Auto’s en Motoren

Hoe werkt het online verkopen van een auto precies?

Als je niet meer tevreden met jouw huidige auto bent, heb je meerdere mogelijkheden om deze te verkopen. Je kunt de auto bij de dealer inruilen, maar je kunt de auto ook via het internet gaan verkopen. Eén van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is om gebruik te maken van de diensten van ikwilvanmijnautoaf.nl.

Is het verstandig om van die dienst te gebruiken? Of kun je beter voor één van de andere mogelijkheden kiezen? Je gaat het lezen in dit artikel. In dit artikel vind je namelijk meer informatie over hoe je nou een auto via het internet kunt kopen.

Stap 1: kies een verkoopkanaal

Allereerst is het advies om een verkoopkanaal voor jezelf te kiezen. Je kunt hierbij kiezen voor een online portal, voor marktplaats of voor bovengenoemde site. Door voor een verkoopkanaal te kiezen, kun je in ieder geval al een flinke schifting in het aanbod maken. Het is namelijk een feit dat je hedendaags op meerdere manieren jouw auto kunt verkopen.

Stap 2: maak een advertentie

Ongeacht voor welke mogelijkheid je kiest, is het advies om een goede advertentie te maken. In deze advertentie vertel je (eerlijk) over de staat van de auto, over de opties en over belangrijke eigenschappen van de auto. Verder benoem je ook wat de vraagprijs is én plaats je goede foto’s. Deze foto’s moeten zo scherp mogelijk zijn en een duidelijk beeld van de auto schetsen.

Stap 3: ga in onderhandeling met geïnteresseerden

Nadat je de advertentie online hebt gezet, kun je gaan onderhandelen met geïnteresseerden. Houd er hoe dan ook rekening mee dat je verschrikkelijke biedingen gaat krijgen. Verschrikkelijk? Ja, dit zijn biedingen die bijzonder laag zijn, waardoor je hier eigenlijk geen tijd aan wilt besteden.

Wil je dat voorkomen? Neem dan direct contact op met ikwilvanmijnautoaf.nl. Bij deze partij hoef je geen advertentie te maken en hoef je ook niet te onderhandelen over de prijs. Nee, nadat je jouw auto ter koop beschikbaar stelt, komt deze partij direct met een prima bod op de proppen. Een bod waar je direct blij mee gaat zijn én waarmee je direct de verkoop van jouw auto af kunt handelen.

Tips om een auto-ongeluk te voorkomen

Wil je jouw sloopauto verkopen Amsterdam? Dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Er zijn in Emmen, maar ook in andere delen van het land, voldoende opkopers die interesse in jouw sloopauto hebben. Het verkopen van een sloopauto is echter niet al te prettig, aangezien er altijd sprake is van een vervelende oorzaak. De auto is immers niet zomaar total loss verklaard.

Wil jij graag voorkomen dat je jouw auto in de toekomst als sloopauto moet verkopen? Dan is het interessant om onderstaande tips op je gemakje door te nemen. Met deze tips kun je een auto-ongeluk zoveel mogelijk voorkomen. Uiteraard ben je hierbij wel afhankelijk van andere weggebruikers, maar je kunt toch de kans op een ongeluk zoveel mogelijk verkleinen.

Tip 1: houd afstand

Zeker als je op de snelweg rijdt, is het van belang dat je voldoende afstand houdt van jouw voorgangers. Indien jouw voorgangers plots moeten remmen, heb jij nog voldoende tijd om ook te remmen. Zit je te dicht op jouw voorganger? Dan is de kans groot dat je te laat bent met remmen; je hebt namelijk altijd met een bepaalde reactiesnelheid te maken. Houd daarom afstand en maak het daarmee veiliger op de weg voor jezelf én voor andere weggebruikers.

Tip 2: leg je smartphone weg

Zie jij ook behoorlijk veel weggebruikers met de smartphone in hun hand zitten? Uitermate onverstandig en gevaarlijk. Wij raden je daarom graag aan om jouw smartphone weg te leggen. Maak ook gebruik van bijvoorbeeld een Auto Modus app; een app waarmee je jouw smartphone tijdens het autorijden überhaupt niet kunt besturen.

