Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Betaalbare designbanken vind je bij Sumato

Betaalbare designbanken vind je bij Sumato

Bent u op zoek naar een betaalbare designbank? Dan bent u bij Sumato aan het juiste adres. Zij bieden betaalbare banken met prachtige designs. Aarzel niet om hun volledige assortiment te bekijken. In dit artikel geven we tips voor het zoeken naar de juiste designbank! Waar moet je op letten voordat je een bank gaat bestellen? Bepaal eerst hoe en waar je de bank gaat gebruiken: luier je liever voor de televisie na een dag werken of wil je een gezellige zithoek creëren bij bijvoorbeeld een open haard waar je gasten kunt ontvangen?  

Denk ook na over wat beter bij jouw situatie en wensen past. Een stijlvolle designbank kan een ware  eyecatcher in de woonkamer zijn, maar is misschien niet altijd even comfortabel als een relaxte woonkamerbank. Denk ook aan jullie gezinssituatie. Een driezitsbank is meeste voldoende voor twee personen, maar een groter gezin kan beter voor een nog grotere bank gaan. Of neem bijvoorbeeld een combinatie van een tweezits en driezits designbank.

Bij het aanschaffen van een betaalbare designbank zijn naast de juiste afmetingen ook de juiste verhoudingen belangrijk. Een designbank moet niet te veel of juist weer te weinig ruimte innemen. Een tweezitsbank valt in een enorme woonkamer waarschijnlijk helemaal, terwijl een enorme hoekbank een kleine ruimte ‘vol’ laat ogen. Bedenk ook wat je vanaf de bank moet kunnen zien: de tuin, de televisie of toch de open haard? Denk ook aan de looproutes in het huis om er zeker van de zijn dat de bank niet in de weg staat..

En ten slotte: de uitstraling van de designbank. Lichtere tinten en zachte stoffen passen goed bij een landelijk interieur. Banken van velours  en fluweel zorgen voor een klassieke  of romantische uitstraling. Een wat meer robuuste designbank  van leer geeft het interieur juist een wat stoerdere look. Heb je een modern interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een witte stoffen designbank of een van zwart leer.

Kijk voor betaalbare designmeubels op de website van Sumato.

https://www.sumato.nl/banken/