Een bureau voor werving en selectie in Den Bosch is u van dienst op het gebied van detachering

U zoekt een persoon met een bepaalde specialistische kennis, maar u weet niet waar u deze moet zoeken. Schakel dan een ervaren bureau voor werving en selectie in Den Bosch in, zoals Jobs That Work. Zij staan klaar voor u op het gebied van detachering. Detachering is dé ideale oplossing voor bedrijven die snel de juiste kennis op het gewenste moment willen inhuren. Hierbij moet u denken aan een medewerker met een bepaalde expertise die voorlopig uit de roulatie is en u snel dient te vervangen. Of misschien heeft u wel een nieuw project waar u bepaalde specialistische kennis voor nodig heeft. Wat uw situatie ook is, Jobs That Work uit Den Bosch, is u van dienst door middel van werving en selectie. Naast detachering kunnen zij u ook van dienst zijn bij het invullen van vacatures in de automotive-, hospitality- en non-profitsector.

Vind de juiste kandidaten voor uw vacatures in de automotive branche

U heeft al jaren een eigen onderneming in de automotive branche. Het bedrijf blijft groeien en u heeft een aantal vacatures openstaan in de automotive sector. Of misschien zoekt u zelf een baan in deze sector. Dan kunt u in beide gevallen terecht bij specialist in werving en selectie Jobs That Work in Den Bosch. Zij matchen de juiste kandidaten met de juiste vacatures in onder andere de automotive sector. Hierbij kijken ze verder dan diploma’s en verdiepen zich in de mensen achter de cv’s of vacatures. Daarnaast schakelt u deze specialist in werving en selectie uit Den Bosch ook in voor assessments. Tijdens deze testen bekijken ze of een kandidaat geschikt is en past binnen de doelstellingen en organisatie van de opdrachtgever.

Op zoek naar goede vacatures in de automotive branche?

U bent al een tijd werkzaam in de automotive sector maar u wilt een nieuwe uitdaging, wel in dezelfde sector. Daarom zoekt u op automotive vacatures. Jobs That Work, een bureau voor werving en selectie in Den Bosch, helpt u graag verder. Zij zijn actief in onder andere de automotive-, hospitality- en (non)profitsector en koppelen de openstaande vacatures aan de juiste kandidaat. Dit doen ze door verder te kijken dan alleen het cv en een zorgvuldig selectietraject op te zetten. Ze kijken naar de wensen van kandidaten en opdrachtgevers en proberen deze met elkaar te matchen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar voornamelijk naar de lange termijn. Wanneer u aan de slag wilt in de automotive branche en goede vacatures zoekt, bent u bij werving en selectie bureau Jobs That Work aan het juiste adres.