Adverteren

Escape room in Nijmegen

Houd je van puzzelen of out-of-the-box denken, dan ben je bij Xcape Logix Escape room Nijmegen op het goede adres. Of je nu vrijgezellenfeest hebt of een bedrijfsuitje moet inplannen, een escape room is de ideale groepsactiviteit hier voor.  

Wat is een escape room? Het idee is simpel. Samen met je medespelers word je opgesloten in een kamer en de bedoeling is dat je hier binnen één uur uit komt. Klinkt allemaal heel gemakkelijk toch? Maar dat is het meestal niet. Het is namelijk niet de bedoeling dat je met lomp geweld de deur open maakt. Nee, je moet op een logische manier de weg naar jullie ontsnapping vinden. Dit doe je door puzzels op te lossen en codes/sleutels te vinden. Daarbij is het belangrijk dat je goed met je medespelers samenwerkt.  

Verschillende escape room thema’s

Xcape Logix heeft twee escape room thema’s. In de Van Gogh code ben je een professor in de kunstgeschiedenis. Samen met je assistenten ben je in een museum opgesloten. De sleutel tot jullie ontsnapping zit in de schilderijen die er hangen. Lukt het je om ze te ontcijferen?

Bij de andere thema word je met je medespelers gekidnapt door een seriemoordenaar en opgesloten in het donker. Alsof dat niet genoeg is worden jullie ook nog vastgeketend aan de muur. Lukt het jullie om je uit deze benarde situatie te bevrijden?

Geschikt voor iedereen

De escape room thema’s van Xcape Logix zijn erg spannend, maar niet eng. Het is dus geschikt voor iedereen. Wel adviseren we een minimum leeftijd van 12 jaar, omdat de puzzels toch enigszins op volwassen niveau gemaakt zijn. Maar verder is het toegankelijk voor zowel de ervaren escape room speler als iemand die nog nooit eerder een escape room heeft gedaan. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze escape room thema’s? Breng dan een bezoekje aan onze escape room in Nijmegen.

 

Vazen van een hoge kwaliteit kopen.

Vazen heb je natuurlijk in alle soorten en maten. Alleen nog een belangrijk verschil buiten de vorm om is de kwaliteit. Loop een goedkope winkel in en met een beetje geluk kan je rond de 10 euro al een leuke vaas kopen. Het is meestal geen unieke vaas gewoon zo’n standaard vaas. Met een beetje geluk staat er nog een tekstje op gedrukt die tijdens het schoonmaken eraf valt. Nee bij Flowertools kom je dit soort assortiment niet tegen. Bij ons kom je alleen modellen vanaf € 20 tegen. Maar waar zit het verschil tussen vazen van € 20 en modellen van € 10? De kwaliteit is het grootste verschil bij onze bloemenvazen. Als één van de weinige bieden wij vazen aan gemaakt van echt dik glas. Daarnaast is het ook nog eens kristalglas! Dit komt u niet zo heel snel tegen als u een willekeurige winkel binnenloopt.

Vazen waarvan het glas minimaal 2 cm dik is.

Onze vazen wegen gemiddeld 3 tot 5 kg. Moet u voorstellen dat zo’n goedkope vaas rond de kilo weegt als u dit red. U komt bij ons geen goedkope vazen tegen, maar echt kwaliteit. Dit is de reden dat u bij ons misschien wat meer betaalt, maar dan weet u wel dat u er lang plezier van heeft. Als u de vaas een keertje omstoot dan is deze niet meteen kapot. Nog een voordeel van dik glaswerk is dat het niet zo snel omvalt als er een zwaar bloemstuk in staat. U ziet meteen bij het bekijken van uw bloemenvaas dat u echt kwaliteit in handen heeft.

Vazen van hoge kwaliteit online kopen.

