Kunststof rijplaten huren voor uw kleinere projecten en evenementen

Het assortiment met diverse rijplaten om te huren is nog verder uitgebreid. Zo is het niet alleen mogelijk om stalen rijplaten te huren, maar ook kunststof rijplaten worden steeds populairder. Deze zijn namelijk eenvoudiger te hanteren. Heeft u bijvoorbeeld een binnenstedelijk infraproject op de planning staan die u gaat voorbereiden? Dan bieden kunststof rijplaten van Swanenberg IJzer Groep de oplossing. Ook voor tijdelijke fietspaden en bescherming van een straat kunt u kunststof rijplaten huren. Naast stalen en kunststof rijplaten met trekgaten kunt u bij deze specialis ook terecht voor een stalen buis. Deze zijn weer zeer geschikt voor constructiedoeleinden bij een complexe ondergrond. Voor iedere ondergrond heeft deze specialist dé oplossing.

Een stalen buis die aan de kwaliteitsnormen voldoet

Niet voor ieder bedrijf is het vanzelfsprekend dat de staalkwaliteit van een stalen buis is voorzien van de Europase normering als S235 of S355. Bij Swanenberg IJzer Groep vertrouwt u op de best beschikbare staalkwaliteit. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij deze specialist. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moeten zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en kwaliteit wanneer u bijvoorbeeld een stalen buis of rijplaten wilt huren. Het is namelijk ook mogelijk om stalen en zelfs kunststof rijplaten te huren.

Rijplaten huren voor een stevige ondergrond

Uw bouwproject wordt een succes met het gebruik van rijplaten om te dienen als tijdelijke verharding. Bij Swanenberg IJzer Groep heeft u de keuze om zowel stalen als kunststof rijplaten te huren. Deze specialist is al meer dan 50 jaar ijzersterk in staal. Wereldwijd is deze specialist een erkende toeleverancier van stalen buizen en rijplaten. Welke afmeting heeft u nodig voor uw rijplaten? In het assortiment vindt u uiteenlopende afmetingen en dikten en allen voorzien van trekgaten om werkzaamheden nog beter te kunnen ondersteunen. De rijplaten in het assortiment zijn altijd uit voorraad leverbaar en ook te koop wanneer u regelmatig een bouwproject start.