Banen en opleidingen

Verzekeringsadviseur

Verzekeringsadviseur

Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie als adviseur verzekeringen ben je verantwoordelijk voor de productie in verschillende verzekeringstakken. Je maakt offertes en polissen op en voert adviesgesprekken op kantoor met bestaande en nieuwe klanten (o.a. via leads) om zo de verzekeringsportefeuille proactief verder uit te diepen. Je hebt hierbij een luisterend oor voor de noden van de klanten en zal een oplossing op maat aanreiken. Je werkt voornamelijk met particulieren en zelfstandigen. Daarnaast volg je ook de schadedossiers nauwgezet op en hou je de klant op de hoogte van de stand van zaken. Na de inwerkperiode ben je in staat om het kantoor alleen draaiende te houden.

Jouw profiel

Voor deze vacature van verzekeringsadviseur kan je bij voorkeur reeds (een eerste) relevante ervaring voorleggen of ben je in het bezit van een hoger diploma in verzekeringen. Indien nodig ben je bereid om bijkomende opleidingen te volgen. Je kan vlot overweg met de courante softwarepakketten. Je bent communicatief, klantgericht en kan inspelen op commerciële opportuniteiten. Het opbouwen van een langetermijnrelatie staat voor jou centraal. Verder kan je zelfstandig & accuraat werken en ben je stipt & correct.

Ons aanbod

Je komt terecht in een familiaal kantoor waar een klantgerichte aanpak centraal staat. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met o.a. maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een nettovergoeding in overeenstemming met je kennis en ervaring. Men biedt jou een voltijdse tewerkstelling aan in mooie kantooruren (in onderling overleg te bepalen).

https://www.vindazo.be/vacatures/verzekeringsadviseur.html

Project Manager multinational

LGA Engineering is een a-geselecteerd bureau, gespecialiseerd in het technisch overzicht van Oost- en West-Vlaamse regio’s. Voor de internationale marktleider in deze Gentse regio zoeken we actief naar versterking van hun projectteam. Als projectmanager werk je in een thuisorganisatie die automatiseringssystemen ontwikkelt voor de voedingsmiddelenindustrie.

Heb jij meerdere jaren ervaring als projectmanager?

Wil je je aansluiten bij een snelgroeiende speler met een familiale werksfeer?

Solliciteer dan zeker voor de volgende vacatures!

Takenpakket:

Volgens de verwachtingen bereikt met de opdrachtgever, verantwoordelijk voor het behalen van het project binnen de gestelde doelen.

Vanaf het begin van de verkoopfase ben je nauw betrokken en blijf je het aanspreekpunt van de klant tot het project is opgeleverd.

Het aanspreekpunt van de klant en onderhoudt technische en commerciële contacten op basis van metingen, afgesproken verwachtingen testen, specifieke afspraken, etc.

Organiseer regelmatig bijeenkomsten met interne medewerkers zodat alle relevante partijen de inhoud van het project kunnen begrijpen.

Coördineren en begeleiden van het projectteam van ingenieurs.

Geef de verkoopafdeling informatie over processen, concepten …

In zaken die met het project te maken hebben, onderhandel je met leveranciers en neem je indien nodig contact op met onderaannemers.

Profiel:

 • Bachelor- of masterdiploma op technisch gebied
 • Relevante ervaring in projectmanagement in een technische omgeving
 • Sterke organisatorische vaardigheden, agressief en resultaatgericht

Anbood:

 • Een goed salaris hangt af van je profiel en ervaring
 • Bijkomende extralegale voordelen zoals maaltijdbonnen, groeps- en hospitalisatieverzekeringen, gsm’s en laptops …
 • Werken in een internationale omgeving varieert enorm
 • Hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling
 • Groeiorganisatie met gezinskenmerken
 • Heel handig

https://www.vindazo.be/vacatures/project-manager.html

BBL / Verkoper Aktiesport

Wij zijn Aktiesport en we zijn er om u van dienst te zijn. Nieuw voetbaluniform. Nieuw geïnstalleerd. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Je moet bij Aktiesport zijn.

