Next Magazine
Image default
Financieel

Bij dit bedrijf vind je tegoedkaarten voor de Nintendo eShop!

Ben jij een fanatieke gamer? Dan ben je bij KaartDirect.nl aan het goede adres. Dit bedrijf biedt namelijk talloze tegoedkaarten voor onder andere de Nintendo eShop. Zo vind je er uitbreidingen, maar ook complete games. Het aanbod is groot. Bovendien kun je niet alleen tegoedkaarten kopen voor de Nintendo eShop, maar ook voor andere platforms, denk aan muziekplatforms of streamingssites. Tevens biedt het bedrijf verschillende veilige betaalkaarten, zoals de paysafecard. De paysafecard is een veilige betaalkaart om online producten mee aan te kopen, zonder dat je er je gegevens voor moet achterlaten.

Over het bedrijf

Kaartdirect is een bedrijf dat gespecialiseerd is in tegoedkaarten voor games, films, muziek en nog veel meer. Zoals al vermeld, kun je er een speciale tegoedkaart kopen voor de Nintendo eShop, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Met de paysafecard kun je allerlei verschillende producten kopen. De website werkt heel eenvoudig. Koop een tegoedkaart naar keuze en zet daar een bepaald bedrag op. Meestal kun je kiezen uit drie of vier verschillende bedragen. Dit is je tegoed. Je kunt nu producten kopen met het geld dat je erop hebt gezet en wanneer het op dreigt te raken, vul je het tegoed gewoon aan. Aangezien de kaart als een normale betaalkaart fungeert, hoef je niet meteen het hele bedrag uit te geven.

De service bij dit bedrijf

Het bedrijf biedt enorm goede service. Ondanks het feit dat het bedrijf volledig online is, is het erg betrouwbaar. Het is namelijk een officiële winkel. Tevens biedt het bedrijf zijn producten aan tegen de beste prijs. Het heeft namelijk goede afspraken gemaakt met zijn leveranciers en je hoeft geen servicekosten te betalen. Daarnaast werkt het bedrijf erg snel. Als je een product bestelt, krijg je meteen al een code op je scherm te zien en binnen één minuut zul je deze ook nog in je mail zien verschijnen. Die code kun je meteen gebruiken om je nieuwe product te activeren.

Gerelateerde artikelen

Uitbesteden van de jaarrekening kan zinvol zijn

Koop bitcoins

Beste uitvaartverzekering 2020: Ardanta