Next Magazine
Image default
Bedrijven

De planmatige werkwijze van de expert in het voorkomen van wateroverlast

Iedere ondernemer herkent het wel. Er is al heel lang een lekkage in uw bedrijfspand, maar er komt maar geen oplossing. Laat u het dan maar zo? Dan ontstaan er misschien verborgen kosten van formaat. Advanced Sealing Technology (AST) werkt projectmatig om de lekkage op te lossen en nieuwe lekkages te voorkomen. We bekijken eerst waar de problemen vandaan komen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt, waarin ontwerpen worden gemaakt voor de oplossingen. Deze worden uitvoerig getest. Na de implementatie vinden wij het heel belangrijk dat wij uw goedkeuring krijgen.

De eigen producten van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen

Advanced Sealing Technology (AST) heeft een groot netwerk van Amerikaanse en Europese partners die hun producten maken. Een goed voorbeeld van zo’n bekend merk is het Amerikaanse Hallite. Maar ze hebben ook een groot aantal eigen producten in het aanbod. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Zo kunt u wateroverlast voor zijn met hulp van Advanced Sealing Technology.  Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

Veel meer dan producten om wateroverlast te voorkomen allen

Bij Advanced Sealing Technology vindt u een groot aantal producten voor het voorkomen van wateroverlast. Maar daar houdt het niet mee op. Deze specialist geeft, nadat de problemen in kaart zijn gebracht, ook graag advies over hoe verdere wateroverlast te voorkomen is. Dit doet deze specialist niet alleen naar aanleiding van bijvoorbeeld een lekkage, maar ook bij bijvoorbeeld trainingen. Ook voeren zij preventieve berekeningen uit, zodat u weet hoe het in uw bedrijf gesteld is met het risico op wateroverlast. Denk bij deze berekeningen aan lagerbelastingen, wrijvingsweerstanden en oppervlakteruwheid, die iets zegt over de mate waarin de oppervlakte van bijvoorbeeld uw producten waterafstotend zijn.