Alarmsysteem

De waarde van de vaardigheid om sloten te kunnen openen met lockpicks.

Lock picking is een zeer lonende hobby, maar het is ook een hoop werk. Om echt te begrijpen waar je aan begint, heb ik een stap-voor-stap handleiding samengesteld, die de reis van een hobbyist beschrijft voor het beginnen met lockpicking. Het is bedoeld om beginnende mensen te helpen, inzichten en andere bronnen te bieden die de lezer ten goede kunnen komen. 

Stap 1: Ken de regels

Eerst en vooral, voordat u iets met lockpicking doet, moet u uw lokale lock-picking-wetten begrijpen. Het is misschien niet legaal voor u om online lockpicks te bestellen.

Mogelijk heeft u bepaalde licenties nodig, of uw lock-picks kunnen u zelfs in verband brengen met een misdrijf door simpelweg in uw bezit te zijn.

Als je eenmaal weet of je legaal door kunt gaan met deze hobby, is het tijd om de lock-picking wetten te leren. Er zijn twee regels voor lock picking, die te allen tijde moeten worden opgevolgd. Het niet naleven van deze regels zal u en de mensen om u heen in het beste geval in gevaar brengen en in het slechtste geval resulteren in strafrechtelijke vervolging.

  1. Kies nooit een slot dat je niet bezit, of geen uitdrukkelijke toestemming gekregen van de eigenaar om te lockpicken. 
  2. Lockpick nooit een slot dat in gebruik is.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lock_picking

Huis of pand beveiligen dm.v. een codeslot

Codeslot

Een codeslot kennen we natuurlijk allemaal van de kluis, maar wat veel mensen niet weten is dat een codeslot vele mogelijkheden heeft. Een elektronisch codeslot kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij liften of aandrijvingen van deuren. Hoe werkt een codeslot eigenlijk? In een codeslot zit een elektronische schakelaar. Deze schakelaar kan bijvoorbeeld een deurmagneet aansturen. Als dus de code goed is, komt de schakelaar in beweging en zal de deur kunnen openen.

Verschillende soorten codesloten

Er zijn vele verschillende codesloten die ieder een eigen doeleinde hebben. Daarnaast zijn er standaard uitvoeringen en luxe uitvoeringen. Een veel gebruikt codeslot is een codeslot waarmee bijvoorbeeld de deur van een appartement mee geopend kan worden. Deze codesloten kunnen met een cijfercode geopend worden, maar ook met een pasje. Er zit dan in het slot een paslezer, waardoor het slot een dubbele werking heeft. Belangrijke aspecten van een codeslot is met name de goede werking en de behuizing. De behuizing moet zeer stevig zijn zodat er niet met het kleinste beetje geweld het slot geopend kan worden.  Codesloten zijn voor vele doeleinden erg handig zoals eerder vermeld. Stel u heeft een fysiopraktijk, dan wilt u natuurlijk niet dat alle klanten binnen kunnen komen in de verschillende kamers. Een codeslot met paslezer is dan ideaal. Zo kunnen de fysiotherapeuten eenvoudig met een pasje de deur openen zonder dat klanten overal naar binnen kunnen. Codesloten dienen een erg snelle werking te hebben. Ze moeten binnen een paar seconden signalen doorsturen waardoor de deur wordt geopend.

Het bestellen van een codeslot

Het is heel eenvoudig om een codeslot via het online web te bestellen. Hierbij is het belangrijk om op het assortiment en de kwaliteit van het slot te letten. U wilt natuurlijk een slot dat goed werkt en van goede kwaliteit is zodat het niet snel kapot gaat en niet zonder code te openen is. Daarnaast dient u goed op te letten wat voor soort codeslot u koopt. Er zijn namelijk verschillende soorten en verschillende kwaliteitsklassen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een slot met pasje of alleen met code. Om een goede service te krijgen van het bedrijf is het goed om te letten op de bereikbaarheid en contactgegevens van het bedrijf. Zo weet u zeker dat als er iets is, u eenvoudig contact kunt leggen met de medewerkers.

https://www.elocktron.nl