Next Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

In één dag je CBR auto theorie-examen halen met 123-theorie

Wil je snel en vol vertrouwen je CBR auto theorie examen halen? Dan is 123-theorie de ideale oplossing voor jou! Met onze intensieve theoriecursus, die slechts één dag duurt, kun je in no time je autotheorie behalen. Geen lange studie-uren meer, maar direct resultaat.

Bij 123-theorie krijg je professionele begeleiding van ervaren instructeurs. Zij zorgen ervoor dat je alle verkeersregels en -borden goed begrijpt, zodat je vol zelfvertrouwen het examen in kunt gaan. Daarnaast oefen je uitgebreid met proefexamens, zodat je precies weet wat je te wachten staat op de dag van het echte examen.

Met een slagingspercentage van maar liefst 83% ben je bij 123-theorie verzekerd van succes. Onze cursus is examengericht en behandelt de relevante onderwerpen die ook daadwerkelijk op het CBR auto theorie examen voorkomen. Daarnaast bieden we handige ezelsbruggetjes en tips aan om ingewikkelde regels gemakkelijk te onthouden.

Schrijf je vandaag nog in bij 123-theorie en haal binnen één dag je CBR auto theorie-examen. Waar wacht je nog op? Deze kans wil je niet missen!

Uitstekende theoriecursus voor slechts €99,-

Wij bieden een uitstekende theoriecursus aan voor slechts €99,-. Tijdens de ochtend krijg je intensieve lessen en in de middag leg je het examen af bij het CBR. Ideaal, toch?

Bij 123-theorie kunnen we een regulier CBR auto theorie examen (+€41,-) of een verlengd examen met extra tijd (+€53,-) voor je reserveren. Ook als je zelf al een CBR auto theorie examen bij het CBR hebt geboekt, kun je gewoon deelnemen aan onze training. We hebben maar liefst 18 cursuslocaties verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Meer dan 140.000 leerlingen zijn je al voorgegaan en geslaagd bij 123-theorie. Ons slagingspercentage voor het CBR auto theorie examen is namelijk maar liefst 83%, terwijl het gemiddelde van andere theoriescholen slechts 61% is en het CBR gemiddelde 47%.

Onze theoriecursus is examengericht, wat betekent dat we vooral de onderwerpen behandelen die ook daadwerkelijk op het CBR auto theorie examen voorkomen. We maken lastige vragen inzichtelijk en bieden slimme ezelsbruggetjes aan om ingewikkelde regels te onthouden. Daarnaast behandelen we ook de verschillende vraagsoorten die aan bod komen tijdens het CBR auto theorie examen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Deelname aan de cursus scootertheorie is mogelijk vanaf 15,5 jaar, voor autotheorie moet je minimaal 16 jaar oud zijn en voor motortheorie is de minimumleeftijd 17 jaar.

In 1 dag je CBR auto theorie halen met behulp van 123-theorie

Onze theorie cursus is ideaal voor mensen die geen tijd hebben om langdurig te studeren of graag snel hun rijbewijs willen halen. Met intensieve begeleiding van ervaren instructeurs die jou onder andere alle belangrijke verkeersregels en -borden uitleggen, veel oefenen met proefexamens en alle ruimte om vragen te stellen ga jij super goed voorbereid het examen in. 

Met 123-theorie hoef je je geen zorgen te maken over het halen van je auto theorie. Schrijf je vandaag nog in en haal binnen één dag je CBR auto theorie met behulp van 123-theorie!

https://www.123-theorie.nl/