Next Magazine
Image default
Mode en Kleding

Hydrowear

Hydrowear

Hydrowear is een bedrijf dat zich voornamelijk heeft gericht op bedrijfskleding in de meer gevaarlijkere sectoren op de arbeidsmarkt. Hierbij kunt u denken aan:

  • Brandwerende kleding.
  • Kleding waarbij men beter zichtbaar van wordt zoals reflecterende kleding. Dat vindt men bijvoorbeeld vaak terug in de bouw.
  • maar ook regenkleding valt hier onder. Zeker als men op schepen werkt of op olieplatforms, dan is het erg belangrijk dat uw werkkleding waterdicht is.
  • Kleding dat speciaal is ontworpen voor zwaar werk is ook te bestellen via de website van Hydrowear.

U leest het, alle kleding dat te maken heeft met gevaarlijke beroepen kunt u terugvinden op de website hydrowear.nl.

Goed zittende Hydrowear

De onderzoekers van Hydrowear zijn dag in dag uit op zoek naar betere methodes om de Hydrowear te verbeteren. U wilt toch zeker enkel het beste voor uw werknemers? Een ongeluk zit in een klein hoekje dus het is van het grootste belang dat de werkkleding die men draagt wel tegen en stootje kan. Zeker voor mensen die in de bouw werken is het van belang dat de kleding goed zichtbaar is. Denk maar eens aan de wegenbouw. Vaak razen er auto’s met hoge snelheid langs deze mensen en et is dus erg belangrijk dat men opvalt. Oranje en gele reflecterende jassen zijn dan ook een absolute must in deze sector.

Denk om de veiligheid

Zeker in de gevaarlijkere sectoren zijn er vele kledingvoorschriften waaraan men dient te voldoen. Erg logisch, want uw werknemers nemen soms grote risico’s. Denk maar eens aan een brandweerman die een brandend huis in rent om een kind te redden. U hebt dan toch zeker Hydrowear nodig omdat deze kleding antistatisch en bovenal vlamvertragend werkt. Zo zal uw brandweerman heelhuids het gebouw weer kunnen verlaten. Neem daarom eens contact op voor meer informatie met Hydrowear.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/hydrowear

Gerelateerde artikelen

De gezonde voordelen van Birkenstocks

Laat je ogen weer spreken

Functioneel en modebewust