Next Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Een vernieuwde look met injectables.

Je bent niet de jongste meer en elke ochtend moet je vrouw en jijzelf, in de spiegel, tegen je ouder wordende gezicht aankijken. Bij de een gaat het wat sneller bij de andere en laat jij nou, helaas, in dit geval de andere zijn. De rimpels zijn niet meer weg te denken en weg te krijgen. Je kunt jezelf helemaal onder smeren met de verschillende soorten rimpel crèmes, maar hier zul je vaak ook maar weinig van merken, behalve in je portemonnee . Met de huidige technologieën is het een stuk gemakkelijker om hier vanaf te kopen. Je betaalt eenmalig en prijs en je zult enkele maanden kunnen genieten van een mooi, jong gezicht zoals je dat had 20 jaar geleden. Het is niet meer zo’n groot taboe als vroeger en veel meer mensen maken er gebruik van. Het is ontzettend toegankelijk voor eigenlijk iedereen. Relatief gezien ben je er niet heel veel voor kwijt en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat dacht je van een rimpelbehandeling met injectables. Injectables zijn injecties die in het gezicht gedaan worden en waar je vervolgens het rimpel proces kan vertragen of, in het geval van botox, je spieren tijdelijk uitschakelt. Dit zorgt ervoor dat de rimpels niet diepere je huid intrekken. Mocht je iets meer willen dan alleen het verwijderen van rimpels dan kun je ook nog gaan voor een liquid facelift. De liquid facelift prijzen zijn goed en de prijs kwaliteit verhouding is ontzettend goed. Als je gebruik maakt van een liquid facelift dan zul je de effecten krijgen van een normale facelift, maar dan goedkoper en zonder littekens.

Doe je vrouw en jezelf dus een plezier en maak snel een afspraak bij de dichtstbijzijnde kliniek voor een afspraak en kijk wat er voor jouw gezicht mogelijk is. Het kost slechts enkele minuten en de resultaten zullen verbluffend zijn.

http://www.injectableklinieken.nl