Next Magazine
Image default
Huishoudelijk

Raamdecoratie maakt het verschil

Misschien bent u onlangs verhuisd, of bent u simpelweg nog niet toegekomen aan het volledig inrichten en decoreren van uw woning. Stijlvolle en passende raamdecoratie op maat maakt uw inrichting af en is onmisbaar. Een keuze maken uit de talloze mogelijkheden vereist enige verdieping in de verschillende varianten. Kiest u voor gordijnen, lamellen, jaloezieën of raamfolie? Of maakt u het uzelf extra moeilijk en besluit u een of meer varianten te combineren? Want dat is uiteraard ook mogelijk.

Alle soorten en maten

Raamdecoratie is er in alle soorten, maten en kleuren. Hoe u uw woning ook heeft ingericht, er is altijd een geschikte variant te vinden. De raamdecoratie kan volledig worden aangepast aan uw wensen en eisen. Zo kan raamdecoratie in uw slaapkamer zowel een decorerende als een verduisterende functie hebben, terwijl de raamdecoratie in de woonkamer misschien slechts dient om te voorkomen dat er gemakkelijk naar binnen wordt gekeken.

Verschillende varianten raamdecoratie combineren

Geheel afhankelijk van uw eigen smaak is het mogelijk om verschillende soorten raamdecoratie te combineren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om naast uw raamfolie ook een gordijn of lamel aan te schaffen en te installeren. Deze installatie kan, afhankelijk van uw eigen handigheid, uitgevoerd worden door een professional. Deze professional zorgt ervoor dat alles netjes op maat gemaakt wordt en dat u zich bezig kunt houden met de andere aspecten van uw woninginrichting.

Schoonmaak en onderhoud

Voor welke variant raamdecoratie en voor welk materiaal u kiest, is mede afhankelijk van het onderhoud dat u aan uw raamdecoratie wilt plegen. Het aanbrengen van raamfolie kost misschien meer tijd dan het installeren van een gordijn, lamel of jaloezie, maar na de installatie heeft u er weinig tot geen omkijken meer naar. Gordijnen, lamellen en jaloezieën moeten echter regelmatig gewassen en schoongehouden worden. Iedere variant van raamdecoratie heeft zo zijn voor –en nadelen. De keuze is geheel aan u.

http://www.raamdecoratie-op-maat.nl

Gerelateerde artikelen

Vieze geurtjes in de wasmachine. Hoe kom je er vanaf?

ENERGIEBESPARENDE E27 LED LAMPEN

Verwen uzelf met een echt bed van Auping in regio Utrecht