiteren van de expertise van de winkels. Een winkel die wordt ervaren, weet wat materialen het beste zijn om te gebruiken voor uw specifieke raambedekking en welke producten zullen het beste op uw specifieke locatie werken.

 

Wanneer u een bedrijf hebt gekozen om uw vensterbedekking te installeren, wilt u hun productlijn bekijken. Een goed bedrijf biedt een verscheidenheid aan producten die allemaal zijn gemaakt met dezelfde hoge kwaliteitsnormen. U kunt dan een beslissing nemen op basis van uw algemene voorkeuren. Bekijk de geschiedenis van het bedrijf en kijk of ze een bewezen staat van dienst hebben om producten van topkwaliteit te produceren.

 

https://raamdecoratiedeal.com/

Een vrachtwagen huren: ideaal!

Nextmagazine

Een vrachtwagen huren kan in verschillende situaties en op verschillende momenten erg goed uitkomen. Een vrachtwagen heeft natuurlijk een enorm laadvermogen. Dit al helemaal in vergelijking met een normale personenauto. Niet iedereen beschikt uiteraard over een vrachtwagen en ook niet iedereen zou zomaar willen overgaan tot de aanschaf ervan. Het kan echter wel gebeuren dat je voor een korte periode, denk hierbij bijvoorbeeld aan een dag, een aantal dagen of een week, een groot laadvermogen nodig hebt om van A naar B te gaan. In dat geval kan het huren van een vrachtwagen ideaal zijn!

Het proces van een vrachtwagen huren

Een vrachtwagen huren vrij eenvoudig. Via de website van een aanbieder vul je de nodige gegevens in. Denk hierbij aan je persoonlijke gegevens, maar ook aan wanneer je de vrachtwagen wilt ophalen en terugbrengen en de locatie waar je het voertuig ophaalt en terugbrengt. Vervolgens is het een kwestie van betalen. Je kunt bij veel verhuurbedrijven de betaling gemakkelijk online voldoen. Na al deze stappen heb je de vrachtwagen gereserveerd. Wanneer je de vrachtwagen uiteindelijk komt ophalen, is het enkel nog een kwestie van de sleutels in ontvangst nemen. Je kunt vervolgens gerust je gang gaan en de vrachtwagen gebruiken waarvoor je hem nodig hebt. 

Let er wel op dat je voor het besturen van een vrachtwagen een vrachtwagenrijbewijs, ook wel groot rijbewijs genoemd, nodig hebt. Voor lichtere vrachtwagens is een rijbewijs C1 voldoende, voor zwaardere voertuigen is echter een rijbewijs C nodig.

Waarom een vrachtwagen huren?

Wanneer je een vrachtwagen gaat huren, betaal je enkel voor de periode dat je de vrachtwagen nodig hebt. Het is een efficiënte oplossing om jezelf te voorzien van een groot laadvermogen zolang nodig. Een vrachtwagen huren is daarnaast erg eenvoudig en het brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je bij veel aanbieders kiezen uit de verschillende vestigingen waar je jouw vrachtwagen ophaalt, maar ook waar je deze terugbrengt aan het einde van de huurperiode. 

Doorgaans wordt een flexibel retourbeleid gehanteerd waar je als huurder gebruik van kunt maken; zo is het vaak mogelijk om de vrachtwagen 24/7 op te halen en terug te brengen. Tevens kun je zelf de grootte van de vrachtwagen die je wilt huren uitkiezen. Hoe meer ruimte je nodig hebt, hoe groter de vrachtwagen die je huurt. 

 

https://www.bultman.nl/

Hoe verstuur jij je pakketjes?

Nextmagazine

Iedereen komt wel eens op een punt in z’n leven waarin hij of zij iets moet versturen. Het zou handig zijn als jij niet op dat specifieke moment nog moet gaan uitzoeken hoe dat allemaal werkt. Om die reden geven wij jou in deze blog alle informatie die je nodig hebt om jouw pakketjes veilig en vertrouwd op plek van bestemming te laten komen.

Brievenbus- of normaal pakketje?

De eerste vraag die jij jezelf moet stellen is of het pakketje dat jij wilt versturen geschikt is voor de brievenbus of niet. Op websites van koeriersdiensten zie je vaak welke afmetingen jouw pakket maximaal mag hebben om per brievenbuspost verstuurd te worden.

