Hobby en vrije tijd

5 tips om uw iPad te beschermen

Nextmagazine

Een iPad is, net als uw smartphone en laptop, een waardevol bezit. Of u nu een Mini, Air of iPad Pro heeft; iedere iPad heeft zijn zwakheden. Zo kan uw iPad al kapotgaan als deze van de bank op de grond glijdt. Het is dus verstandig om uw iPad goed te beschermen tegen val- en stootschade zodat u hier zo lang mogelijk plezier van beleeft. Bent u benieuwd hoe u uw iPad het beste kunt beschermen? Daarvoor heeft u een iPad hoes nodig. Wij hebben 5 tips om uw iPad te beschermen voor u op een rijtje gezet.

Een Ipad hoes met het juiste materiaal

U heeft een ruime keuze uit verschillende materialen wanneer u op zoek gaat naar een beschermende iPad hoes of case. Zo zijn deze onder andere verkrijgbaar in siliconen, polyurethaan, rubber, echt leer of nep leer en meer. Al deze keuzes maken het mogelijk om uw case helemaal op uw eigen wensen aan te passen. Zo biedt de leren sleeve een uitkomst voor wie veel reist en de iPad goed wilt beschermen tegen schade. Deze bieden namelijk een dubbelzijdige bescherming en hebben ruimte voor het opbergen van een Apple Pencil. Een siliconen hoesje beschermt doorgaans alleen de achterkant en de hoekjes van de iPad tegen val- en stootschade. Ook zijn er cases verkrijgbaar die te personaliseren zijn met een eigen tekst of afbeelding.

Als u uw iPad dagelijks meeneemt naar uw werk en onderweg veel gebruikt, is het ook verstandig om te letten op het gewicht van de case. U wilt natuurlijk niet dat het gewicht u gaat irriteren als u de iPad regelmatig bij u draagt. Bij een te zwaar hoesje gebeurt dit al snel.

 

Smart cover is de standaard

De smart cover is een populaire iPad hoes. Dit is de oorspronkelijke cover die Apple zelf heeft ontwikkelt voor de eigen iPads. Dit type hoesje biedt enkel bescherming aan de voorkant van de iPad en u klikt deze vast met een magneet. Qua materiaal heeft u de keuze uit twee soorten smart covers, deze worden namelijk gemaakt van leer of polyurethaan. Deze hoesjes zijn zeer praktisch in gebruik en u kunt deze ook gebruiken als standaard, door de smart cover op te klappen.

Een iPad hoes beschermt uw tablet tegen schade, stof en krassen. Dit heeft vele voordelen. Zo heeft u zelf langer plezier van uw tablet, maar is de restwaarde over het algemeen ook hoger op het moment dat u uw tablet door wilt verkopen omdat u zelf een nieuw model aan wilt schaffen.

 

Bescherming rondom

De meeste mensen kiezen voor een simpele case die alleen de voorkant of de achterkant van de iPad beschermd. Hiermee worden ook de hoekjes van de iPad afgedekt, maar niet het hele apparaat is veilig wanneer de iPad valt of de kinderen hier iets te hardhandig mee omgaan. Hierdoor kan het zijn dat u achteraf wilde dat u voor complete bescherming had gekozen. Apple heeft in dit geval ook smart folio hoezen, die als extra ook bescherming bieden aan de achterzijde van de iPad.

Zo wordt het apparaat goed beschermd tegen stof en krassen. Een book case is de ideale oplossing wanneer u uw iPad optimaal wilt beschermen. Zowel de voorkant als de achterkant zijn veilig en u heeft de keuze uit een groot aantal materialen en prints en opdrukken. Ook de ingebouwde standaard is enorm handig.

 

Hoesjes met een keyboard

Sommige iPad hoesjes zijn voorzien met een keyboard, waardoor u uw iPad direct als een notebook kunt gebruiken. Heeft u een iPad met een los toetsenbord? Dan zijn hier specifieke cases voor verkrijgbaar waarmee u uw keyboard stof- en krasvrij kunt houden. Op deze manier verlengt de levensduur van het toetsenboard aanzienlijk en heeft u hier dus langer plezier van.

