Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Pluszap Vliegenvangers

Pluszap Vliegenvangers

Pluszap vliegenvangers zijn krachtige en betrouwbare apparaten die speciaal zijn ontworpen om vliegen en andere vliegende insecten effectief te bestrijden. Deze professionele vliegenvangers zijn uitermate geschikt voor gebruik in diverse commerciële en industriële omgevingen, zoals restaurants, hotels, supermarkten, keukens, magazijnen en voedselverwerkingsfaciliteiten.

Werking van Pluszap vliegenvangers

Pluszap vliegenvangers maken gebruik van een combinatie van UV-licht en elektrische spanning om vliegende insecten aan te trekken en te vangen. De krachtige UV-lampen stralen een voor vliegen aantrekkelijk licht uit, waardoor ze naar het apparaat worden gelokt. Zodra de vliegen in contact komen met het apparaat, worden ze gevangen door een elektrisch geladen rooster, dat ze onmiddellijk doodt.

Efficiënte vliegenbestrijding

Pluszap vliegenvangers staan bekend om hun efficiëntie in het vangen van vliegende insecten. Dankzij de krachtige UV-lampen kunnen ze vliegen aantrekken over een groot gebied. De elektrische spanning van het rooster is precies afgestemd om vliegen direct te doden, waardoor er geen kans is op ontsnapping. De gevangen insecten worden opgevangen in een gemakkelijk te reinigen opvangbakje, waardoor het onderhoud van de vliegenvanger eenvoudig is.

Veilig en hygiënisch

Pluszap vliegenvangers zijn ontworpen met veiligheid en hygiëne in gedachten. Ze hebben een beschermend rooster dat voorkomt dat mensen of dieren per ongeluk in contact komen met het elektrische rooster. Bovendien worden de dode insecten opgevangen in het opvangbakje, waardoor ze niet verspreid worden in de omgeving. Dit zorgt voor een schone en hygiënische omgeving, vooral in voedselbereidingsgebieden.

Verschillende modellen

Pluszap vliegenvangers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten om aan de behoeften van verschillende ruimtes te voldoen. Er zijn wandgemonteerde, staande en plafondgemonteerde modellen beschikbaar, evenals verschillende vermogensniveaus, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de mate van vliegenoverlast.

Conclusie

Pluszap vliegenvangers zijn een uitstekende keuze voor professionele vliegenbestrijding in commerciële en industriële omgevingen. Met hun efficiënte werking, veiligheidsfuncties en hygiënische ontwerp bieden ze een effectieve en betrouwbare oplossing om vliegenoverlast te verminderen en een schone omgeving te handhaven.

https://antivliegenshop.nl