Next Magazine
Image default
Bedrijven

Bereik je doelen met persoonlijke begeleiding

Bereik je doelen met persoonlijke begeleiding


Executive Coaching geeft jou als manager de gelegenheid om je persoonlijk te ontwikkelen met persoonlijke groei en verbeterde prestaties als uitgangspunt.

Als Personal Coach help ik je om beste mogelijkheden in kaart te brengen, te analyseren en de juiste keuzes te maken. Binnen een afgesproken tijdspad ontwikkelen we samen positieve veranderingen in je zakelijke leven.

Executive Coach Johan ter Borgh

Vanaf 2007 coach ik als Executive Coach personen die vooruit willen in het leven, of dat nu op werkgebied is, in hun priv�leven of allebei. Mijn stijl van coachen is persoonlijk, betrokken en informeel, maar altijd pragmatisch en gefocust op resultaat. Door goed te luisteren en creativiteit toe te passen heb ik al heel wat mensen geholpen om hun doelen te bepalen �n te bereiken. Mijn ervaring, professionele vaardigheden en verstand zet ik in om mensen geheel tot hun recht te laten komen.

Door de toegenomen vraag naar Executive Coach bied ik nu specifieke coachingstrajecten op maat voor professionals op topniveau. Met een Executive Coach werk je aan een helder inzicht in je huidige situatie en ontwikkel je een duidelijk plan om je doelen te bereiken. De intensieve samenwerking gedurende een afgebakende periode biedt een duurzaam resultaat, doordat de benodigde acties direct toepasbaar zijn en afgestemd op jouw situatie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door inhoudelijke gesprekken waarbij ik als klankbord fungeer. Op deze manier nasporen we samen welke ontwikkeling gewenst is en op welke wijze deze het best gerealiseerd kan worden.

http://terborgh.com