Osteopaat in Eindhoven helpt u van uw buikklachten af

Een osteopaat in Eindhoven is u graag van dienst als u last heeft van winderigheid of maagzuurklachten. Deze klachten ontstaan doorgaans omdat organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast dat u uw lichaam in zijn geheel laten onderzoeken door de specialisten van Osteopathie van Duursen kan men u ook voedingsadvies geven om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.

Waarvoor kunt u bij de osteopaat in Eindhoven terecht?

Heeft u ooit van osteopathie gehoord? Dit is een manuele geneeswijze. Hierbij gaat een osteopaat, in bijvoorbeeld Eindhoven, op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Osteopathie is een combinatie van anatomie, neurologie, fysiologie en embryologie. Bij Osteopathie van Duursen wordt er naar het hele lichaam gekeken omdat een klacht in bijvoorbeeld de knie veroorzaakt wordt in de rug. Wanneer u een klacht heeft kijkt de osteopaat naar het bewegingsapparaat, het bindweefsel, de schedel en het algemeen functioneren van het lichaam. Door het verbeteren van de mobiliteit kan het lichaam zich herstellen en langzamerhand weer normaal functioneren. Gaat u vooral naar de osteopaat wanneer u denkt dat een klacht onoplosbaar is of die al jaren speelt.

De osteopaat in Eindhoven helpt u graag bij rug- en nekklachten 

Heeft u last van nek- en rugklachten? En bent u al op verschillende locaties geweest, maar helpt het niet? De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.