Next Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Selfiestok niet lang genoeg

In de kersttoespraak van de koning werd gesuggeerd dat elke Nederlander selfies maakt. Maar ik denk toch dat niet iedereen dat doet. Veel mensen zijn niet tevreden met zichzelf als ze zichzelf zo terug zien op een selfie. De enige oplossing voor deze mensen is dan een selfie maken met een hele lange selfiestok.

Jonge en knappe mensen doen het het beste op een selfie. Totdat de eerste rimpels zich manifesteren. Het delen van de selfie op de sociale media wordt dan toch een stuk minder interessant. Uiteindelijk is het helemaal niet leuk meer om selfies te maken.

Aan rimpels kun je wat doen. Laat je eens voorlichten door Botox Barendrecht. Menig BN’er ging je voor. Kijk maar eens naar Patty Brard, Gerard Joling en Patricia Paay bijvoorbeeld. En als je wat wilt laten doen aan je iets te dunne lippen kan dat ook gewoon. Volle lippen met injectables is ook een heel gewoon verschijnsel in showbizzland. In dit opzicht is Yolanthe Cabau een interessante nieuwkomer. Alhoewel zij in alle toonaarden ontkent.

Ook vervelende fronsrimpels zijn een peulenschil voor Botox klinieken. Door injectie met Botox kan je de gezichtspieren die verantwoordelijk zijn voor het regelmatig fronsen lichtjes verlammen. Hierdoor ziet je gezicht er al een stuk meer ontspannen uit. Maar als je fronsrimpel al erg diep is, kun je hem laten opvullen met hyaluronzuur. Dit stof trekt water aan zodra het is ingespoten in het lichaam. Daardoor worden rimpels keurig opgevuld. Het resultaat zal je bevallen.

Botox, hyaluronzuur en andere injectables worden door ons lichaam afgebroken. Het verdwijnt vanzelf weer uit je lichaam. Dat is dan wel een nadeel want de behandeling met Botox of andere injectables moet om de ca. vier maanden herhaald worden. Botox klinieken bieden daarom abonnementen aan aan de vaste klanten want dat is voordeliger.

http://faceland.nl