Naast zaagsel en voeders kunt u ook vele andere producten kopen

U vindt het toch ook belangrijk dat de dieren op uw boerderij de juiste voeding krijgen en op een comfortabele manier leven? Daarvoor schaft u de producten aan van Gedizo. Hier kunt u kwalitatief zaagsel en andere strooisels kopen. Maar daarmee bent u er nog niet. Wist u dat de specialist ook houtpellets te koop heeft, om uw stallen mee te verwarmen? Het gebruik van houtpellets in uw houtgestookte CV is een milieuvriendelijke manier van verwarmen. Deze biobrandstof is namelijk duurzaam, 100% gemaakt vanuit natuurlijk hout en geeft een constante warmte af. Hiermee is het een van de meest stabiele milieuvriendelijke bio brandstoffen die er op de markt te verkrijgen zijn. 

Service bij het zaagsel kopen van een expert

Bent u van plan om bij Gedizo zaagsel, voeding of houtpellets te kopen? Dan weet u zeker dat u geniet van een uitstekende service. Het is mogelijk om de voeding te laten leveren in milieuvriendelijke verpakkingen, maar u kunt het ook alvast opslaan in de silo. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich bezighouden met waar u echt goed in bent: het verzorgen van de dieren, zodat zij zoveel mogelijk melk of vlees opleveren. Wanneer de expert uw diervoeder naar uw boerderij vervoert, houden zij rekening met verschillende wet- en regelgeving, zoals GMP-beheersmaatregelen en HACCP-criteria. Met de voeders, strooisels en warmtebronnen van dit Securefeed gecertificeerde bedrijf zit u altijd goed!

Hoogwaardige producten zoals zaagsel kopen in het hele land

U vindt de producten van Gedizo in het hele land. Zo hoeft u nooit ver te reizen om kwalitatief dubbel gezeefd zaagsel, paardenvoer, klippen lucerne of houtpellets te kopen. U wilt toch ook het beste voor uw dieren? Daarnaast zijn de hoogwaardige producten ook te koop in het buitenland. Dus heeft u plannen om te emigreren? Ook op uw boerenbedrijf in het buitenland gebruikt u de vertrouwde producten van Gedizo. Zo krijgen ook uw nieuwe dieren het beste voer, speciaal toegespitst op hun behoeften. Ook zorgt u ervoor dat de dieren op uw boerderij een comfortabel leven leiden, met de kwalitatieve strooisels en milieuvriendelijke brandstoffen voor in uw CV.