 

Check de diagonaal

Niet alleen Apple maakt cases voor de iPad, er zijn gigantisch veel bedrijven die hippe, vrolijke of stijlvolle iPad hoezen maken. Wanneer u kiest voor een universeel model is het belangrijk om te checken of uw iPad in dit hoesje past. Een universeel hoesje is namelijk nooit helemaal toegespitst op het specifieke ontwerp van uw tablet. Hierdoor zou het kunnen dat uw tablet net wat te groot of te klein is voor het hoesje, waardoor deze niet naadloos aansluit.

Het voordeel van een universeel hoesje is dat deze vaak laag geprijsd is. Kies u voor een universele case? Controleer dan van tevoren altijd de schermdiagonaal van uw iPad en de volledige afmetingen en vergelijk dit met de specificaties van het hoesje.

 

Het vaarbewijs halen, waarom?

Nextmagazine

Om het water op te mogen is een vaarbewijs erg handig en in veel gevallen zelfs verplicht. Als uw boot niet harder kan varen dan 20 km per uur en korter is dan 15 meter is een vaarbewijs niet wettelijk verplicht. Toch is ook in die gevallen een bewijs wel aan te raden. Zeker als u langer en/of vaker het water op gaat. Op het water gelden immers verkeersregels en die gelden ook voor u, dus kennis daarvan is geen overbodige luxe. Ook als u een boot wilt huren, verwacht de eigenaar in veel gevallen dat u een bewijs kunt laten zien.
 

Ook wanneer uw boot of schip een hogere snelheid kan halen dan 20km per uur, en/of langer is dan 15 meter, is dit document verplicht. Even voor de duidelijkheid: het aantal PK speelt hierbij dus geen rol.

 

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Om van uw vaarbewijs gebruik te mogen maken moet u minimaal 18 jaar zijn. Bent u jonger, dan mag u weliswaar examen doen, maar hier nog geen gebruik maken tot u de meerderjarige leeftijd heeft bereikt.
Verder wordt van u verwacht dat u medisch in staat bent om een vaartuig aan te sturen sturen.

 

Het verschil tussen vaarbewijs 1 en 2

Met bewijs nummer 1 bent u bevoegd om op kleinere rivieren, beken, kanalen en sloten te bevaren. Voor de zogenaamde open- en binnenwateren heeft u vaarbewijs 2 nodig. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook de Waddenzee en het IJsselmeer.

 

Hoe werkt het halen van een vaar bewijs?

In tegenstelling tot de meeste omringende landen is er in Nederland geen centraal praktijkexamen voor het afnemen van het bewijs. U behaalt het document door een theorie-examen via Internet af te leggen. Het instituut dat dit centrale examen verzorgt is sinds kort het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid).  

 
Om op een goede, gedegen en ook leuke manier voorbereid te worden voor het bewijs, kunt u terecht bij bijvoorbeeld zeilscholen. Daar worden cursussen aangeboden die uw kans om te slagen voor uw examen aanzienlijk vergroten. Er zijn dagcursussen, avondcursussen en individuele cursussen te vinden voor schappelijke bedragen.

De Geliefden in het Tarotdek

De Geliefden is de zevende kaart in de 22 troefkaarten (Major Arcana) en wordt geassocieerd met het getal 6. Als de kaart in een reading wordt getekend, is het een kaart van goed voorteken als het gaat om liefde, maar het is niet noodzakelijkerwijs betekent dat het gerelateerd is aan liefde. Het gaat meer om de keuzes. Twee mensen die om elkaar geven, maken samen keuzes over hun toekomstige leven en nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor die keuzes, dit gaat op voor Horoscoop Ram, Horoscoop Stier en Horoscoop Tweeling.

Zoals te zien is op de afbeelding van het Rider-Waite-dek, staat een zon symbool voor verlichting, groei, gezondheid en positiviteit. Er zijn drie cijfers. dwz een engel, een naakte man en een vrouw die Adam en Eva vertegenwoordigen. Dit kan erop duiden dat er een matchmaker betrokken is, of het kan ook een derde partij zijn. dat wil zeggen dat een van beiden, of mogelijk beide, vals spelen of een affaire hebben. Een slang die rond de rode appelboom achter Eva is gewikkeld, symboliseert het verraderlijke vooruitzicht van sensuele verleiding. Terwijl de appelfruit symboliseert haar verlangen naar passie en een herinnering aan haar fouten in het verleden.