De unieke collectie van Flowertools is alleen online verkrijgbaar. U komt onze vazen dus niet tegen in een willekeurige winkel. Online kan u de complete collectie bekijken en eventueel direct bestellen en laten thuisbezorgen. Plaatst u een bestelling van meer dan € 50? Wij betalen dan direct de bezorgkosten van de vazen. Je hoeft dan lekker geen bezorgkosten te betalen.

http://flowertools.nl/vazen/

Soorten bewakingscamera’s

Een bewakingscamera, we weten prima wat het doet, want in principe is de basis al gegeven in de naam van het voorwerp. Toch zijn er een aantal grote verschillen tussen de verschillende modellen en soorten bewakingscamera’s die je heden ten dagen kunt kopen in Nederland. Elke camera blinkt hierbij uit op zijn eigen manier en is geschikt voor een specifieke situatie. Maar welke soorten heb je nu precies, en waar moet je op letten bij het aanschaffen van een bewakingscamera?

Zoals gezegd zijn er veel soorten. Te beginnen heb je zowel complete sets als losse camera’s. De sets hebben als voordeel dat je gelijk een goed systeem hebt dat gemakkelijk aan te sluiten is en alle kanten van het te bewaken object goed in het zicht houdt, maar als je op zoek bent naar iets specifieks ben je waarschijnlijk beter af met een losse camera.

Het eerste verschil zit hem in het oppervlak dat wordt opgenomen door de camera in kwestie. Veel bewakingscamera’s leggen zoals vroeger een bepaald oppervlakte vast en filmen slechts in een richting. Maar tegenwoordig heb je veel camera’s die zelfs driehonderdzestig graden kunnen filmen! Dit kan enorm handig zijn als je een stuk open terrein in de gaten wilt houden, maar is bijvoorbeeld niet relevant als je alleen de oprit naar jouw voordeur in de smiezen wilt houden.

Verder zijn veel verschillen afhankelijk van de prijs en de leeftijd van de systemen. Oudere en goedkopere systemen kennen vaak veel ruis als het donker is en ook de kwaliteit laat soms te wensen over, terwijl nieuwe camera’s vaak extra technologieën en functies hebben die de kwaliteit verhogen en bovendien het een stuk aangenamer maken voor de eindegebruiker, bijvoorbeeld doordat het een draadloze camera is. Je hebt ze dus in alle soorten en maten!

http://www.onlinecamerashop.nl/

Marketing in een nieuwe tijd

Marketing speelt sinds het begin van de 20e eeuw een steeds grotere rol. Dankzij de industrialisatie en de opkomst van het kapitalisme groeit het aantal bedrijven gestaag en is marketing een belangrijk onderdeel geworden van de wereldwijde industrie waarin bedrijven kopers proberen aan te trekken door middel van gelikte marketing campagnes die ervoor moeten zorgen dat kopers bij hen kopen en niet bij een concurrent. In het begin werd dit vaak gedaan door middel van posters en advertenties in kranten omdat de televisie, het internet en de radio nog niet zo groot waren als dat ze nu zijn. Later, toen deze platformen een grotere rol kregen verplaatste de marketing zich van regionaal naar een landelijk en uiteindelijk steeds internationaler niveau. Tegenwoordig bedekken grote marketingcampagnes de hele wereld, kijk bijvoorbeeld maar naar de reclames van Heineken en McDonalds.

De meest recente ontwikkeling in marketing richt zich op het online gedeelte. Ondanks dat offline marketing nog steeds een belangrijk onderdeel is van de marketing mix, kopen steeds meer consumenten hun producten online en wint men voornamelijk veel informatie op het internet. Hierdoor speelt marketing hier een steeds belangrijkere rol. Zo richten marketeers zich in toenemende mate op het optimaliseren van de online vindbaarheid van hun bedrijf zodat potentiele kopers sneller op hun website terecht komen.

Om de online vindbaarheid te vergroten wordt veel gedaan. Zo zijn bedrijven vaker actief op sociale media en wordt er online geadverteerd in zoekmachines en op andere kanalen zoals YouTube. Daarnaast richt online marketing zich ook op zoekmachine optimalisatie. Dit houd in dat marketeers hun best doen om hun website zo hoog mogelijk te laten eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines om zo meer bezoekers te krijgen. Online marketing is de nieuwe marketing, en ondanks dat het al wat jaren bestaat, staat het nog altijd in zijn kinderschoenen.

http://www.economy.nl/

Whiskey glazen voor Schotse whisky

Veel mensen denken dat whisky oorspronkelijk uit Schotland komt. Als je denkt aan whisky dan denk je natuurlijk aan Schotland. Het land is één van de grootste whisky producenten ter wereld. Toch is het niet echt bekend waar de oorsprong vandaan komt. Eén ding is zeker ons favoriete drankje komt helemaal niet uit Schotland. Toch maken we massaal een bedevaartstocht richting het land van de Whisky. Echte liefhebbers zoeken ook bijpassende whiskey glazen bij hun favoriete whisky. Alleen welke whiskey glazen kan je nou het beste gebruiken voor Schotse whisky?

Whiskey glazen voor Schotse whisky zijn afhankelijk van het soort whisky.

 

In 1494 begonnen de Schotten met het stoken van hun eigen levenswater zoals ze whisky noemde. Het stoken van whisky werd ontzettend populair en steeds meer families stookte hun eigen drankje. Natuurlijk horen hier bijpassende whiskey glazen bij. Veel mensen weten alleen niet dat er verschil zit tussen de diverse glazen. Je hebt eigenlijk twee soorten whiskey glazen voor Schotse whisky. Je hebt bourbon glazen en nosing glasses. Sommige Schoten zweren erbij dat je alleen nosing glasses kan gebruiken. Het voordeel van nosing is vooral dat ze ideaal zijn om proefnotities te maken. Wil je meer leren over Schotse whisky? Dan zijn dit de perfecte whiskey glazen. Wil je gewoon genieten? Dan kan je prima af met gewone bourbon whiskey glazen.

Whiskey glazen online bestellen gemaakt uit kristalglas.

 

Een minpuntje aan speciale whiskey glazen is vooral dat ze lastig verkrijgbaar zijn. In de Blokker kan je niet terecht voor whiskey glazen. Vooral niet als je ook nog eens kristalglas wil hebben. Kristalglas is van een nog hogere kwaliteit en staat garant voor perfectie. Je bent vooral op online shops aangewezen als je graag whiskey glazen wil kopen. Het aanbod online is een stuk groter en je kan hier echt genieten van een hoge kwaliteit.

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Muizenvallen inzetten om een plaag te verkomen

Muizenvallen

Ongedierte is natuurlijk heel erg vervelend en daar wilt u graag vanaf. Een goede oplossing voor het ongedierte is om muizenvallen te gaan plaatsen. Er zijn tegenwoordig veel verschillende muizenvallen. Er bestaan bijvoorbeeld speciale muizenvallen waarbij de muizen levend worden gehouden maar er bestaan ook muizenvallen waarin de muizen zullen overlijden. Er wordt lokaas gebruikt om de muis te lokken en door het juiste lokaas te gebruiken is het mogelijk de dieren snel te vangen of te doden. Er zijn speciale ingrediënten waar de muizen snel op af zullen komen, denk maar eens aan kaas, spek, maar ook wel degelijk chocola en pindakaas. Pindakaas is ook een goede oplossing omdat de muis enige tijd bezig zal zijn om de pindakaas op te eten. Maar wanneer u last heeft van de veldmuis of een woelmuis dan kunt u het beste kiezen voor ander lokaas, bijvoorbeeld noten en zaden of een sappige worden. Kinderdoeplein

Verschillende soorten muizenvallen

Er bestaan verschillende soorten muizenvallen, denkt u maar eens aan de klassieke of de levende. De klassieke kent eigenlijk iedereen wel. Dit is namelijk gemaakt van een plank van hout met metaal erboven op. Als de muis zich op het plankje zal bevinden, zal de veer dichtklappen en zal de muis vast komen te zetten. De muis zal al erg snel de rug of nek breken en daardoor overleiden. Daarnaast is er ook een val waarbij de muis zal blijven leven. Door een mechanisme kan de muis de val betreden en zal het er vervolgens niet meer uit kunnen gaan. Het is wel belangrijk bij deze val dat u regelmatig controleert of u een muis heeft gevangen. Wanneer u namelijk de muis te lang in de kooi zal laten zitten, is er een kans dat de muis zal sterven door middel van stress. Deze muizenval is eigenlijk een diervriendelijke val en een goed alternatief voor de klassieke val. U heeft hierbij ook niet het geval dat er veel bloed zal ontstaan en dit is natuurlijk minder zielig voor het dier. Het is ook niet zo dat de klassieke val altijd erg snel gebeurd, het kan voor de muis erg pijnlijk worden en dat is natuurlijk niet fijn. U kunt de vallen gemakkelijk online bestellen en u krijgt ze thuis afgeleverd. BSO

http://www.kinderdoeplein.nl/buitenschoolse-activiteiten

Luxe bedden bij een speciaalzaak

Een bed is een meubelstuk om in te slapen. Het bed bestaat uit een ledikant met daarop een matras met beddengoed, zoals lakens en dekens of een dekbed, een overtrek en een hoofdkussen. Meestal staat een bed op een slaapkamer. Een bed kan ook als bank gebruikt worden dit heet een bedbank, dit is ideaal als je niet veel ruimte hebt voor bijvoorbeeld een logeerbed dan is deze optie super gemakkelijk je kan een bedbank namelijk gewoon in je woonkamer zetten met als hoofd functie een bank te zijn en heb je een logé dan zou je dan bank zo kunnen maken dat het een bed wordt. Een bedbank valt onder luxe bedden.

Soorten luxe bedden

Je hebt verschillende soorten bedden, er bestaan eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, lits-jumeaux en twijfelaars. In een tweepersoonsbed slaapt men naast elkaar in bed. Een eenpersoonsbed heeft tegenwoordig een afmeting van 90cm bij 200cm. Tweepersoonsbedden hebben een breedte die past bij de persoonlijke behoeften van hen die er de lakens in delen. Een twijfelaar is een bed van 120 cm bij 200 cm en zit dus tussen een eenpersoonsbed en tweepersoonsbed in. Ook zijn er nog stapelbedden bij deze variant heb je twee bedden boven elkaar staan je komt op het bovenste bed door middel van een trappetje. Ook zijn er hoogslapers bij deze variant heb je onder het bed een (kinder)bureau staan. Hemelbedden hebben een overkapping de hemel en kunnen vaak met gordijnen gesloten worden waardoor men beter is beschermt tegen tocht, nieuwsgierige blikken en vliegende insecten. In de tropen en s ‘zomers gebruikt men vaak dit laatste een klamboe, in de zomer periode zijn er veel insecten. Ook deze bedden kun je bij luxe bedden plaatsen.

Constructie van een luxe bed

De constructie van het bed bestaat uit een deken of dekbed om over je heen te leggen. Een kussen voor extra ondersteuning van het hoofd, een matras om op te liggen met daarover een matrashoes voor de bescherming van het matras. Een vering bijvoorbeeld een lattenbodem deze draagt het matras.

Ook vormen van luxe bedden kunnen zijn:

–          Een waterbed, hebben een matras gevuld met water.

–          Een luchtbed, een matras gevuld met lucht.

–          Een elektrisch bed, heeft een beweegbare lattenbodem deze kun je met een afstandsbediening besturen door bijvoorbeeld alleen je hoofdstel naar boven te doen, maar ook zou je je voeteneinde omhoog kunnen doen. Je kunt hem zo instellen hoe jij het lekkerste ligt in je bed.

http://www.homanslapen.nl/collectie/bedden/