Hospitality Management opleiding kan op meerdere locaties worden gevolgd

In principe is men nooit klaar met leren. Zo kunt u ook op latere leeftijd nog besluiten een opleiding te volgen, bijvoorbeeld om meer vakkennis op te doen of zich te ontwikkelen op een geheel nieuw gebied. Wilt u een Hospitality Management opleiding of een Horeca Hotel Management opleiding gaan volgen maar weet u niet precies waar? Dan is het prettig dat deze opleidingen bij Linnartz opleidingengroep op diverse plekken worden aangeboden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een opleiding in Hospitality Management te volgen in Nijmegen, Breda of Amsterdam. En ook een Horeca Hotel Management opleiding kunt u volgen in Nijmegen, Breda of Amsterdam. Bij het aanmelden voor één van de opleidingen kunt u op het aanmeldingsformulier uw eerste en tweede keuze aangeven.

Diverse beroepsopleidingen: Hospitality Management opleiding en Hotel opleiding

Er zijn meerdere beroepsgerichte opleidingen op MBO+ en HBO niveau, zoals een Hospitality Management opleiding of een Hotel opleiding. Deze volgt u bij een gespecialiseerde opleidingsgroep. U wordt dan met behulp van diverse vakken, gegeven door ervaren praktijkdocenten, klaargestoomd voor een breed vakgebied. Zo kunt u starten in de voor de hand liggende branches als toerisme, horeca en evenementbranches. Maar u kunt zich ook ontwikkelen op het gebied van personeelsmanagement, public relations, marketing en financieel management, zodat u in andere branches aan de slag kunt. Een Hospitality Management opleiding en een Horeca Hotel Management opleiding worden in voltijd en deeltijd aangeboden en u kunt ze dus overdag of ’s avonds volgen. Dat maakt het dus ook mogelijk om uzelf naast uw baan verder te ontwikkelen!

Geen studieschuld bij het volgen van een Hotel opleiding bij een gespecialiseerde opleidingengroep

De studiekosten kunnen soms de pan uit rijzen, zo ook bij een Hospitality Management opleiding of Hotel opleiding. Toch is er een oplossing om te voorkomen dat u een enorme studieschuld opbouwt. Dan kunt u ervoor kiezen een opleiding te volgen bij een opleidingsspecialist. Alle beroepsopleidingen die de opleidingsgroep aanbiedt, vallen namelijk buiten het leningsstelsel. Daarnaast bent u vaak snel aan het werk na afronding van uw opleiding. De jarenlange ervaring van deze specialist leert namelijk dat er in het bedrijfsleven veel vraag is naar mensen met een gerichte beroepsopleiding. Dat betekent dat de kans groot is dat u binnen korte tijd een baan vindt. Zo is de kans dan ook groot dat u de gemaakte kosten voor een Horeca Hotel Management opleiding of Hospitality Management opleiding binnen korte tijd kunt terugverdienen.