Tip 3: onderhoud je auto goed

Tot slot raden wij je aan om jouw auto goed te onderhouden. Door jouw auto goed te onderhouden, kun je zoveel mogelijk technische mankementen voorkomen. Aangezien deze mankementen soms ook de oorzaak van een ongeluk zijn, weet je de totale kans op een auto-ongeluk flink te verkleinen.

Is dat uiteindelijk toch niet gelukt? Heb je toch met jouw auto een ongeluk gehad? Dan hebben wij maar één advies: jouw schadeauto verkopen. Door jouw schadeauto te verkopen, kun je toch nog een (klein) bedrag voor jouw kapotte auto ontvangen. Met bovenstaande tips kun je een auto-ongeluk gelukkig zoveel mogelijk voorkomen!

Heeft een kapotte auto nog waarde? Wel voor autoinkoopbv.nl

Wat moet je doen met een auto die het niet meer doet? Moet je hem tegen torenhoge kosten toch nog laten maken, of is het beter om hem gewoon op te geven? Verkoop je hem best als oud ijzer, of valt er nog wat meer aan te verdienen bij autoinkoopbv.nl? In dit artikel zullen we proberen om al deze vragen te beantwoorden.

Hoe kapot is kapot?

De ene kapotte auto is de andere niet. Afhankelijk van welke schade er aan je auto is, zal auto inkoop er meer of minder voor willen neertellen. Een belangrijke vraag die je je moet stellen, is of de auto enkel blikschade heeft opgelopen, of ook de onderdelen binnenin kapot zijn. Een van de meest waardevolle onderdelen van de auto, is de motor. Mocht deze nog te redden vallen, dan kan je daar nog een aardige duit mee bijverdienen. Heeft de auto daarentegen een zwaar ongeluk meegemaakt en is hij fysiek helemaal onbruikbaar geworden, dan zal je enkel nog een vergoeding kunnen krijgen voor oud ijzer. Bovendien is het soms ook beter om de auto toch nog te laten herstellen. Hoewel de kosten misschien hoger uitvallen dan de waarde van de auto, heb je vaak geen nieuwe voor dat geld.

Hoe auto inkoop werkt

Stel je hebt een kapotte auto die je graag zou willen verkopen. Je eerste reflex is contact opnemen met een opkoper als autoinkoopbv.nl. Zo’n auto opkoper is meestal niet erg kieskeurig. Of je auto nu een total loss is, of hij bevat toch nog onderdelen, veel verschil maakt dat voor autoinkoopbv.nl niet. Enkel voor jou zal de prijs die je ervoor krijgt verschillen. Hoewel je geluk kan hebben dat de ene opkoper er meer voor wil geven dan de andere, zijn de prijzen overal vrij gelijkaardig. Het heeft meestal geen zin om lang rond te bellen naar verschillende opkopers. Je moet maar denken dat het beter is om zo snel mogelijk van die kapotte auto vanaf te zijn. Gelijk wat je er nog voor krijgt, het is altijd beter dan niets. Op jouw oprit staat die auto toch niet veel te doen, behalve plaats in te nemen.

Citroën Prive Lease

De oorsprong van de naam  ligt in Amsterdam, waar een van de voorouders van grondlegger André Citroën in fruit handelde en als bijnaam Limoenman had. Tijdens de meer dan honderdjarige geschiedenis zijn er meerdere iconische modellen gelanceerd die een grote invloed hebben gehad op de gehele auto industrie.

Na de Tweede Wereldoorlog kwam Citroën met de karakteristieke 2CV, ook wel Eend genoemd. Het opvallende model werd ontwikkeld als betrouwbare, goedkope en zuinige auto voor het Franse platteland. De 2CV was 1952 ook in Nederland verkrijgbaar.Uiteindelijk bleef de Eend tot 1990 in productie en zijn er wereldwijd ruim vier miljoen exemplaren van verkocht.

In 1954 kon Citroën een nieuwe uitvinding op zijn conto schrijven. Dat jaar werd het zelfregulerende hydropneumatische veersysteem in de wielophanging gepresenteerd. Vanaf die tijd werd autorijden door een betere wegligging een stuk comfortabeler. Het systeem werd onder meer toegepast bij de Citroën DS of Snoek, die tot 1975 zou worden geproduceerd.

