Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Kies een werkplaatsvloer met een zeer hoge druksterkte en stootvastheid

De vloer in uw werkplaats heeft een hoop te verduren. Het moet bijvoorbeeld bestand zijn tegen groot gereedschap dat valt en trillingen van zware, industriële machines. Zeker wanneer uw vloer al wat ouder is, begint u wellicht sporen te zien zoals oneffenheden en grindnesten. Dit kan voor gevaarlijke situaties zorgen! Maar hoe houdt u uw werkplaatsvloer nu zo lang mogelijk goed?

Een werkplaatsvloer die tegen een stootje kan

Kies voor werkplaatsvloer van Soldicoat B.V. in Deventer en u bent verzekerd van een vloer met een zeer hoge druksterkte, slag- en stootvastheid en zonder naden en oneffenheden. Kortom: die kan wel tegen een stootje! Bij hen heeft u de keuze uit een afwerking van epoxy of polyurethaan met een dikte van 200 tot 500 micron. Ontvangt u ook klanten in uw werkplaats? Dan wil het oog ook wat natuurlijk. Maak uw vloer representatief door deze af te werken in uw huisstijl met een mat- of glansafwerking.

Een uitstekend alternatief voor een betonnen industrievloeren

Het leggen van een coatingsysteem is ook een uitstekend alternatief voor een betonnen industrievloer. Een betonnen vloer is vaak stoffig, vloeistofdicht en moeilijk schoon te houden. Maak uw magazijn of productieruimte daarom een stuk functioneler door een industrievloer van Soldicoat B.V. te leggen! Dit 2- of 3-laags coatingsysteem biedt veel voordelen. Zo heeft het een goede slijtvastheid, is het stofvrij, eenvoudig te reinigen en is een antislip afwerking mogelijk.

Een prijsindicatie aanvragen

Wilt u uw werkplaatsvloer of industrievloer graag vervangen en bent u benieuwd of het past binnen uw budget? Bij dit bedrijf ontvangt u gewoon een prijsindicatie waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Hun medewerkers komen bij u langs om de situatie op te nemen en om u te adviseren over de beste vloer in uw situatie. Plan direct een afspraak of vraag naar de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Krijg hulp bij de procedure van schuldsanering in regio Rotterdam

Spreekt circulaire economie jouw aan? lees dan hoe je dit met je werkplek kan samensmelten

Wat is een Scope 8 of Scope 10 inspectie?