Wanneer de afmetingen van jouw pakketje groter zijn dan deze, weet je dat je moet kiezen voor de pakketpost. De pakketpost is iets duurder, maar gelukkig kun je er hier ook voor zorgen dat het pakket dat jij verstuurt verzekerd is. 

Inpakken maar!

Als jij hebt bepaald op welke manier jij jouw pakket wilt versturen, wordt het tijd om het product daadwerkelijk te gaan inpakken. Je kunt kiezen voor een stevige, kartonnen doos, maar je hebt ook de mogelijkheid om jouw product bijvoorbeeld in verzendzakken te versturen.

Bij verzendzakken wordt er een onderscheid gemaakt tussen plastic- en kartonnen verzendzakken. Verzendzakken worden steeds populairder en dat is niet zonder reden: het gaat namelijk ook zo makkelijk. Als het product dat jij moet versturen in een verzendzak past, raden we je ten zeerste aan om hier ook daadwerkelijk gebruik van te maken.

En tot slot… 

Als jij alle bovenstaande stappen gehanteerd hebt, wordt het tijd om jouw product daadwerkelijk op de post te gaan doen. Geef jouw pakket af bij een postpunt of kies ervoor om, uiteraard alleen als jouw pakket hier geschikt voor is, het te deponeren in de brievenbus.

Wanneer je je pakket af hebt gegeven bij een postpunt, krijg je een bevestiging mee naar huis. Op deze bevestiging staat een QR-code die jou, als je deze scant, naar de trackingpagina van jouw pakket brengt. We raden je aan om deze goed te bewaren, maar ook zeker naar de ontvanger te versturen. In dit geval gaat niemand jouw pakket dan missen!

 

https://blokpackaging.com/

Tijdelijk een koffiemachine huren

Nextmagazine

Wil je tijdelijk een koffiemachine huren? Heb je een korte periode extra koffie capaciteit nodig? Dan ben je bij Bar Company Koffiemachines aan het goede adres! Wij plaatsen de koffiemachine wanneer jij deze nodig hebt en halen de koffiemachine weer op wanneer het jou het beste uitkomt.

Flexibeliteit is dé trend van deze tijd

Flexibiliteit is één van de kernwaarden van Bar Company. Deze flexibiliteit bieden we door 24/7 te kunnen leveren. Langere tijd huren, leasen of kopen behoort nog steeds tot de opties. Maar vaak is het niet nodig omdat je tijdelijk wilt opschalen. Of dat nu is omdat je een tijdelijke kantoor- of winkelruimte hebt of omdat je tijdelijk meer mensen van koffie wil voorzien. Het is fijn als de koffie er is op het moment dat het nodig is. Niets meer en niets minder.

Mobiel? Wat houdt dat in?

Alle koffiemachines staan op verrijdbare bars of speciale koffiemeubels. Zo kan de de koffiemachine op elke gewenste plek geplaatst worden. Wist je dat er zelfs geen wateraansluiting nodig is? De koffiemachines en bijbehorende meubels en bars hebben altijd ruimte voor een ingebouwde watertank waardoor een waterleiding niet nodig is. De enige voorwaarden zijn een stroompunt en een plek om de machine neer te zetten. Dat betekent dat op vrijwel iedere plek een koffiemachine geplaatst kan worden. 

Geen stroom?

Heb je wel een mooie plek waar je de machine neer wil zetten maar geen stroompunt? Ook dan mag je ons bellen of mailen. We adviseren je graag naar een passende oplossing waarbij we gebruik maken van een aggregaat of zelfs een volledig duurzaam aggregaat dat werkt zonnepanelen. Zo kan je koffie zelfs volledig groen gezet worden! En ja, deze groene koffie is net zo lekker door het gebruik van de juiste ingrediënten zoals onze specialty koffiebonen.

Wil je onze koffiemachine niet kwijt?

Dat gevoel is geheel wederzijds. We gaan graag langdurige relaties aan. Dus mocht je jezelf bedenken en toch voor langere tijd willen afnemen dan kunnen we altijd nog kijken naar een langere huurperiode, leasecontract of aankoop. Maar first things first. Enjoy the coffee!

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/

Slecht humeur? Let dan goed op!

Nextmagazine

Het komt bij ons allemaal wel eens voor dat we even niet zo gezellig zijn. Als dit vaker gebeurt, is dit niet alleen vervelend voor jou, maar uiteraard ook voor de mensen om je heen. Er zijn een aantal dingen die je gelukkig kunt doen aan een slecht humeur of een slechte stemming. Daarom gaan wij jou hier alles over vertellen. Als je onderstaande zaken hanteert, weet je zeker dat niemand meer last gaat hebben van jouw humeur.

Waarom?

De allerbelangrijkste vraag is waarom je in vredesnaam chagrijnig bent? Als je zelf het antwoord niet weet, ga dan alles even bij langs. We raden je aan om op te schrijven waarom je chagrijnig bent of even een slechter humeur hebt. 

Je kunt uiteraard ook met iemand gaan praten en uitleggen waarom jouw humeur op dit moment zo slecht is. Het valt dan namelijk niet alleen voor de ander op z’n plek, maar ook helpt het jou om je hart even te luchten.

Moe?

Een slecht humeur komt ook erg vaak voor wanneer iemand moe is. Als jij slecht geslapen hebt, is het niet vreemd dat je wat prikkelbaarder bent dan anders of bijvoorbeeld nergens zin in hebt.

Wij raden je daarom ook aan om dezelfde dag lekker op tijd naar bed te gaan om jouw slaap weer wat in te halen. Leg op tijd je telefoon of andere apparaten weg en drink geen cafeïne meer. Doe er alles aan om even lekker te ontspannen en val snel en diep in slaap. Je zal merken dat het de volgende dag een stuk beter gaat.

En anders…?

Als het bovenstaande voor jou allemaal geen zin heeft, raden we je aan om eens te kijken naar producten van bijvoorbeeld Dutch Microdosing. Deze producten kunnen jou net even door dat slechte humeur of die dip helpen!

 

https://dutchmicrodosing.de/

Daarom kiest u voor een elektrische haard

Nextmagazine

Elektrische haarden nemen razendsnel in populariteit toe. En dat is volledig te begrijpen. De elektrische haard is inmiddels een volwaardig alternatief geworden van een houtkachel of gashaard. Door recente innovaties en technische ontwikkelingen is het ‘vuur’ van de elektrische haard zo realistisch geworden dat het bijna niet meer van houtvuur te onderscheiden is. Zelfs het geluid van knapperend vuur is inmiddels aanwezig!

Alle voordelen op een rijtje

Overweegt u een haard aan te schaffen? Laat u dan verrassen door de ongekende mogelijkheden van een elektrische haard! Een haard op elektriciteit heeft zoveel mogelijkheden dat het een volwaardig alternatief is geworden voor een houtkachel of gashaard. De keuze voor een elektrische haard is een heel stuk eenvoudiger geworden, en wel hierom. 

Een elektrische haard is:

– Eenvoudig in gebruik, u hoeft niet meer te slepen met hout;

– Makkelijk te installeren, een rigoureuze verbouwing of rookkanaal is niet nodig. Alleen een stopcontact;

– Milieuvriendelijk, er komen geen vervuilende stoffen vrij bij het branden;

– Multi-inzetbaar en heeft grenzeloze inbouwmogelijkheden in kasten, meubels of zelfs een cinemawall;

– Bijna niet meer te onderscheiden van een houtkachel of gashaard.

Kortom kiest u voor een elektrische haard dan haalt u veel sfeer, gezelligheid en saamhorigheid in huis. Want een ding is zeker: een haard zorgt voor knusse en gezellige momenten. Wie wil er nu niet met z’n allen om het haardvuur zitten?

De technieken

De technieken waar elektrische haarden gebruik van maken zijn te verdelen in drie verschillende categorieën. Echter er zit wel wat overlap tussen en sommige haarden maken gebruik van meerdere technieken. 

De meest bekende technieken zijn: waterdamp, ultra HD LED technologie, 3D-projectie. Allemaal technieken die het vuur zo perfect kunnen nabootsen dat het levensecht lijkt. Voeg daar nog eens een houtset, gloeibed of knisperend geluid aan toe en menigeen ziet het verschil niet meer tussen een elektrische haard of een gashaard!

Uw keuze (nog niet) kunnen maken?

Haardenexpert helpt u graag verder. Onze adviseurs staan u op werkdagen graag te woord en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van een elektrische haard.

https://www.haardenexpert.nl/