Next Magazine
Image default
Gezondheid

Laag libido door stress

Laag libido door het gevolg van stress

Een laag libido kan op iedere leeftijd voorkomen. De reden hiervan is vaak het gevolg van verschillende oorzaken. Stress komt bijna altijd in het rijtje voor. Stress kun je ook onderbewust ervaren. Het libido wordt gecreëerd door hormonen. Het hormoon testosteron heeft de meeste invloed op je libido. Wanneer het libido laag is, is er vaak een te weinig van het hormoon testosteron aanwezig. Wanneer dit het geval is betekent dat vaak dat je hormoonhuishouding in de war is. Dit kan dus zowel bij mannen als vrouwen voorkomen.

– Bezoek vtight.nl voor intieme verjonging voor vrouwen 

Van stress afkomen

Van stress afkomen kan op verschillende manieren. Het is ten eerste belangrijk om te achterhalen wat bij jou stress veroorzaakt. Heb je er bijvoorbeeld soms last van of iedere dag. En waardoor komt dat dan, door een stressvolle situatie, gedachten, persoon of iets anders. Schrijf dit eventueel op voor meer inzicht. Vaak is het zo wanneer je continu last hebt van stress, dat je het niet van je af kunt zetten. Erg vervelend natuurlijk. Maar is er zeker wel wat aan te doen.

  • Piekeren over iets is niet erg. Echter wanneer je hier stress van ondervindt, is het natuurlijk een ander verhaal.

  • Probeer rust momenten te creëren. Het creëren van rust moment zijn momenten waarop je je gedachten leeg moet maken. Denk aan leuke en blije dingen. Onderneem iets waar je vrolijk van wordt.

  • Spreek met je partner af wanneer jullie tijd voor elkaar vrijmaken. Door het te blijven doen, verhoog je ook je libido.

  • Praat er met je partner over, bespreek dat je er graag wilt werken aan een hoger libido en onderneem samen actie.

Werken bovenstaande tips niet, wellicht is het dan verstandig om de huisarts te raadplegen. In tijden van stress kan een kalmerend middel eventueel uitkomt bieden. Wil je niet gekalmeerd worden, denk er dan eens over na om een libido verhogend middel aan te schaffen.

Meer informatie

Bezoek www.libidoverhogen.nl

 

http://www.libidoverhogen.nl

Gerelateerde artikelen

CBD Olie

Superfoods die uw libido behoorlijk verhogen

Neem een deep tissue massagge in Rotterdam Centrum