Next Magazine
Image default
Gezondheid

Superfoods die uw libido behoorlijk verhogen

Superfoods die uw libido behoorlijk verhogen

Er wordt wel altijd gezegd dat je meer moet bewegen en sporten. Natuurlijk spreken wij dit niet tegen gezien wij Nederlanders het zittende volk van Europa zijn. Echter is het ook belangrijk om de juiste Superfoods te eten. Hiermee zorg je dat jou voedingspatroon geoptimaliseerd wordt. Je ontvangt hiermee een mooie hoeveelheid vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, eiwitten en ga zo maar door binnen. Onderstaand enkele Superfoods en tips om je libido zeker te verhogen en dat slechts tijdens het eten.

Gojibessen – In Gojibessen zit een afrodisiacum, hierdoor wordt je libido geprikkeld. Indien je deze bes vaker eet zal je potentie ook daadwerkelijk stijgen. (bron: Gojibessen.biz)

Macapoeder – Maca staat erom bekent om potentie verhogend te zijn. Dit komt omdat het zorgt voor betere prestaties door een enorme hoeveelheid energie die het afgeeft. (bron: Macapoeder.net)

Bananen – Deze fruitsoort is vooral erg goed voor mannen, Dit komt door het stofje Bromelaïne. Ook zit er veel vitamine B in wat natuurlijk een bom is qua energie.

Avocado – Buiten dat het goed is voor een stralende huid verhoogt het ook het libido voor zowel man als vrouw.

Knoflook – Door Allicine wat de bloedtoevoer in de erogene zones verbeterd is het een absolute aanrader.

Chili pepers – Door de enorme hitte die er vrijkomt ontsnapt ook het “feel good” hormoon.

Asperges – Door het hoge gehalte vitamine E is het een goede voedingsbodem voor een avondje romantiek.

Natuurlijk kun je Superfoods en meer bewegen combineren met een libido verhogende pil. Of indien je last hebt van erectie stoornissen, dan is een erectiepil aan te raden. Echter is het belangrijk dat je enkel producten kiest op natuur basis. Die tevens in Nederland zijn geproduceerd. Zodat je zeker weet dat het aan de hoogste veiligheid en kwaliteits-eisen voldoet.

http://www.libidoxl.nl

Gerelateerde artikelen

Een kunstgebit, wat komt er bij kijken?

Gember shots, waarom doen mensen het en wat zijn de voordelen

De oorzaken van pijn in je mond