Wij zijn erg benieuwd naar jou! Ben jij in staat om onze nieuwe verkoper in Delft te worden? Solliciteer dan via onderstaande button. Enthousiast, maar woon je niet in de buurt van Delft? Geen probleem, alle vacatures van Aktiesport vind je hier.

Jouw verantwoordelijkheden

dit zijn wij. Ben jij dat ook, dan willen we het weten. We breiden het team van parttime verkoopmedewerkers in Delft uit. Bent u nog geen verkoopexpert omdat u momenteel een BBL-opleiding volgt in de detailhandel of lichaamsbeweging (niveau 3 of 4)? We hebben een plek voor je!

Het team is enthousiast. Je past goed bij elkaar. Duw elkaar om het beste te halen. Samen breng je veranderingen aan bij klanten. U zorgt voor de beste prestaties. U houdt alles onder controle van uw klanten. Op deze manier biedt het niet alleen de beste prijs, maar ook de beste service. (Assistent) De winkelmanager zal je trainen. Ze leren je alle vaardigheden die je nodig hebt. In winkels, achter kassa’s en in magazijnen. Zo sta je niet stil in ontwikkeling.

Jouw profiel

Verkopen is uw bloed. Je bent geboren. Je weet precies hoe je moet scoren bij klanten. Nieuwe voetbalschoenen? Weet jij welke. Stijltip? Je geeft ze. Suggesties voor sweatshirts? U kent alle ins en outs. Jij bent de beste in de branche. Jouw passie voor voetbal en het team zorgen ervoor dat je een perfecte match bent met Aktiesport.

Daarnaast ben je:

 • Beschikbaar 24-32 uur p / w
 • Flexibel gebruik (weekenden en koopavonden)
 • Gedisciplineerd
 • Resultaatgericht
 • Winnaar

Ons aanbod

Iedereen heeft talent. Je talent onderscheidt je. Dit vinden wij belangrijk. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Stil zijn is onze keuze. Je bent altijd in beweging. Je groeit op workshop- en persoonlijk vlak. Met dank aan onze sportacademie voor online leermodules en fysieke oefeningen. Hier leer je alles over onze producten, premium merken (zoals Puma, Adidas en New Balance), en leer je de beste verkooptechnieken.

Wat nog meer?

 • Gebruik de coolste producten zoals Nike, Under Armour en Fila;
 • Er kunnen coole prikkels zijn, zoals reizen naar Thailand of Aruba;
 • De hele dag bezig met voetbal en lifestyle;
 • Word een collega van je vriend;
 • U kunt korting krijgen op alle artikelen in Perry en Aktiesport.

Het belangrijkste is: gaaf werk afmaken in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: “Wees naakt, heb plezier, doe het goed”

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/job.html

Full-stack developer, Web

Full-stack developer

Over Compaan

Compaan is een jong bedrijf gevestigd in Haarlem met circa 20 medewerkers. We ondersteunen de digitale verbinding tussen zorgaanbieders en klanten, met name via beeldzorg. Dit wordt meestal gedaan met Compaan-tablets, die speciaal zijn ontworpen voor ouderen die geen gewone computers kunnen gebruiken. We hebben ook veel particuliere klanten die via Compaan-tablets contact houden met familie en vrienden.

Over de functie

We zochten direct nieuwe collega’s die Compaan’s software helpen bouwen en onze algehele IT-infrastructuur onderhouden. De focus ligt op onze API, links naar derden en diverse front-end webapplicaties. Onze applicatie bevindt zich in de implementatiepijplijn van Heroku en is gekoppeld aan de GitHub-repository. De meeste applicaties zijn geschreven in PHP of PHP, gevolgd door een PostgreSQL-database. Omdat we een klein bedrijf zijn, zijn onze activiteiten gevarieerd.

