De ICT infrastructuur is het kloppend hart van uw organisatie

Een goede ICT infrastructuur is zeer belangrijk. PeopleWare staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het ontwerpen hiervan. Al meer dan 10 jaar ondersteunen zij organisaties met de volledige ICT-dienstverlening, van ontwerp tot beheer. Door een breed en geïntegreerd aanbod aan diensten op infrastructuurgebied, kan PeopleWare ondersteunen bij diverse projecten. Bijvoorbeeld bij de architectuur van een hybride cloud-omgeving, advies over mobile device of de Office 365 migratie en beheer. Vraagt u zich af of uw ICT-omgeving wel klaar is voor de toekomst? Wat de waarde is van Office 365 voor uw organisatie? Of over het besparen van kosten door onderdelen van ICT uit te besteden? De specialist geeft u advies voor uiteenlopende vraagstukken.

De ICT infrastructuur: de basis voor toekomstige innovaties

De ICT infrastructuur is de kapstok voor uw organisatie, vooral voor het doorvoeren van innovaties. Hiervoor wordt de infrastructuur wel steeds ingewikkelder. Dit vraagt om specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie met het ontwerpen, implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?

ICT infrastructuur: van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologieën

Bij het automatiseren van uw kantoor is ICT infrastructuur heel belangrijk. Uw medewerkers werken dan efficiënt en effectief. Vanaf centrale storage, servers, networking tot aan werkplekontsluiting. PeopleWare heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de ICT en heeft een breed specialisme opgebouwd. Door middel van een geïntegreerd en breed dienstenportfolio wordt u ondersteund bij het implementeren van nieuwe technologieën. Op het gebied van ICT infrastructuur ondersteunt de specialist u door middel van advies, implementatie & migratie, architectuur, projectmanagement, review & troubleshooting en managed services. Bent u nu nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te innoveren binnen uw organisatie? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening, waaronder Office 365 beheer? Vraag gerust vrijblijvend een adviesgesprek aan.