Hoe ziet jouw nieuwe baan als KAM manager eruit?

Is een baan als KAM manager iets voor jou? Om hierachter te komen, is het belangrijk dat je eerst precies weet wat deze baan inhoudt. De afkorting KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een KAM manager zorgt ervoor dat alles op het gebied van deze drie zaken wordt geregeld en gehandhaafd. Zo stelt een KAM manager een Kwaliteit, Arbo en Milieuplan op, voert deze uit en geeft hier advies over. Daarnaast beheert een KAM manager ISO en TS managementsystemen en is deze het aanspreekpunt bij klachten over Kwaliteit, Arbo en Milieu. Ligt dit volledig in jouw straatje en heb je meer dan vijf jaar ervaring in de metaal, staal, betonbouw of maakindustrie? Solliciteert dan direct op een van de vele vacatures tot KAM manager bij ISO-point. Zij zijn dé specialist in het samenbrengen van werknemers en opdrachtgevers op het gebied van veiligheidskunde.

Een baan als KAM manager door een ervaren bemiddelingsbureau

Zoek jij naar een nieuwe baan en lijkt het je leuk om te gaan werken als KAM manager? Je wilt dan natuurlijk wel zeker weten dat je een baan vindt die jou genoeg uitdaging biedt. Hierdoor kun jij je kwaliteiten optimaal inzetten. Schakel daarom een specialist als ISO-point in. ISO-point is actief in vele branches. Zij zijn al jaren een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor werkgevers en werknemers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Zij weten dus als geen ander waar ze op moeten letten om voor jou de perfecte baan te vinden als KAM manager. Door middel van een persoonlijk gesprek en je cv, wordt gekeken naar je kwaliteiten en wordt de opdrachtgever gekozen die het beste bij je past? Benieuwd geworden? Solliciteer direct online of neem contact op met ISO-point door te bellen.

Jouw wensen voor een baan als KAM manager staan centraal

Hoe zie jij de toekomst van je carrière voor je? Wil je bijvoorbeeld werken als KAM manager? Dan heb je ongetwijfeld al wel ideeën over hoe jouw ideale functie eruit moet zien. Het is begrijpelijk dat je ook wilt dat deze ideeën overeenkomen met de baan die je zoekt. Schakel daarom de hulp in van een specialist als ISO-point. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe ze een werkgever moeten vinden die voldoet aan al uw eisen. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen begint met uw nieuwe baan als KAM manager. Zelf hebben ze ook een aantal eisen opgesteld waaraan jij moet voldoen om als KAM manager aan de slag te gaan. Zo moet je beschikken over een hbo-diploma in een technische studierichting en minimaal vijf jaar ervaring hebben in een soortgelijke functie. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan direct!