Next Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Verzekeringsadviseur

Verzekeringsadviseur

Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie als adviseur verzekeringen ben je verantwoordelijk voor de productie in verschillende verzekeringstakken. Je maakt offertes en polissen op en voert adviesgesprekken op kantoor met bestaande en nieuwe klanten (o.a. via leads) om zo de verzekeringsportefeuille proactief verder uit te diepen. Je hebt hierbij een luisterend oor voor de noden van de klanten en zal een oplossing op maat aanreiken. Je werkt voornamelijk met particulieren en zelfstandigen. Daarnaast volg je ook de schadedossiers nauwgezet op en hou je de klant op de hoogte van de stand van zaken. Na de inwerkperiode ben je in staat om het kantoor alleen draaiende te houden.

Jouw profiel

Voor deze vacature van verzekeringsadviseur kan je bij voorkeur reeds (een eerste) relevante ervaring voorleggen of ben je in het bezit van een hoger diploma in verzekeringen. Indien nodig ben je bereid om bijkomende opleidingen te volgen. Je kan vlot overweg met de courante softwarepakketten. Je bent communicatief, klantgericht en kan inspelen op commerciële opportuniteiten. Het opbouwen van een langetermijnrelatie staat voor jou centraal. Verder kan je zelfstandig & accuraat werken en ben je stipt & correct.

Ons aanbod

Je komt terecht in een familiaal kantoor waar een klantgerichte aanpak centraal staat. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met o.a. maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een nettovergoeding in overeenstemming met je kennis en ervaring. Men biedt jou een voltijdse tewerkstelling aan in mooie kantooruren (in onderling overleg te bepalen).

https://www.vindazo.be/vacatures/verzekeringsadviseur.html