Laat een rooster in uw schoorsteen plaatsen tegen vogels

Op het moment dat uw schoorsteen open is, is de kans groot dat er vogels in vliegen. Dit doen ze bijvoorbeeld om hun nestje daar te maken. Het is verstandig om deze te laten verwijderen. Maar het is eigenlijk nog veel slimmer om een rooster boven de schoorsteen van uw woning te laten plaatsen. Waarom? De kosten voor het verwijderen van nesten is in verhouding veel duurder dan het laten plaatsen van een rooster op uw schoorsteen tegen vogels. Nog slimmer zijn? Dan kiest u voor een onderhoudscontract bij Van den Heede N.V. U weet dan zeker dat uw schoorsteen er te allen tijde goed uit blijft zien en deze goed wordt onderhouden door de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen.

Laat een rooster boven uw schoorsteen plaatsen om vogels te weren

Het komt vaak voor dat vogels in een schoorsteen hun nestje bouwen. De reden hiervoor is dat dit een warme en veilige plek is. Dat klinkt veel leuker dan het is. Een vogelnest in uw schoorsteen kan namelijk ontzettend gevaarlijk zijn. Zo veroorzaakt het bijvoorbeeld brandgevaar, koolmonoxidegevaar en vocht- en stankoverlast. Wilt u vogels weren, laat boven uw schoorsteen dan een rooster plaatsen. Dit laat u bijvoorbeeld doen door een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen met jarenlange ervaring van Van den Heede N.V. Deze specialist weet precies hoe het rooster boven de schoorsteen geplaatst moet worden als u last heeft van vogels. Op die manier houdt u uw schoorsteen schoon én veilig.

Voor optimale werking van uw verwarmingssysteem schakelt u de schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen in

Het onderhoud van uw schoorsteen is zeer belangrijk. Het zorgt voor de juiste verwarming van uw huis en het is daarnaast ook veiliger. Een niet goed onderhouden schoorsteen kan namelijk zorgen voor te veel CO-intoxicatie en voor schouwbranden. Met de hulp van een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen van Van den Heede N.V. weet u zeker dat uw huis proper en netjes wordt achtergelaten. De specialist heeft de modernste apparatuur in huis om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Heeft u last van vogels, dan kan de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen ook een rooster boven uw schoorsteen plaatsen. Zo vermijdt u ook in de toekomst problemen.