Innovaties

André Citroën maakte enthousiast gebruik van nieuwe technieken en innovaties. Zo werden modellen ontworpen die voorzien waren van rupsbanden, waardoor ze eenvoudiger op moeilijk begaanbaar terrein konden rijden. Dit zorgde ervoor dat deze auto’s veelvuldig werden ingezet bij Europese expedities in Afrika.

Een andere innovatie die Citroen al in een vroeg stadium introduceerde, was een geheel en al uit staal bestaand model. Hiervoor waren auto’s nog gemaakt van hout en staal. Daarnaast presenteerde de Franse fabrikant modellen waarbij alle vier de wielen van remmen waren voorzien. En in 1934 introduceerde Citroen voor het eerst voorwielaandrijving.

Citroën Private Lease

De combinatie van originele designs, zuinige motoren, prima rij-eigenschappen en vooruitstrevende techniek voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Citroën Private Lease momenteel heel aantrekkelijk.

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Citroën. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Nieuwe Citroën Modellen

De 3 populairste Citroën -modellen op dit moment zijn de C1, C3 en C4. Via Citroën Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

C1

De Citroën C1 is een compacte stadsauto met voorwielaandrijving. Het model maakt deel uit van een trio zogenaamde supermini’s waartoe ook de Peugeot 108 en de Toyota Aygo horen. Citroën introduceerde de C1 in 2005. De Peugeot 108, de Toyota Aygo en de Citroën C1 zijn samen ontwikkeld, op technisch gebied identiek en worden tezamen in dezelfde fabriek in Tsjechië gebouwd. Citroën C1 Private Lease behoort tot de voordeligste manieren om auto te rijden.

C3

Citroën introduceerde de C3 in 2002. De auto deelt zijn onderstel met concerngenoten Peugeot 206, 207 en 1007. Inmiddels is de Citroën C3 alweer 3 generaties verder en is uiteraard met zijn tijd meegegaan qua design als ook op technisch gebied. De C3 is een stuk ruimer dan zijn kleine zusje de C1.

Vanzelfsprekend wordt Citroën C3 Private Lease volop aangeboden op de private lease markt. Meerdere grote en kleine private lease aanbieder heeft de C3 in het assortiment. 

C4

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën en onderscheidt zich met zijn energieke en dynamische silhouet van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV, zoals de grote wielen tot 18” en de kunststof beschermdelen.

De standaarduitrusting van de nieuwe C4 is zeer compleet met onder andere Parkeersensoren, Climate Control, Full LED koplampen en 18″ wielen. Wat de auto uniek maakt is Citroën’s nieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) wat de rijbeleving en het comfort naar het hoogste niveau brengt.

Via Citroën C4 Private Lease is het mogelijk om voor een aantrekkelijk vast maandbedrag in de nieuwste Citroën te rijden.

https://leaseauto.nl/private-lease/citroen/

Een autoverzekering op jonge leeftijd afsluiten; hou hier rekening!

Ben je pakweg 17, 18, 19 of 20 jaar oud? En heb je recent jouw eerste eigen auto gekocht? Dan is het aan te raden om deze auto én de autoverzekering volledig op eigen naam te zetten. Waarom? Omdat je op die manier schadevrije jaren op kunt bouwen, waarmee je op termijn van de nodige voordelen kunt genieten.

Voordat het zo ver is, moet je wel een autoverzekering vergelijken. Je moet voor jezelf gaan bepalen naar welke autoverzekering jouw voorkeur uitgaat én je moet rekening met verschillende facetten houden. Waar je precies rekening mee moet houden? Dat bespreken we graag hieronder.

Hoge premie

Allereerst is het goed om te weten dat je een relatief hoge premie moet betalen. Dit komt puur doordat de verzekeringsmaatschappij jou als een risicovolle bestuurder zien. Dit heeft niks met jouw rijgedrag te maken, maar puur met jouw leeftijd. De ervaring leert dat jonge bestuurders minder ervaren zijn en daardoor een groter risico op schade lopen.

Indien je autoverzekering gaat vergelijken, moet je niet schrikken van de hoge premies. Naarmate je schadevrije jaren opgebouwd hebt, daalt de premie aanzienlijk. Je moet dus eigenlijk alleen aan het begin even fors investeren in jouw autoverzekering.

