Kies voor je huis een beveiligingssysteem met betrouwbare alarmcentrale

Wil je altijd een veilig gevoel? Kies dan voor een beveiligingssysteem van Beveiligd Nederland. Dankzij de Brinks Alarmcentrale blijft niets ongemerkt en zullen de hulpdiensten in geval van nood binnen korte tijd bij je voor de deur staan om je te helpen. Deze vorm van woonhuisbeveiliging is op verschillende vlakken uniek. De alarmcentrale biedt een hoge service, heeft een team van professionals, beschikt over moderne systemen, heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van duidelijke richtlijnen. Zo kun je met een gerust hart de hond uitlaten, op vakantie gaan of heerlijk slapen terwijl het professionele beveiligingssysteem jouw huis bewaakt.

Jouw huis professioneel bewaken? Kies dan voor een beveiligingssysteem zoals een camera

Een beveiligingscamera bij je woning is geen overbodige luxe. Je wilt je immers hoeden voor mogelijke inbrekers. Zorg daarom voor een nauwkeurig beveiligingssysteem voor jouw huis. Met een beveiligingscamera bekijk je live en achteraf de beelden in en rondom je huis. Zo weet je altijd of er personen rond jouw huis zijn die daar niets te zoeken hebben. Of je nu een camera zoekt voor binnen of buiten, een lichte of donkere ruimte of beelden wilt bekijken op je smartphone, Beveiligd Nederland heeft precies de woonhuisbeveiliging die je zoekt. Bovendien krijg je 5 jaar een all-in service en onderhoud. Wordt er toch ingebroken en zijn je eigendommen meegenomen? Dan zijn de bewakingsbeelden een perfect bewijsmiddel voor de politie en de verzekeringsmaatschappij.

Dankzij draadloze woonhuisbeveiliging woon je met een veilig gevoel

Je ergens thuis voelen betekent ook dat je je er veilig woont. Wil je daarom de veiligheid van je woning verbeteren? Met woonhuisbeveiliging heb je het gevoel comfortabel te wonen dit dankzij Beveiligd Nederland. Schaf een draadloos alarmsysteem aan en zorg ervoor dat buitenstaanders niet binnendringen. Maak het jezelf gemakkelijk en schaf een code bedieningspaneel aan, waarmee je duidelijk en op een veilig manier je woning ver- en ontgrendeld. Een handigheid van dit systeem is dat je de woonhuisbeveiliging kunt activeren op de deuren, in plaats van bewegingen. Zo kun je ’s nachts gewoon iets in de keuken drinken, zonder dat het alarm afgaat. Maak van je huis een veilig honk en kies voor een beveiligingssysteem van Beveiligd Nederland.