Haal uw schone grond verklaring bij de specialist

Bij het bouwen van woningen of diverse bedrijfspanden is het van belang dat u zeker weet dat deze grond schoon is. De verklaring hiervoor, een schone grond verklaring genaamd, haalt u bij Hattink Advies B.V. Zo weet u zeker dat uw grond schoon is of dat er juist stappen ondernomen moeten worden. De specialist helpt u met bodemadvies, grond- en baggerspecialisatie, kwaliteitszorg en arbeidsveiligheid. Alles om ervoor te zorgen dat uw bouwproject ongestoord door kan gaan. Kiest u voor persoonlijk advies door Hattink Advies B.V., dan weet u zeker dat u veilig zit. Laat u daarom op een specialistische manier helpen, help de natuur een handje en bouw zorgeloos hetgeen dat u in gedachten heeft.

Combineer arbeidsveiligheid en een schone grond verklaring voor een perfect resultaat

Bij de start van een bouwproject is ook het rekening houden met de arbeidsveiligheid van uiterst belang. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Schakel dan Hattink Advies B.V. in die u helpt op diverse vlakken. Denk hierbij aan juridische, economische en technische aspecten. Begint u met bouwen en zijn de vergunningen rond? Dan helpt de specialist u met een schone grond verklaring, om op die manier te controleren of de bodem waarop u gaat bouwen niet verontreinigd is. Blijkt de grond goedgekeurd te zijn en krijgt u de schone grond verklaring? Dan garandeert u op dat punt een maximale veiligheid voor de werknemers op de bouw en voor de bewoners/werkenden die op de plaats van het bouwproject terechtkomen.

Specifiek onderzoek is nodig voor een schone grond verklaring

De verontreiniging van de bodem kan een hoop zaken als gevolg hebben. Zorg daarom dat je hier op tijd achter komt met een professioneel bedrijf. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachter te komen hoe het met uw perceel gesteld is. De specialisten beoordelen of een vervolgonderzoek en eventuele bodemsanering nodig is. Zij zorgen voor de juiste aanpak en adviseren u vervolgens over de vervolgstappen die nodig zijn. Samen met Hattink Advies B.V. zoekt u naar een adviesbureau dat de werkzaamheden uitvoert. De specialist gaat samen met u en de uitvoerende partij rond de tafel zitten om over de prijs te onderhandelen en tot een goed eind te komen.