We vragen u om grote flexibiliteit te bieden. Meestal schrijf je nieuwe software of onderhoud je bestaande code. Maar ook beheer van serverinfrastructuur, applicatie testen en documentatie en technische ondersteuning van collega’s kunnen onderdeel zijn van het werk. Banen zijn divers en wij bieden u ruimte – afhankelijk van uw kennis en interesses kunt u ook andere zaken aan.

Wat vragen van je?

Minimaal meerdere jaren werkervaring als softwareontwikkelaar. HBO of WO werk- en denkniveau. Het vermogen om problemen te analyseren en op te lossen. Bereidheid om deel te nemen aan telefonische vergaderingen kan waardevolle toepassingen opleveren. Heb ervaring met het ontwikkelen van API’s en webapplicaties. Vorige post: PHP, Git, testervaring hebben (of bereid zijn om snel te leren).

Wat bieden we je?

Ontwikkel je eigen ruimte verder. Kleine organisaties op korte termijn. Rechtstreeks invloed hebben op de producten en diensten van Compaan. Competitief salaris. De mogelijkheid om één tot twee dagen per week thuis te werken. Locatie: Haarlem. Werkuren per week: 32 tot 40 uur (onderhandeling). Jaarlijks contract, gekwalificeerd voor benoeming op lange termijn. Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar. Een paar uur evaluatie maakt deel uit van het aanvraagproces.

https://www.vindazo.nl/keywords/web-developer.html

Bekijk de laboratorium vacatures van deze specialist

Nextmagazine

Wil jij werken op een laboratorium en ben je benieuwd welke vacatures er allemaal zijn? Bekijk dan eens de website van CLS Services. Dit bedrijf is zeer bekend met deze branche en de mensen die hierin werkzaam zijn. Ze hebben veel connecties en weten als een van de eersten welke functies er openstaan. Alle vacatures worden voor jou op een rijtje gezet, zodat je een duidelijk overzicht hebt van alle banen. Zo kun je zelf kijken welke vacatures aansluiten bij jouw wensen en ambities. Naast dat ze alle vacatures voor jou beschikbaar stellen, begeleiden ze je ook bij de rest van het traject. Zo denken ze mee bij het zoeken van een leuke functie, begeleiden ze je bij de eerste kennismaking met een bedrijf en helpen ze bij het afsluiten van een contract.

Vacatures van diverse grote bedrijven

De laboratorium vacatures van CLS Services zijn functies die openstaan bij diverse soorten bedrijven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Unilever of Janssen. Deze bedrijven hebben regelmatig dergelijke vacatures openstaan. Maar ook Astellas en TNO zijn grote opdrachtgevers. Door het ruime aanbod zit er altijd wel een vacature tussen die aansluit bij jouw wensen. Bij alle functieomschrijvingen staan de eisen en andere kenmerken vermeld. Denk daarbij aan het aantal uren, de locatie van het bedrijf, het opleidingsniveau en de duur van de functie. Uiteraard staat er ook een uitgebreide omschrijving. Zo kun je je goed inlezen. Heb je toch nog vragen over de desbetreffende vacature? Dan kun je altijd de contactpersoon van dat bedrijf bereiken. Er staan namelijk altijd contactgegevens vermeld.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de verschillende laboratorium vacatures? Bekijk dan de website van CLS Services en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan eerst contact met hen op. Zij vertellen je graag meer over de diverse functies, opdrachtgevers en de sollicitatieprocedure. Zo ga je goed voorbereid het sollicitatieproces in en vind je gegarandeerd je droombaan!

https://www.cls-services.nl/nl/

Een ervaren coach in Nijmegen helpt je verder

Nextmagazine

Op het moment dat je problemen ervaart bij je huidige functie, is dit natuurlijk erg vervelend. Maar ook als je al tijden op zoek bent naar een passende functie en deze maar niet kunt vinden, kan dit voor issues zorgen. Issues die je misschien zelf niet op kunt lossen, omdat je niet beschikt over de juiste handvaten. Heb je daarom al eens gedacht aan het vinden van een coach welke gespecialiseerd is in loopbaancoaching in de omgeving van Nijmegen? Met de onafhankelijke blik van een extra paar ogen, zie je jouw problemen vaak in een heel ander daglicht.

