Next Magazine
Image default
Financieel

incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Ook met particuliere vorderingen kan u bij Bill terecht. sterker, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Bill heeft veel ervaring met het incasseren voor particuliere opdrachtgevers. Voor het incasseren van leningen, niet geretourneerde borg, huur, etc. etc. bent u bij Bill aan het juiste adres. Familie zaken behandelen we niet, hiervoor kunt u contact zoeken met een advocaat. Heeft u twijfels? Neem dan gerust contact op. In het merendeel van de gevallen kunnen we u wel van dienst zijn. Een incassobureau particulier inschakelen doet u bij Bill!

Het buitengerechtelijke traject

Er wordt door Bill snel een schrijven gestuurd naar uw debiteur. Er wordt vermeld wat er nog voldaan zal moeten worden. Eventueel kan een betalingsregeling getroffen worden met debiteur. Dat is voor iedereen  het beste. Naar de rechter gaan, kost veel. Het bedrag aan proceskosten moet door de opdrachtgever eerst vooruitbetaald worden en kan later verhaald worden op de debiteur. Om een dure procedure te voorkomen kan via een betalingsregeling voldaan worden. Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Dien gratis uw vordering in

Meestal cq Bijna altijd is het belangrijk om zeer snel te handelen. Dat er niet voldaan wordt, kan meerdere oorzaken hebben. Uw debiteur kan op het punt staan bankroet te gaan. Eenmaal bankroet dan kunt u fluiten naar uw geld. De toezichthouder heeft het dan voor het zeggen. De curator gaat alles verdelen, maar bijna altijd blijft er voor de crediteuren bijna niets over. Daarom moet u nooit te lang wachten met uw particuliere incasso opdracht. Ga daarvoor naar onze website. Uw gegevens invoeren en de opdracht invoeren gaat zeer makkelijk.

http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html

Gerelateerde artikelen

Schakel een deskundige boekhouder uit de buurt van Hilversum in

Koop bitcoins

Een duurzaam administratiekantoor in Tilburg