Voordelig kopen in het ruime assortiment van de groothandel in decoratie

Heeft u al een beeld over de look van uw nieuwe interieur? En weet u daarbij al precies hoe alles ingericht wordt? Welk voorwerp komt waar, welke kleuren komen terug en ga zo maar door. Of heeft u nog geen idee met welke decoratie u uw interieur compleet maakt? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ADC Guntlisbergenin Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubelen en bijpassende decoratie. Met een 15.000 m² grote showroom vol met artikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Bestel bij de groothandel in decoratie eenvoudig via de webshop

Vind u het niks om dagenlang showrooms af te gaan, op zoek naar prachtige decoratie die uw inrichting aanvult? Dan is online bestellen voor u een goed en eenvoudig alternatief. Op de website van ADC Guntlisbergen vindt u een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Zijn uw meubelen aan vervanging toe, is de inrichting gewoonweg niet meer uw smaak of bent u zelf toe aan een verandering van interieur? Bij ADC Guntlisbergen kunt u stijlvol uw interieur inrichten dankzij het ruime assortiment aan klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur en decoratie dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.