Next Magazine
Image default
Bedrijven

Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen

Heeft u problemen met één van uw debiteuren waarvan u nog geld tegoed heeft dat maar niet betaald wordt? Heeft u al herhaaldelijk een herinnering gestuurd naar de betreffende klant zonder resultaat? Weet u niet meer wat u binnen uw eigen macht kunt doen en zoekt u een professionele oplossing voor deze lastige situatie? Dan kan Deurwaarders en incassobureau Wiggers van Meggelen uit Zutphen u ongetwijfeld verder helpen met incasso’s van al uw openstaande rekeningen. Met eigen gerechtsdeurwaarders hebben zij de mogelijkheid om snel te handelen. Zij staan in heel Nederland en zelfs daarbuiten tot uw dienst!

Wat doet Wiggers van Meggelen?

Wiggers van Meggelen is een deskundig en betrouwbaar incassobureau dat bestaat sinds 1990 en gevestigd is in Zuthpen. Het gemotiveerde team kan u onder andere kan helpen bij:

Waarom kiezen voor Wiggers van Meggelen

Deurwaarders en incassobureau Wiggers van Meggelen heeft heldere communicatie met debiteuren en met haar klanten hoog in het vaandel staan. Zowel grote als kleine bedrijven zijn welkom, zij hebben bijna 30 jaar ervaring, door te werken met korte communicatielijnen ontstaat de mogelijkheid om snel te kunnen handelen, ook bieden zij klanten altijd een eigen contactpersoon aan die u op de hoogte kan houden van incassotrajecten en dergelijke en opereren zij met eigen gerechtsdeurwaarders. Geen opdracht is teveel voor dit incassobureau!

Gebruik maken van de diensten van Wiggers van Meggelen?

Heeft u interesse in de diensten van dit incassobureau en bent u benieuwd wat ze bij Wiggers van Meggelen voor u kunnen betekenen? U heeft de mogelijkheid om geheel vrijblijvend contact op te nemen voor beantwoorden van uw vragen, meer informatie of het eventueel plannen van een afspraak.

https://www.wvm-deurwaarders.nl/