In een andere relationele context is het vaak een goed teken dat je relatie snel positief zal worden en binnenkort een heel nieuw dieper niveau zal bereiken. Het kan een teken zijn dat er binnenkort een huwelijk komt. De reis met uw partner verloopt mogelijk niet altijd soepel. Liefde kiest ervoor om samen de regen te trotseren ondanks de slechte dagen. Toon dankbaarheid, help elkaar groeien en verruim de horizon.

Als je alleenstaand bent en iemand nieuw wilt huren, is de kans groot dat hij / zij snel je leven zal betreden. Houd rekening met andere getrokken kaarten om te zien of hij / zij een geschikte partner is of niet. Als u niet verwacht in een partnerschap te willen zijn, bereidt u uw hart, huis of werkruimte voor om een ​​nieuwe persoon of een nieuw dier te verwelkomen.

In een carrière of zakelijke lezing, suggereert de Geliefden-kaart vakbonden en harmonieuze partners. Het kan ook wijzen op het maken van een belangrijke keuze.

Op een persoonlijk niveau zou je een levensveranderende keuze kunnen maken die veel emotionele bagage op je hart kan hebben. Het kan een keuze tussen twee partijen betekenen, dat wil zeggen tussen een geliefde en iemand van belang in uw leven (mogelijk een ouder). Het lijkt zo’n keuze, volg je hart op basis van je intuïtie. Het is een herinnering om dingen met liefde en een positieve mindset en intentie te doen.

Bron:
Sterrenbeeld | Daghoroscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Plezier voor jong en oud

Als kind vind je het natuurlijk geweldig om op een trampoline tekeer te gaan. Lekker springen met je vrienden en je kunt er allerlei verschillende capriolen en trucs op uithalen. Als kind kun je altijd wel geweldige dingen verzinnen om te doen. Springen op een trampoline is natuurlijk een geweldige buitenactiviteit. Dit is ook wel nodig want kinderen komen vandaag de dag steeds minder buiten. Trampoline springen is heel erg goed voor kinderen. Dit is niet alleen voor hun lichaam maar ook zeker voor hun sociale vaardigheden. Dit ontwikkel je veel beter door met andere kinderen samen buiten te spelen op bijvoorbeeld de trampoline. Het is voor kinderen veel leuker om met zijn allen op een trampoline te spelen.

 

Trampoline is eigenlijk een weinig gevaarlijke bezigheid. Ouders zien natuurlijk meestal meer risico’s dan er daadwerkelijk zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat je het als ouder niet nog veiliger kunt maken. Het is daarom slim om gebruik te maken van een trampoline rand. Zo bedek je de veren van de rand waardoor je kinderen niet vast kunnen komen te zitten tussen de randen van de trampoline. Er zijn nog twee veel voorkomende veiligheidsmaatregelen die je kunt toepassen op je trampoline. Je zou dus je trampoline in kunnen graven zodat deze niet hoog van de grond staat en de kinderen niet zo hard kunnen vallen, daarnaast kun je een trampoline met veiligheidsnet nemen.

 

Tot nu toe hebben we het vooral over de kinderen gehad die op de trampoline spelen. Het is natuurlijk ook voor u heel goed mogelijk om de trampoline op te gaan. Het is namelijk ook een ontzettend goede workout die ook nog eens leuk is. Op een trampoline verbrand je op een leuke manier snel veel calorieën. De trampoline is daarom een perfecte aankoop voor het hele gezin. Jong en oud zal veel plezier hebben op de trampoline.

 

https://www.trampolines.nl/

Catch’m fishing experience

Over de Catch’m Fishing Experience

Heeft u altijd wel eens willen leren vissen, maar glipt de tijd altijd net uit uw handen? Houd dan vandaag nog op met excuses maken, en overweeg eens een echte Catch’m Fishing Experience te boeken. De Catch’m Fishing Experience is een ervaring die u nooit zult vergeten. Ga met een professionele visgids mee in zijn boot en leer de fijne kneepjes van het vissen samen met de visgids. Hij kent de wateren, hij beschikt over kennis van de vele soorten vissen en neemt u compleet onder zijn vleugels. Het is werkelijk een unieke ervaring waar u ook nog eens wat van kunt leren. Een Catch’m Fishing Experience is te boeken voor een dag of voor een langere reis. Langere reizen kunnen eventueel ook all-inclusive naar het buitenlang geboekt worden.

