Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Waarom je wilt werken als hondengedragsdeskundige?

Het werk als hondengedragsdeskundige is ontzettend leuk en er zijn dan ook een hoop voordelen aan verbonden als jij dit werk gaat doen. Wij hebben vertellen de leukste punten van het werk als hondengedragsdeskundige voor je op een rijtje!

–       Je hebt heel veel vrijheid als je hondengedragsdeskundige bent. Je werkt namelijk voor jezelf, dus je kunt ook zelf bepalen wanneer je wel of niet werkt.

–       Je bent lekker buiten en je werkt met honden. Dat zijn direct twee grote voordelen van het werk. Hierdoor voelt het niet eens als werk!

–       Als hondengedragsdeskundige ben je een echte specialist. Het leuke hiervan is dat je honden en hun baasje ontzettend goed kan helpen. Je weet precies wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen dat de hond en zijn baasje van de problemen afkomen.

–       Het is natuurlijk altijd fijn als het gewaardeerd wordt wat je doet. Dan zit je als hondengedragsdeskundige goed! Het werk is namelijk ontzettend dankbaar. In veel gevallen weet het baasje niet goed meer wat hij nu precies moet doen. Hier kan jij vervolgens bij helpen!

–       Het geld dat je verdient is natuurlijk gewoon voor jezelf op het moment dat je ook voor jezelf werkt. Hierdoor verdien je in de meeste gevallen een stuk meer dan wanneer je ergens in dienst bent.

–       Je hebt veel meer vrije tijd als hondengedragsdeskundige. Je verdient namelijk een stuk meer waardoor het niet nodig is om 5 dagen per week te werken.

Opleiding tot hondengedragsdeskundige volgen?                         

Lijkt het je ook leuk om te gaan werken als hondengedragsdeskundige? Dan kun je een opleiding volgen! Zorg er wel voor dat je dit doet bij een opleider met veel ervaring. Zo kun je bijvoorbeeld bij het HWIB Keurmerk een opleiding als hondengedragsdeskundige volgen. Je krijgt dan ook direct het keurmerk als je de opleiding goed hebt afgesloten. Dit zal vertrouwen wekken bij je toekomstige klanten.

Gerelateerde artikelen

Geniet van de comfort van een watermatras

Uw belangen staan bij advocatenkantoor in Nijmegen voorop

Spouwmuurisolatie hoeft helemaal niet duur te zijn