Amerikaanse auto importeren? Laat uw droom werkelijkheid worden

U ziet ze tegenwoordig niet meer alleen in Amerika: de klassieke Amerikaanse auto. Veilig een Amerikaanse auto importeren behoort tegenwoordig namelijk tot de mogelijkheden. Dat nostalgische gevoel wanneer u door de straten scheurt in uw Amerikaanse bak. Waar u ook gaat en staat, overal steelt u de show. Kortom: een auto met karakter en een ware beleving om in te rijden. Waarom maakt u uw droom niet waar door een echte Amerikaanse auto te laten importeren naar Nederland. Een specialist genaamd Marlog Car Handling, één van de grootste auto import bedrijven van Europa, maakt het mogelijk. Zij kunnen het volledige importproces voor u verzorgen. Zo rijdt u voor u het weet eindelijk in die ene auto waar u altijd al van droomt. 

Wat kost het om een Amerikaanse auto te importeren?

Natuurlijk wilt u het liefst een voordelige import van uw auto regelen. Dus wat is nu precies het kostenplaatje voor het importeren van een Amerikaanse auto? Deze vraag is niet zo simpel te beantwoorden. Dat komt omdat de prijzen van auto import bedrijven vaak zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo spelen natuurlijk de kosten van de auto zelf die u wilt gaan importeren een grote rol. Ook het bouwjaar van de auto en de koers van de munteenheid van het land waaruit u importeert spelen mee in de uiteindelijke kosten. Bij een specialist als Marlog Car Handling betaalt u altijd een betaalprijs die bestaat uit de kosten van de auto, de transportkosten, 10% importbelasting, 21% BTW en motorrijtuigbelasting.

Auto import vanuit de hele wereld, mogelijk voor bedrijven en particulieren

Of u nu als particulier een prachtige Amerikaanse auto wilt importeren, of u als bedrijf op zoek bent naar de mooiste Amerikaanse auto’s: bij een specialist kan het allemaal. Bijvoorbeeld omdat u een eigen autozaak heeft waar u bijzondere auto’s verkoopt. Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor de import van een auto perfect terecht bij Marlog Car Handling. Dit kan gaan om een typische Amerikaanse auto uit de V.S., maar ook om een voertuig uit een ander land. Deze specialist zorgt ervoor dat alles voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Binnen no-time is die buitenlandse auto van u!