Soort verzekering

Ook moet je goed kijken naar het soort verzekering. Koop je een auto van bijvoorbeeld 15 jaar oud? Dan kun je het beste voor een normale WA-autoverzekering kiezen. Als je een auto van 6 jaar oud gekocht hebt, is mogelijk een WA beperkt casco autoverzekering geschikter. Maak voor jezelf in ieder geval een goed vergelijk. Laat je hierbij niet volledig leiden door het prijskaartje, maar kijk ook goed naar de inhoud van de polis.

Snelle/dure auto

Wil je een snelle of dure auto verzekeren? Ook dat is onwijs lastig voor een jonge bestuurder. Ook hierbij geldt weer dat je volgens de verzekeringsmaatschappijen een te groot risico bent.

Ben je hiervoor op zoek naar een passende oplossing? Dan kan het geen kwaad om eens contact met een verzekeringsmaatschappij op te nemen. Bij bijvoorbeeld de Vereende autoverzekering worden speciale oplossingen aangeboden voor jonge bestuurders. Dat is ook iets wat we meer en meer bij andere verzekeringsmaatschappijen terugzien!

Een gids voor chip-tuning

Nextmagazine

ChipTuning Voordelen van Chipperformance  Heb je al die auto’s op de weg gezien met deuntjes die zo ongelooflijk perfect lijken, zelfs sommige tv-shows hebben het vuur opgevangen en veroorzaakten rimpelingen door de tuningwereld? Is het gewoon een marketingstunt of zijn de tuners die hun auto’s beter maken dan autofabrikanten? Het antwoord zou heel goed kunnen zijn. Er zijn enkele auto’s die kunnen worden gemaakt om eruit te zien als een F1-auto, sommige kunnen daadwerkelijk meer kracht produceren dan automotoren van aandelen van gewoon een paar dingen veranderen, en toch kunnen sommige auto’s zo perfect worden afgestemd dat je geen verschil van hen kunt vertellen

 

De vraag bij de hand is: Is Chip Tuning goed voor je auto? Er is geen universeel antwoord, omdat geen twee auto’s identiek zullen zijn als het gaat om hun exacte compositie. Elke auto heeft een andere transmissie, een motor, een andere set banden, verschillende suspensie en verschillende timing. Een universeel antwoord kan ook onmogelijk zijn vanwege het feit dat we niet allemaal hetzelfde DNA delen. Voorraadauto-motoren kunnen echter niet worden gemaakt om op dezelfde snelheid en efficiëntie te lopen zonder enige wijzigingen aan hen te hebben.

 

De meest populaire modificatie die kan worden gedaan aan een auto is mechanisch afstemming.

Deze term wordt meestal uitwisselbaar gebruikt met brandstofafstemming, hoewel ze eigenlijk heel anders zijn. Mechanische tuning verandert de fysieke make-up van een auto, zodat het op het hoogste niveau presteert. Als uw auto bijvoorbeeld heeft versleten aan de achterste eindcomponenten, kan het vervangen van die onderdelen de prestaties van uw auto drastisch verbeteren. Er zijn een aantal verschillende redenen die mensen deze route gaan wanneer u op zoek bent naar de auto, maar de belangrijkste zijn voor snelheid, macht, geluid, uiterlijk en zelfs cosmetische uitstraling.

 

Wanneer een auto is afgestemd, betekent het in feite dat iemand eraan heeft toegevoegd door de interne verbrandingsmotorcomponenten te veranderen, het opnieuw opbouwen of toe te voegen aan nieuwe onderdelen, of anderszins het op de een of andere manier aanpassen. Meestal is er een apparaat dat bekend staat als een chip die aan de motor wordt toegevoegd, zodat deze op een verhoogd niveau presteert. Vaak zal de persoon die de chipafstemming doet een sleutel, een tang en / of een socket om de aanpassingen te bereiken. Met zwarte rook zijn het de gemeenschappelijke indicator van brandstofproetsfactie, het is niet ongebruikelijk om te zien dat de aanpassingen die recht in het motorblok worden gedaan!

 

Zoals hierboven vermeld, verschilt chiptuning van traditionele mechanische afstemming op de manier waarop het wordt uitgevoerd.

Om het goed te laten werken, moet de motor worden geklokt of gemeten ten opzichte van zijn eigen specificaties, anders hebben de aanpassingen die ertoe zijn aangebracht, geen effect. Over het algemeen vereist dit nauwkeurige metingen van zowel de druk als de luchtstroom in de motor. Zodra de juiste chips worden geïmplementeerd, zijn de nieuwe distributieriem en timingpoelie geïnstalleerd. Om dit te doen, is het noodzakelijk voor de monteur om het bestaande distributieriem en het katrolsysteem te verwijderen. De nieuwe distributieriem en katrol worden vervolgens geïnstalleerd en het timingsysteem is geklokt.

 

Als de aanpassingen aan uw auto bedoeld zijn om het een betere prestatieclassificatie te geven, zou u kunnen denken aan het kopen van een timing-apparaat zoals een chipdetector die u zal vertellen of er fiches aanwezig zijn. U kunt ook een elektronische besturingseenheid kopen om u te helpen bij het maken van de nodige aanpassingen aan de elektronische besturingseenheid van voertuigen of ECU. Een chipdetector geeft je waarschuwingen als er chips worden gedetecteerd, terwijl een ECU de motor zal afsluiten als een chip wordt gevonden. Elektronische besturingseenheden zijn ook nuttig als u niet bekend bent met auto’s of hun elektronische besturingseenheden.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl

Wat is een motorchip?

Nextmagazine

Motorchip-afstemming is eigenlijk een procedure waarmee het computercontrolesysteem is gewijzigd, waardoor de auto verschillende functies in verschillende set parameters uitvoert. Dit proces wordt veel gebruikt door automobielmechanica en enthousiastelingen, omdat ze de prestaties van hun auto willen aanpassen. De prijs van dat wordt bepaald op basis van de manier waarop u het gedaan krijgt. Een motorafstemming-chip is inderdaad een integraal onderdeel van de CARS-computer en elektrische systemen.

 

Motorafstemming is geen nieuwe uitvinding, het bestaat al vele decennia, maar het kreeg de populariteit na de introductie van turbo-motoren. Turbo-motoren met een hoge compressieverhouding zijn in staat om een betere brandstofefficiëntie en -kracht te leveren. Vandaar dat veel autobezitters chip-tuning gebruiken om hun auto krachtiger en betrouwbaarder te maken. U kunt bepaalde apparaten of vloeistoffen gebruiken om uw gewenste resultaat te bereiken. Sommige mensen kiezen voor het vervangen van de hele motor of het wijzigen van bepaalde componenten terwijl anderen kiezen voor het opstellen van de motor.

 

Een van de belangrijkste aspecten van chiptuning is de ontstekingstiming. Het verwijst naar de tijd die het voertuig is genomen om zijn brandstof te ontsteken wanneer het voertuig koud is. Voor auto’s met handmatige transmissies moet een goede tuning de brandstofefficiëntie verbeteren en het brandstofafval verminderen.

Voor automatische transmissies zorgt het voor optimale brandstof en optimale energieopwekking.

 

Een ander belangrijk aspect van motorchiptuning is de vervanging van de oorspronkelijke motor. Er kan een nieuwe chip nodig zijn als de vorige is afgebroken. U moet erachter komen of het mogelijk is om de nieuwe chip alleen te installeren. Er zijn verschillende manieren waarop een vervangende motor kan worden geïnstalleerd. Als u besluit om de vervanging zelf te doen, is het het beste om een gebruikershandleiding te zoeken die u zal helpen de nieuwe chip te installeren.

 

Er zijn verschillende voordelen geassocieerd met chip die uw voertuig afstemmen. U kunt een hoog brandstofverbruik krijgen door een geëxcateerde motor te gebruiken. Met behulp van een opgezogen motor kunt u uw brandstofkosten met ongeveer 30 procent indienen. Dit komt omdat onder normale omstandigheden een aanzochte motor meer brandstof verbrandt dan een standaardmotor. Dit komt omdat de lucht de verbrandingskamer binnenkomt door een opening die klein is. De kleine opening helpt de lucht om het cilindervlak van de motor binnen te gaan, waardoor het meer brandstof kan verbranden.

