Implantaten in verschillende soorten en maten voor uw borstvergroting

Het maakt niet uit om welke reden u een borstvergroting wilt; als u ontevreden bent met uw lichaam, mag u hier iets aan doen. Tegenwoordig is er veel keuze op het vlak van borstvergrotingen en met name implantaten. Deze implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve gelprotheses. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Wilt u een borstvergroting laten doen? Of denkt u na over meer dan één soort behandeling? Laat het doen bij een vaste privékliniek die u vertrouwt. Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen, biedt vrijwel alle plastische behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden van een esthetische behandeling. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen veilig uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.

Wat houdt een borstvergroting in?

Het is belangrijk om u altijd goed in te lezen over de soort behandeling die u wilt laten doen aan uw lichaam. Dit geldt ook voor borstvergrotingen. Het is een procedure voor esthetische chirurgie waarmee zowel de grootte als de vorm van uw borsten veranderd kunnen worden. Deze ingreep wordt voornamelijk uitgevoerd bij vrouwen met kleine borsten of bij vrouwen die door borstvoeding of gewichtsverlies minder stevige of kleinere borsten hebben gekregen. Dankzij een natuurlijk aanvoelend implantaat van cohesieve silicone-gel wordt het volume van uw borsten vergroot en zorgt het voor een natuurlijk en steviger uiterlijk van uw borsten. Bij Mediclinic, nabij Antwerpen, is men gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting.