Next Magazine
Image default
Financieel

Succesvol beleggen dankzij de vermogensbeheerders van deze organisatie

Wilt u succesvol beleggen en bent u daarom op zoek naar kundige vermogensbeheerders in Nederland? Kies dan voor het bedrijf Optimix, gevestigd in Groningen, Amsterdam en Eindhoven. Dit is niet zomaar een vermogensbeheerder die let op de cijfers; zij stellen de mens te allen tijde centraal om het beste uit vermogensbeheer te halen. Dit doen zij al sinds 1983 en sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een team van 40 specialisten. Inmiddels beheert Optimix al ruim € 2,5 miljard voor enkele honderden vermogende families, DGA’s, stichtingen en instellingen. Sinds 1 september 2016 zijn zij bovendien een zelfstandig onderdeel van Handelsbanken Nederland en verrichten ze onder eigen vergunning alle activiteiten op het gebied van vermogensbeheer. Wilt u weten wat de vermogensbeheerders van Optimix voor u kunnen betekenen en hoe u het beste uit uw beleggingen haalt? Lees dan verder en bezoek hun website voor meer informatie.

Waar u op let wanneer u een vermogensbeheer inschakelt

In uw zoektocht naar vermogensbeheerders let u op een aantal zaken. Ten eerste is uiteraard de deskundigheid van de vermogensbeheerder van belang. Hij of zij moet ervaring hebben in het vakgebied u moet u kunnen adviseren wanneer het nodig is. Indien u wat minder verstand heeft van beleggen, is het prettig om terug te vallen op een professional die u duidelijke uitleg geeft. Ten tweede wilt u de verhouding tussen rendement en risico’s zo optimaal mogelijk houden. Dit betekent dat u uw financiële doeleinden in de gaten blijft houden en risico’s neemt wanneer het goed uitkomt. Ook hierbij is deskundig advies natuurlijk zeer welkom, wat u mag verwachten van een vermogensbeheerder van Optimix. Ten derde wilt u dat vermogensbeheerders uw doelen volledig centraal stellen. Dit is precies waarom Optimix voor u een goede keuze is, want hier heeft de persoonlijke situatie en hebben de doelen en wensen van beleggers de hoogste prioriteit.

Haal het beste uit uw vermogen

Informeer naar de mogelijkheden die Optimix u biedt door een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo leert u meer over de werkzaamheden van vermogensbeheerders en hoe u succesvol belegt in uw specifieke situatie. Op basis hiervan selecteren zij een vermogensbeheerder die het beste bij uw doelen en wensen past. Op deze manier haalt u het meeste uit uw vermogen!

https://www.optimix.nl/

Gerelateerde artikelen

Schakel een deskundige boekhouder uit de buurt van Hilversum in

Investeren in Litecoin – is Litecoin klaar voor zijn eigen markt?

Beste uitvaartverzekering 2020: Ardanta