 

Met de motorchiptuning kunt u de beste prestaties van uw voertuig krijgen. Op basis van de informatie met betrekking tot de voorwaarden waarin uw voertuig werkt, kunt u uw motor afstemmen. U kunt het best mogelijke resultaat van uw voertuig krijgen, afhankelijk van het type chip dat u kiest. U kunt een frontcilindermotor afstemmen met de cilinderafstemming, terwijl een middelste motor beter geschikt is voor een achtercilindermotor. Als u een gegevens gebruikt met betrekking tot de voorwaarde waarin uw voertuig functioneert, kunt u beslissen of u uw motor moet aanpassen of niet.

Klik hier voor meer informatie Chipperformance.nl

Tips om Voordelig te Private Leasen

Private Lease is een manier om zo voordelig mogelijk in een nieuwe auto te rijden.

Maar waar moet je op letten als je zo goedkoop mogelijk wil leasen. Hierbij wat tips die je veel geld kunnen besparen.

Samen een Leaseauto delen

Een auto wordt gemiddeld een halfuur (34,5 minuten) per dag gebruikt. De overige 23,5 uur staat hij stil. Omdat degene die de Leaseovereenkomst afsluit zelf mag zelf bepalen wie er in de auto mag rijden is het mogelijk om de private leaseauto te delen met een vriend, vrienden, buren of een familielid. Samen de kosten delen is wel zo voordelig.

Langere looptijd maakt lease goedkoper

Een private leasecontract heeft een looptijd tussen de 24 en 60 maanden. Hoe langer de periode hoe lager de prijs. Een leasetermijn van 60 maanden is gemiddeld 25% goedkoper dan met een leasetermijn van 24 maanden. Op een gemiddeld leasebedrag van 300 euro per maand scheelt dit al snel 75 euro per maand.

Zuinige auto’s rijden voordeliger

Brandstofkosten zijn niet inclusief bij Private Lease. Zelfs bij een hele zuinige kleine auto bedragen de brandstofkosten al snel 600 euro per jaar als er 10.000 kilometer wordt gereden. Het brandstofverbruik tussen auto’s verschilt aanzienlijk. Iets om op te letten bij het vergelijken. 

Voordelige auto kiezen

Een kleine auto als een Peugeot 108 is uiteraard goedkoper dan een grote SUV als een Opel Grandland X. Daarnaast worden auto’s geleverd in meerdere uitvoeringen. Er is eigenlijk altijd een voordelig basismodel, een wat comfortabele versie en een luxe uitvoering.

De luxere uitvoeringen hebben opties die niet noodzakelijk om je van A naar B te brengen. Wilt u zo goedkoop private leasen, kies dan voor het instapmodel. De luxe versie is al snel 20% duurder dan de basis uitvoering.

Vergelijken aanbiedingen

Het vergelijken van private lease aanbiedingen is de moeite waard. Dezelfde auto kan bij de ene leasemaatschappij zomaar 100 euro per maand goedkoper zijn dan bij een ander.

Nu is het vergelijken van alle aanbiedingen tijdrovend. Om het makkelijk te maken heeft Leaseauto.nl de beste private lease aanbiedingen op 1 plek bij elkaar gebracht. Op Leaseauto.nl zijn aanbiedingen makkelijk te vergeleken en direct te bestellen.

Over Private Lease 

Een vast maandbedrag

Als je een auto leaset is hij niet van jou. Je huurt de auto. Het is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief veel voorkomende kosten. Het enige dat buiten je leasebedrag valt is de brandstof, verkeersboetes en de wasstraat. 

Deze kosten zijn inclusief 

De volgende kosten zijn inbegrepen in het private-leasecontract: 

 • Kosten van de wegenbelasting (motorrijtuigenbelasting).
 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud van de auto.
 • Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden.
 • Premie voor een verzekering voor eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen.
 • Kosten van pechhulp (wegenwacht).
 • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur.

Een looptijd die bij je past

Je hebt de keuze uit een looptijd van 12 tot en met 60 maanden. Kies de looptijd die bij je situatie past. Verwacht je verandering in je persoonlijke situatie? Neem dan een leasecontract met een kortere looptijd.

Hoeveel kost private lease?

Hoeveel jij maandelijks betaalt voor jouw private lease auto hangt van verschillende factoren af. Zo telt het natuurlijk mee welke auto jij hebt uitgezocht, maar ook de duur van het contract en het inbegrepen aantal kilometers spelen een rol.

