Next Magazine
Image default
Banen en opleidingen

Welke van deze horeca opleidingen past het best bij jou?

Heb jij een bijbaan in de horeca en heb je een ware passie voor de sector gekregen? En zie je een carrière in de horeca helemaal zitten? Dan is het volgen van een horeca opleiding of cursus echt wat voor jou. Tijdens deze studie leer je alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan in de horeca. Je hebt bij Linnartz Opleidingengroep keuze uit verschillende horeca opleidingen. Zo kies je tussen de opleidingen: Sommelier, Wijnproducent, Restaurant en Horeca Hotel Management. Zie jij het al helemaal voor je hoe je aan de slag gaat als wijndeskundige bij een chique restaurant? Of droom je er eerder van om alles te leren over het management van je eigen horecazaak? Dankzij een horeca opleiding ligt de toekomst aan jouw voeten.

Met goed advies kies je altijd de meest geschikte horeca opleiding

Overweeg jij om binnenkort te gaan beginnen met een horeca cursus? Maar heb je nog niet helemaal gepast welke cursus nu het beste bij jou en je wensen past? Het is dan verstandig om professioneel advies in te winnen. Er zijn immers verschillende horeca opleidingen om uit te kiezen. Ligt jouw toekomst in het runnen van een restaurant of lijkt het je eerder wat om alles over wijn te weten te komen? Je komt erachter dankzij een vrijblijvend studieadviesgesprek bij Linnartz Opleidingengroep. Zij brengen jouw huidige situatie in kaart en adviseren je over de opleidingsmogelijkheden die het best bij jou passen. Zo kies je gegarandeerd voor de meest geschikte horeca opleiding. 

Ga jij voor een horeca opleiding of kies je liever een cursus?

Werk jij al in de horeca en wil je graag meer weten over het reilen en zeilen in deze sector? Er zijn verschillende opleidingen die je hiervoor kunt volgen. Voordat je een keuze maakt, is het verstandig om eerst goed na te denken of je een volledige opleiding of toch liever een cursus wilt volgen. Het verschil is de tijd die het kost om de opleiding te volbrengen en de lesstof die je krijgt. Zo bereidt de volledige horeca opleiding bij Linnartz Opleidingengroep je voor op alle aspecten van het horeca vak. De opleiding duurt ongeveer 2,5 jaar. Ook is het mogelijk om een kortere horeca cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je bijvoorbeeld meer over het management van een restaurant, het runnen van een café of hygiëne in de horeca. De cursussen zijn vaak korter van duur en prima te volgen naast een drukke baan in de horeca sector. 

Gerelateerde artikelen

Verzekeringsadviseur

Een ervaren coach in Nijmegen helpt je verder

Bekijk de laboratorium vacatures van deze specialist