Ontvang alle informatie over de participatiewet bij deze expert

U heeft verschillende openstaande posities in uw bedrijf en probeert deze te vullen. Echter, personeelskosten zijn hoog en u weet niet zeker of dit werk aan blijft houden, verandert qua inhoud en uren, of misschien juist wel uitbreidt. Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet: werkzoekende jonggehandicapten. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse kortingen en andere financiële voordelen. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.

Wat is nou eigenlijk de doelgroep van de participatiewet?

Bent u volledig op de hoogte omtrent de participatiewet, Wajong banen en de doelgroep ervan? Het loont u bedrijf best wat voordelen als u hiervan weet. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf als u doet aan sociaal ondernemen? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicepunt West-Brabant.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

U heeft een eigen bedrijf en ziet het wel zitten om jongeren met een handicapt in te schakelen Wajong banen. U weet dat deze personen, de doelgroep van de participatiewet, net zo hard werken als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.