Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Vliegen Bestrijden – Hoe pak je dat aan

 

Vooral in de zomermaanden kan men erg last ondervinden van muggen en vliegen. Er is dan echt sprake van vliegenoverlast. Om een vliegenplaag te bestrijden wordt het aangeraden om eerst te kijken waar de vliegen vandaag komen. Komen ze bijvoorbeeld ergens op af, denk aan afvalcontainers en eten. Het is namelijk beter om eerst de oorzaak op te speuren dan gelijk een vliegenvanger aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld last heeft van veel vliegen in en/of rond huis. Dan kunt u de vliegen het beste weglokken. Dit kan aan de hand van lokvloeistof.

 

Dit schenkt u dan vervolgens in een bakje en zet dit een aantal meter verderop neer. Dit werkt alleen als het om enkele vliegende insecten gaat. Indien het er veel zijn en het meer lijkt op een vliegenplaag dan kunt u beter kiezen voor iets zwaarder geschut zoals een Vliegenvanger. Een vliegenvanger is zowel geschikt voor vliegen als voor motten, wespen en alle andere vliegende insecten. Een vliegenvanger bestaat veelal uit een Spanningsboog (elektrische vliegenvanger), UV lampen (inbegrepen bij elektrische vliegenvangers alsook vliegenvangers met kleefplaat en aanzuiging), opvangbakje (om de dode vliegen op te vangen, vaak wordt hier ook nog extra lokvloeistof ingestopt). Het is zeker aan te raden om eerst goed te bekijken en analyseren waar je de vliegenvanger precies wilt gaan inzetten. Een elektrische vliegenvanger bijvoorbeeld is zeer geschikt voor grote ruimten zoals stalling garages, opslagruimtes, kelders enz.

 

 

De andere vliegenvangers zijn zeer geschikt voor kleine ruimtes maar ook zeer geschikt op plaatsen waar vers eten aanwezig is zoals in slagerijen, achter vitrines, in restaurants en noem maar op. Maar ook voor op slaapkamers bijvoorbeeld. De niet elektrische vliegenvangers zijn namelijk muis stil en hebben vaak een mooi design waaraan niet op te merken valt dat het een vliegenvanger betreft.

 

Effectieve en Goedkope Manieren om Muggen Te Vangen

 

http://vliegenbestrijding.blogspot.nl