Next Magazine
Image default
Gezondheid

Now Foods

Een van de bekendste merken binnen het voedingssupplementgenre is NOWFood. Sinds 1968 opereert het vanuit Bloomingdale illinois. NOW staat voor Natural, Organic and Wholesome. Het merk staat bekend om een aantal speerpunten die in dit artikel toegelicht zullen worden.

Dieet supplementen: Om een paar extra kilootjes er af te werken zijn er net als de wegen naar Rome veel mogelijkheden om dit voor elkaar te boksen. Een van deze manieren is het gebruik van dieet supplementen. Er zijn een hoop afslank supplementen maar er is er natuurlijk maar een de beste. Deze supplementen helpen natuurlijk bij het afvallen maar het blijft altijd belangrijk om te beseffen dat supplementen een aanvulling zijn op je voeding en geen vervanging.

Sportvoeding: spieren kweken, kracht of juist herstel. Er zijn veel verschillende types shakes die allemaal een ander doel hebben. Creatine wordt vooral gebruikt om meer massa te kweken, spieren worden beter zichtbaar en daarnaast levert het ook extra kracht. Aminozuren zijn de essentiële bouwstoffen voor je spieren, ze helpen je herstellen na je training en snel op te bouwen. Whey-eiwitten zijn een goedkope en gemakkelijke aanvulling op je voeding waarbij de focus vooral ligt op herstel en opbouw van massa.

Vitamines: uit verschillende onderzoeken komt keer op keer naar voren dat de gemiddelde Nederlander te weinig vitamines binnen krijgt. Gelukkig zijn er voldoende oplossingen beschikbaar om je eetgewoontes aan te vullen en meer weerstand op te bouwen. Voldoende vitamines binnenkrijgen is een essentieel onderdeel van een gezondere levensstijl.

Het grote voordeel van NOW Foods dat het naast dat het bekend staat om zijn top kwaliteit er vaak voordeelpotten beschikbaar zijn. Dit betekend dus dat er een top product geleverd kan worden tegen een uitstekende prijs. Bij Topvitamins.nl kan je een breed assortiment van alle NOW Food producten vinden. Als grootste voordeel heeft Topvitamins de laagste prijzen van Nederland en snelle levering zonder verzendkosten.

http://www.topvitamins.nl/