Een professionele tapijtreiniger door heel België

Door heel België wordt u geholpen met uw vieze tapijt en Zeten door ATAR Tapijt- & Zetelreiniging. De reinigingsspecialiste, komen uw vieze tapijt of zetel kosteloos bij u ophalen. Los en vast tapijt reinigen zij graag voor u. Binnen enkele dagen staat uw gereinigde zetel of tapijt weer proper bij u in de living. Ook wanneer wij het leder van uw zetel moeten verven of omkleuren halen de schoonmaakspecialisten uw eigendommen graag op. Hoewel de meeste vestigingen van de professionele tapijt- en zetelreinigers in Vlaanderen en Brussel zitten, wordt de schoonmaakservice over gans België aangeboden. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging garandeert snelle service met een topkwaliteit. Alles op ervoor te zorgen dat uw tapijt of zetel weer straalt als nooit tevoren.

Laat het leder opnieuw verven en krijg uw oude zetel terug

U ontvangt een zetel die als nieuw is als u het leder van uw zetel laat verven. Ideaal voor een nieuwe look. Wist u dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd is in het exact herkleuren van zetels en stoelen? Wanneer u binnen vijf dagen de zetel terugkrijgt, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Ben u de kleur van uw zetel beu? Ook geen probleem! De kleurdeskundige geven uw zetel graag een uiterlijk met een kleur die meer bij uw smaak past. De specialisten van het Belgische bedrijf komen uw zetel geheel kosteloos bij u ophaken en weer terugbrengen. Koop geen nieuwe stoel, maar krijg uw oude stoel zo goed als nieuw terug.

Kies voor een professionele tapijtreiniger voor de hardnekkigste vlekken

Ga snel langs bij professionele tapijtreiniger ATAR Tapijt- & Zetelreiniging om zelfs de meest hardnekkige vlekken direct te laten verwijderen. De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.