Management

Een complete oplossing met Master Data Management

Nextmagazine

Als gedreven ondernemer wilt u natuurlijke het optimale uit uw bedrijf halen. Om dit te bereiken is het van belang om een goed beeld te hebben van uw bedrijfskritische gegevens. Hierdoor verbetert het innovatievermogen en creëert u bijvoorbeeld een betrouwbaar klantenbeeld. Een platform waarmee u bedrijfsgegevens overzichtelijke in kaart brengt is Master Data Management (MDM). Dit platform biedt een complete oplossing op maat. Hierdoor heeft u snel inzicht in belangrijke gegevens en kunt u interessante patronen ontdekken. Zo zet uw bedrijf een grootste stap voorwaarts.

Is Master Data Management iets voor u? Ontdek het nu!

Het kan lastig zijn om in te schatten of Master Data Management echt iets bijdraagt aan uw onderneming. Laat u daarom informeren en adviseren door een ervaren specialist. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij het kenniscentrum Informa. Dit bedrijf beschikt over specialistische kennis van IBM-softwareproducten, waaronder Master Data Management. Naast het geven van advies kunnen de medewerkers u hier ook helpen bij de implementatie van het systeem en bieden ze opleidingen aan in Information Management. Hierdoor leert u niet alleen hoe u het programma kunt gebruiken, maar ook hoe u er optimaal uw voordeel uit haalt.

Schakel de hulp in van experts

Het kan lastig zijn om Master Data Management te gebruiken. Zeker als u geen of weinig ervaring heeft met IBM-software kan MDM implementeren een heel uitdaging zijn. Daarom is het verstandig om gebruik te maken van de expertise van een specialist, zoals Informa. Van dit bedrijf krijgt u deskundig advies en de experts begeleiden u het gehele project van A tot Z. Ook nadat de software geïmplementeerd is staan de specialisten voor u klaar. Komt u dus ergens niet aan uit of treedt er een storing op? Schroom dan niet om contact op te nemen en u te laten helpen door de ervaren krachten van Informa.

https://www.informa.nl/

Breng de stichtingskosten van uw project in kaart en ga goed voorbereid te werk

Heeft u de stichtingskosten voor uw nieuwe project al in kaart gebracht? Nee? Het is altijd aan te raden om een zo compleet mogelijk beeld van de verwachte kosten voor uw project op papier te zetten. Welke middelen gaat u inzetten en hoeveel zullen deze naar verwachting gaan kosten? Door hier van tevoren over na te denken voorkomt u vervelende situaties waarin u uw budget overschrijdt. Met een advies over de stichtingskosten van uw nieuwe project heeft u een accuraat beeld van de kosten die naar alle waarschijnlijk zullen plaatsvinden. Laat u daarom adviseren door een deskundige partner op het gebied van bouwkostenmanagement. DDC Consulting is zo een bedrijf. Met een jarenlange ervaring op het gebied van bouw en vastgoed is dit dé partner die u zoekt.

Wat zijn de exploitatiekosten van uw project op het gebied van vastgoed?

Na het in kaart brengen van de stichtingskosten is het tevens belangrijk om de exploitatiekosten van uw vastgoed in kaart te brengen. De kosten stoppen immers niet wanneer enkel de bouw van het project is afgerond. Vaste lasten zoals verzekeringen en rente nemen een groot gedeelte van het budget in beslag. Het is daarom prettig om ook deze direct te noteren, zodat u nooit voor vervelende situaties komt te staan. DDC Consulting helpt u hier graag bij. Zij geven u een persoonlijk advies over de exploitatiekosten van uw project op het gebied van vastgoed. Zo weet u zeker dat u geen enkele kostenpost over het hoofd ziet!

Laat u adviseren en ga gelijk aan de slag

Bent u klaar voor een goed voorbereid project? Kies dan voor een samenwerking met dit professionele adviesbureau. De deskundige medewerkers van DDC Consulting staan voor u klaar met een persoonlijk advies. Naast stichtingskosten en exploitatiekosten hebben zij tevens een uitgebreide kennis van onderhoudskostenplanningen, het voeren van energiebeheer en het opstellen en voeren van een gedegen onderhoudsstrategie. Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden die dit bedrijf voor u kan uitvoeren. Neem contact met hen op en bespreek de mogelijkheden.