Een dam verleggen of kanaal versterken? Kies voor een groutanker

Zodra u een dam moet gaan versterken of een kanaal gaan verleggen, is het van belang dat het water op de correcte plek blijft. Om dit te garanderen gebruikt u bijvoorbeeld een damconstructie of damwand. Het is uiteraard zaak dat deze goed blijven staan. Daarom schakelt u een specialist in die met een groutanker alles stevig vastlegt. Deze specialist in verankering van wanden of grond is De Vries Titan. Met meer dan 15 jaar ervaring realiseren ze projecten in binnen- en buitenland. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere bouwkundige en civieltechnische aannemers. Bent u dus op zoek naar een specialist in damverankering of funderingsherstel? De Vries Titan is het bedrijf voor u.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Op zoek naar een specialist voor de verankering van grond- of waterkerende constructies? Kies dan voor De Vries Titan. Om uw project zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Vertrouw op een groutanker die alle belasting aan kan

Het verankeren van wanden of grond is niet iets dat u zomaar doet. Het vraagt om een goed uitgedachte planning en het inschakelen van de juiste mensen om het uit te voeren. Of het inzakken van een wand door de kracht van water. Dit zijn allemaal rampscenario’s die u als opdrachtgever liever niet meemaakt. Dat is waarom u samenwerkt met een specialist als De Vries Titan. De verankeringen van dit bedrijf zorgen dat iedere constructie de berekende belasting ook daadwerkelijk doorstaat. Om dit te garanderen wordt een groutanker uitvoerig beproefd en afgespannen. Hierbij is de trekbelasting veel hoger dan in de gebruikssituatie.