Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

www.vaneldikladders.nl

De beste houten ladders online vind je op de website van Van Eldik Ladders uit Ochten. Zij maken sinds 1892 houten ladders en hebben ze online beschikbaar gemaakt voor jou.

 

Praktische website

Op deze website staan de meest uiteenlopende ladders en trappen. Daarbij staan handige maattabellen die je helpen met het maken van de juiste keuze. Zo weet je aan de hand van een paar simpele metingen direct welke trap het meest geschikt is voor jouw situatie. Ook wanneer je tips zoekt over het plaatsen van een ladder. Dan heb je op deze website een mooie blog waarin ze je uitleggen hoe je dat veilig doet.

 

Online maar ook offline

Naast een overzichtelijke website biedt deze webshop je contactgegevens om in contact te komen met de makers van de ladders. Dat gebeurt niet op basis van een chatfunctie. Je belt ze namelijk gewoon even op. Hiermee heb je direct toegang tot een vakkundige persoon die je direct alles kan vertellen over de ladders en trappen die je online ziet staan. Dat is toch wel een verademing in een tijd waarbij de medewerkers zo veel mogelijk worden afgeschermd om kosten te besparen. 

 

Breed assortiment

Het assortiment van deze online ladder shop is breed. Zo is er genoeg aanbod voor de particulier die er rustig op zoek gaat naar zijn of haar nieuwe ladder. Maar ook de professional vindt er een groot aanbod aan professioneel klimmateriaal. Naast de schildersladders en glazenwassersladders is er een groot assortiment aan trappen. Zowel van hout als van aluminium. Daarbij is maatwerk altijd mogelijk. Dat kan weer eenvoudig doordat deze site zowel online als offline goed bereikbaar is. 

 

Koop je ladders online bij www.vaneldikladders.nl

Dus ben je op zoek naar een nieuwe ladder. Dan koop je deze online bij Van Eldik Ladders. Ze hebben een groot assortiment ladders online. Deze ladders en trappen staan vaak op voorraad in het magazijn. Of ze worden vakkundig door je gemaakt door deze maker van houten ladders. Zoals aangegeven is maatwerk altijd mogelijk. Neem daarvoor contact op met de medewerkers van Van Eldik. Uiteraard ben je ook welkom in de werkplaats in Ochten. Het is wel handig wanneer je ze van tevoren even belt.

 

https://www.vaneldikladders.nl