Voordelen van Private Lease 

De belangrijkste voordelen van Private Lease zijn:

 • Duidelijk inzicht in maandelijkse kosten van je auto
 • Geen onverwachte bijkomende kosten
 • Geen hoge aanschafprijs dus geen spaargeld nodig
 • Goedkoper dan geld lenen voor de aanschaf van een auto
 • Je rijdt vaak een nieuwe auto

 

Private Lease Auto’s

Wendbare compacte auto’s blijven populair om privé te leasen. Zo staan de Kia Picanto en Peugeot 108 al jaren in de top 10.

 

https://leaseauto.nl/

Nooit meer schade rijden

Nextmagazine

De meeste mensen weten wel hoe vervelend het is om schade en/of een ongeluk te hebben met een auto. Of je nu een passagier bent of dat je zelf de auto bestuurt, het doel van autorijden is altijd dat je zo veilig mogelijk van plek A naar plek B komt. Om die veiligheid goed te waarborgen, moet je dus veilig rijden, maar wat houdt dat nou eigenlijk in? Dat houdt in ieder geval in, dat je je goed aan alle regels houdt. Denk aan voorrangsregels en houd je ook aan wat er op de verkeersborden staat. Daarnaast is het het beste om altijd net iets onder de maximumsnelheid te rijden. Zo krijg je geen boetes en kom je wel snel op je bestemming aan. Toch komt het wel eens voor dat je schade rijdt. Om de kans hierop zo klein mogelijk te maken, hebben wij in dit artikel de meest voorkomende soorten schade op een rijtje gezet. Daarnaast hebben we het natuurlijk ook over de oplossingen op dit soort schade te voorkomen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

Het eerste soort schade waar we het over gaan hebben, is parkeerschade. Het onderdeel parkeren blijft voor veel bestuurders een knelpunt. Dan zie je ook wel terug in de cijfers, meer dan 18 procent van alle schades wordt namelijk veroorzaakt tijdens het parkeren. Vaak komt dit doordat je geen zicht hebt op de dode hoek. Je kan meer zicht krijgen, door een  achteruitrijcamera set kopen. Voor elk soort voertuig is er wel een, er is zelfs een trailer camera voor paardentrailers.

Nu de soort autoschade die echt het allermeest voor komt, dat is namelijk bumperschade. Bijna de helft van alle bestuurders in Nederlands heeft wel eens te maken hebben gehad met bumperschade. Dit is dan ook niet heel verwonderlijk, bumperschade is gauw gemaakt. Hoe voorkom je dit nu? Door goed op het snelheidslimiet te letten en ook door te letten op alle strepen op de weg.

https://www.vanzwitserland.nl/

Dashcam kopen van Carcam?

Nextmagazine

Ben je opzoek naar een dashcam? Carcam verzorgd dashcams voor uw auto die ingebouwd wordt in de binnenspiegel. Zo wordt hij mooi weggewerkt en heb je altijd beelden van uw ritten. Zo kan het zijn dat je een ongeluk hebt gehad waarvan het niet duidelijk is wie schuldig is. Dan is het heel fijn om een dashcam te hebben die opneemt wat er voor u op de weg gebeurt.

Dashcams van Carcam voor goede kwaliteit

Wil je ook dat al jouw ritten opgenomen worden maar er wel zeker van zijn dat deze beschikken over goede kwaliteit beeld? Dan is het goed mogelijk om kentekens van andere auto’s te lezen. Ook zijn de beelden gemakkelijk op te slaan met en te bekijken door de interne wifi die erin zit. Deze bestuur je dan ook gemakkelijk met app op je telefoon. Ook worden de dashcams geleverd met een 32GB SD kaart, zo blijven beelden er een tijdje op staan.

 

Dashcams voor verschillende automerken

Carcam levert de dashcams voor meerdere automerken. Zo kun je een dashcam kopen in de volgende merken: Audi, BMW, Volvo, Volkswagen, Tesla, Mercedes, Ford, Peugeot, Porsche, Seat, Skoda, Mazda, Jaguar, Cadillac, Landrover, Lexus en Citroen. Er is dus voor bijna elke auto een dashcam,  deze is dan ook geheel aangepast aan de vorm van de auto. Er is dus een groot aanbod bij het kopen van een dashcam. Wil je meer weten over de dashcams? Bekijk dan eens het aanbod op de site van Carcam.