De Catch’m Fishing Experience boeken

Of u nu alleen bent of met vrienden eens wilt gaan vissen, met het gezelschap van een visgids weet u in ieder geval zeker dat u naar huis gaat met een paar vissen. Daar zorgt de Catch’m Fishing Experience dan ook graag voor! Heeft u al een idee waar u wilt gaan vissen en met hoeveel mensen u op stap wilt gaan? Neem dan contact op met de visgids van Catch’m Fishing Experience voor een vrijblijvende offerte. Geef in deze gesprekken goed aan met hoeveel mensen u op reis wilt gaan, of het om een dag trip of om een langere reis gaat en of u in het buitenland wil vissen met onze visgids. Het is ook slim om aan te geven of u, mits het gaat om vissen in het buitenland, zorgt voor eigen vervoer en overnachting. De visgids van Catch’m Fishing Experience kan zelf ook vervoer, overnachting en meer (all-inclusive) regelen. Dit is allemaal te overleggen. Neem voor een offerte contact op met Catch’m Fishing Experience via de contactpagina op de website.

Mag ik mijn eigen spullen meenemen?

Met Catch’m Fishing Experience hoeft u niets mee te nemen, maar het mag wel. Bent u bijvoorbeeld meer comfortabel met uw eigen hengel of aas, dan mag u dit meebrengen. Neem vooraf wel contact op met de visgids over dit soort zaken; het is beginners afgeraden om iets mee te brengen voor de Catch’m Fishing Experience. Alles wat u nodig heeft om vis te vangen is aanwezig op de boot. Mocht u niet weten hoe iets werkt, wordt u dit graag uitgelegd door de visgids.

Gasbrander: hoe werkt het?

Een gasbrander kan worden beschouwd als een stevige en robuuste (gas)aansteker. Gasbranders kunnen voor zeer veel verschillende doeleinden worden ingezet en zijn dan ook erg veelzijdig. Voorbeelden van gebruiksmogelijkheden van gasbranders zijn het aansteken van kaarsen en het aansteken van vuurwerk of andere lonten. Dit is echter pas een kleine selectie van de gebruiksmogelijkheden die een gasbrander te bieden heeft. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Gasbranders zijn op de markt te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Er zijn gasbranders waarbij het gas zich in een gastank bevindt. In zo’n geval wordt de grootte van de gasbrander vaak voor een groot deel bepaald door de grootte van de gastank. Wanneer een gasbrander, die werkt met een gastank, leeg is, moet de gastank vervangen worden door een nieuwe. In andere gevallen, wanneer de gasbrander leeg is, kan deze worden bijgevuld met aanstekergas. Gasbranders hebben veel voordelen ten opzichte van ‘normale’ aanstekers en verschillen hier dan ook op veel fronten van. Bij het gebruiken van zowel normale aanstekers als gasbranders, dient er altijd rekening te worden gehouden met de veiligheid. Veiligheid staat immers altijd voorop.

De voordelen van gasbranders

Zoals gezegd kennen gasbranders verschillende voordelen ten opzichte van ‘normale’ aanstekers. Ten eerste is het zo dat gasbranders van andere materialen gemaakt worden dan normale aanstekers. Normale aanstekers zijn vrijwel altijd van kunststof gemaakt, met hier en daar een metalen onderdeeltje erin. Bij gasbranders is dat niet het geval, die zijn gemaakt van metalen onderdelen. Dit is nodig vanwege het feit dat een gasbrander een sterkere vlam creëert dan een normale aansteker. Wanneer gasbranders ook van kunststof gemaakt zouden worden, zouden de onderdelen smelten en dat is vanzelfsprekend niet handig. Dankzij metalen onderdelen heeft een gasbrander ook het voordeel dat een gasbrander beter tegen een stootje kan. Laat men een gasbrander per ongeluk vallen dan valt deze niet meteen uit elkaar. Een ander verschil met normale aanstekers is dat een gasbrander wat groter is, waardoor deze prettig in de hand ligt, wat het gebruiksgemak ten goede komt. Eén van de allergrootste voordelen van een gasbrander is dat de vlam niet zomaar uit kan waaien. Doordat de vlam sterker is, is deze beter bestand tegen wind. Vuurwerk aansteken bijvoorbeeld bij een stevige wind is bij het gebruiken van een gasbrander gewoon mogelijk. De vlam van een gasbrander is sterker, door het feit dat de vlam heter is en doordat het gas uit de brander beter benut wordt dan bij normale aanstekers het geval is.

