Next Magazine
Image default
Bedrijven

Roep de hulp in van je collega’s door Team alarm

Met het Secure2Go teamalarm kun je overal met één druk op de knop versterking oproepen van collega’s, de beveiliging, het BHV team of zelfs van de politie. Wanneer je te maken krijgt met werk waarbij agressie, geweld of andere incidenten te pas kunnen komen kan je heel gemakkelijk extra hulp inschakelen door het gebruik van team alarm. Team alarm kan ook gebruikt worden als er door collega’s alleen gewerkt wordt op locaties zonder direct toezicht. Hier kan er gebruik gemaakt worden met de man-down sensor, hierdoor kan er ook hulp opgeroepen worden wanneer iemand alleen werkt.

Hoe werkt Team alarm?

Team alarm is een persoonlijk alarmsysteem dat bestaat uit een kleine en draagbare alarmmelder. Deze melder is draadloos en kan daardoor ook onder tafels of balies geplaatst worden. Door middel van de beacons wordt de exacte locatie bepaald, dit wordt verder door een intelligent alarmeringsplatform in de cloud bepaald. Wanneer er een noodmelding binnen komt kan er vanuit het platform exact bepaalde worden van wie de melding is, wanneer het binnen gekomen is en op welke manier het alarm ontvangen wordt. De ontvanger kan direct live meeluisteren naar de situatie en waar nodig versterking inschakelen.

Welke apparatuur wordt gebruikt voor Team alarm

Alle alarmmelders van Secure2Go zijn van het zeer betrouwbare Scandinavische merk Twig. Deze apparatuur voldoet aan alle Europese certificering en regelgevingen. De apparaten zijn shockproof en waterbestendig. Ieder apparaat is uitgerust met een eigen multi-netwerk simkaart, hierdoor is het systeem volledig draadloos en gemakkelijk te instaleren. De producten die Secure2Go aanbiedt voor team alarm zijn: De secure cube, de secure card, de secure desk remote button en de Twig beacons. Door het gebruik van Team alarm zorg je ervoor dat je medewerkers of collega’s zich veiliger tijdens het werk voelen.

 

Gerelateerde artikelen

Outplacement Rotterdam

Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen

Uitvaart regelen in Utrecht