Waar vind je de beste praktijk voor jou?

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar de juiste coach voor loopbaancoaching bij jou in de buurt van Nijmegen, merk je al snel dat je ontzettend veel keuzes hebt. Dus hoe weet je nu welke praktijk het beste bij jouw wensen en eisen aansluit? Een van de aan te raden praktijken is MD training coaching consult. Bij deze praktijk werken twee zeer ervaren coaches, die jou met ieder probleem kunnen helpen.

Al de vragen waarvoor je bij deze praktijk terecht kunt

Als je met deze coach in Nijmegen aan de slag gaat met loopbaancoaching, dan is geen vraag te gek voor hen. Zij helpen je bijvoorbeeld graag met:

 • Het herstellen van een burn-out
 • Het beter omgaan met (werk)stress
 • Het verbeteren van de samenwerking
 • Het verbeteren van de eigen communicatie
 • Het omgaan met lastige collega’s of klanten

Neem contact met hen op voor meer informatie

Lijkt je het wat om met deze coaches aan de slag aan te gaan? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van de professionals. Zij helpen je graag verder. Zo kunnen jullie snel samen aan de slag met de problemen die op dit moment spelen.

Welke van deze horeca opleidingen past het best bij jou?

Heb jij een bijbaan in de horeca en heb je een ware passie voor de sector gekregen? En zie je een carrière in de horeca helemaal zitten? Dan is het volgen van een horeca opleiding of cursus echt wat voor jou. Tijdens deze studie leer je alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan in de horeca. Je hebt bij Linnartz Opleidingengroep keuze uit verschillende horeca opleidingen. Zo kies je tussen de opleidingen: Sommelier, Wijnproducent, Restaurant en Horeca Hotel Management. Zie jij het al helemaal voor je hoe je aan de slag gaat als wijndeskundige bij een chique restaurant? Of droom je er eerder van om alles te leren over het management van je eigen horecazaak? Dankzij een horeca opleiding ligt de toekomst aan jouw voeten.

Met goed advies kies je altijd de meest geschikte horeca opleiding

Overweeg jij om binnenkort te gaan beginnen met een horeca cursus? Maar heb je nog niet helemaal gepast welke cursus nu het beste bij jou en je wensen past? Het is dan verstandig om professioneel advies in te winnen. Er zijn immers verschillende horeca opleidingen om uit te kiezen. Ligt jouw toekomst in het runnen van een restaurant of lijkt het je eerder wat om alles over wijn te weten te komen? Je komt erachter dankzij een vrijblijvend studieadviesgesprek bij Linnartz Opleidingengroep. Zij brengen jouw huidige situatie in kaart en adviseren je over de opleidingsmogelijkheden die het best bij jou passen. Zo kies je gegarandeerd voor de meest geschikte horeca opleiding. 

Ga jij voor een horeca opleiding of kies je liever een cursus?

Werk jij al in de horeca en wil je graag meer weten over het reilen en zeilen in deze sector? Er zijn verschillende opleidingen die je hiervoor kunt volgen. Voordat je een keuze maakt, is het verstandig om eerst goed na te denken of je een volledige opleiding of toch liever een cursus wilt volgen. Het verschil is de tijd die het kost om de opleiding te volbrengen en de lesstof die je krijgt. Zo bereidt de volledige horeca opleiding bij Linnartz Opleidingengroep je voor op alle aspecten van het horeca vak. De opleiding duurt ongeveer 2,5 jaar. Ook is het mogelijk om een kortere horeca cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je bijvoorbeeld meer over het management van een restaurant, het runnen van een café of hygiëne in de horeca. De cursussen zijn vaak korter van duur en prima te volgen naast een drukke baan in de horeca sector.