https://www.dutch-pyro.nl/

Zeil les volgen is leuk

Het is belangrijk om iets te doen in het leven wat je leuk vindt. Dat biedt namelijk ontspanning en ontspanning heb je weer nodig om je werk goed te doen. Daarom is het hebben van een hobby erg goed. Toch heeft lang niet iedereen een hobby. Dat komt vaak doordat men de tijd vol plant met dingen zoals werk of huishoudelijke activiteiten. Dit is lang niet altijd nodig. Er is bij iedereen wel tijd voor een hobby alleen wordt de tijd er niet voor vrij gemaakt. Prioriteiten stellen is logisch en van groot belang om je leven in goede banen te laten lopen. De prioriteit voor ontspanning ligt desondanks veel lager aangezien het geen vooruitstrevend doel heeft. Toch is het belangrijk om de essentie van ontspanning te gaan begrijpen aangezien dit helpt om te presteren.

Een hobby die bij veel mensen al snel onder de aandacht komt als ze er één zouden moeten kiezen is zeilen. Zeilen is geen gemakkelijke sport maar geeft u wel dat stukje ontspanning wat u nodig heeft. In Groningen wordt er zeil les gegeven op het Hoornsemeer en op het Paterswoldsemeer en Zuidlaardermeer. Er is veel animo voor met name in de leeftijdscategorie van 40 tot 60 jaar. Dit zijn vaak mensen die de sport gebruiken als een stukje ontspanning. Tijdens de zeil les heb je contact met mede cursisten en er wordt dan ook vooral aan de sfeer gedacht. Daarom is het niet alleen een sport maar u houdt er ook nog sociale contacten aan over die in de toekomst misschien ook wel iets op zakelijk vlak voor u kunnen bieden. De zeil les wordt gegeven in de avond. Dus ondertussen kunt u genieten van de zonsondergang. Wanneer u lid bent geworden van de zeilvereniging in Groningen krijgt u tijdens de lesuren uw eigen zeilboot. U begint in een klein formaat dat bedoelt is voor solo zeilers. Wanneer u de basis onder de knie heeft kunt u er voor kiezen of u alleen, of met andere wilt zeilen.

Zeilen is een sport die helpt om competenties te verbeteren. Door het beoefenen van de zeilsport kunt u als geen ander kort maar krachtig communiceren met het team en wordt u gevormd tot een echte teamplayer. Dit is ook in het bedrijfsleven erg belangrijk dus daarom is zeil les geen slechte keuze voor een hobby. U bent nooit te oud om te leren en het geeft dan ook veel energie in uw leven om een nieuw hoofdstuk te openen.

http://www.zeilschoolzuidlaardermeer.nl/zeil-en-surflessen/zeilles/

Speeddating events in België? Ontdek snel Speedating-belgie.be!

Speeddating-belgie.be nodigt u uit!

Speeddating in België? Speeddating-belgie.be  is een trouwe organisator van speeddates die vanaf april 2014 wekelijks op diverse locaties in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant actief zal zijn. Wij hadden u bij deze ook met veel plezier willen uitnodigen op de eerste speeddating events die zullen doorgaan in Hasselt , Antwerpen en Leuven. De geweldige locaties voor deze events zijn het  Hassotel, Bar Cesar en en het hippe Club Montreal. Vanaf 31/03 en 03/04/2014 kunt u zich wekelijks  inschrijven voor lokale speeddating events!

Maar uit wat bestaat het concept van speeddating nu eigenlijk, laat ons dit even toelichten:

Speeddating is einde jaren 90  in de VS ontstaan en nadien begin jaren 2000 overgevlogen naar Europa. Speeddating is een populaire manier van dating die steeds meer aan terrein wint. Het wordt ook steeds meer gekend bij alle leeftijdsgroepen in België. En net daarom zal Speeddating-belgie.be  vanaf april  wekelijks speeddating evenementen organiseren in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Brussel.

Het concept bestaat uit 20 single mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten aan de oppervlakte ontdekken. Gedurende deze 10 minuten maakt u kennis met andere vrijgezellen met behulp van assistentie van Speeddating-belgie.be 

Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op Speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

http://www.speeddating-belgie.be