Telefonie

Telefoon kapot? Dit kan je eraan doen

Nextmagazine

Is je telefoon per ongeluk gevallen en is je scherm helemaal gebarsten? Dat is natuurlijk super vervelend. Pas ook op dat je niet per ongeluk kleine deeltjes glas in je vingers krijgt. Soms laat door de barst wat glas los en dat moet je niet over je handen krijgen. Maar wat kun je doen als je telefoon helemaal kapot is? Hier een paar tips.

Laten repareren

Het verstandigste is vaak om hem te laten repareren. Dit kost wel geld, maar zo kan de barst niet groter worden en weet je zeker dat je geen glas in je handen krijgt. Er zijn heel veel plekken en adressen waar je terecht kunt om je telefoon te kunnen reparen. Het is per merk en per model verschillend hoe duur het is om je scherm te kunnen vervangen. Want dat is wat ze moeten doen, ze vervangen je oude gebroken scherm met een compleet nieuw scherm.

Een Iphone XS laten repareren bijvoorbeeld is een stuk duurder dan wanneer je een Iphone 7 laat repareren. Dit komt omdat deze Iphones al oudere modellen zijn en de inkoop van nieuwe schermen goedkoper is. 

Kies je reparateur goed uit

Als je glas helemaal kapot is en je zeker wilt weten dat je telefoon in goede handen is, kan ik je adviseren om hem naar een Apple winkel te brengen. Zij weten precies wat ze ermee moeten doen. Het nadeel hiervan is dat ze deze niet altijd op locatie kunnen repareren. Wat betekent dat je Iphone moet worden opgestuurd en je dus tijdelijk geen telefoon hebt. Dit kost overigens ook veel geld.

Wanneer je dit er niet voor over hebt, maar wel echt een goede reparateur wilt. Dan kan het slim zijn om eens online op zoek te gaan naar een nette reparatiebedrijf. Vaak krijg je via Google recensies en aanbevelingen. Op basis daarvan kan je gemakkelijk een bedrijf vinden die jou kan helpen met je telefoon. Zo kan misschien thephonelab een goede optie zijn. Zij leveren goede en snelle services. Hierdoor hoef je niet weken te wachten en te prutsen met een leen telefoon. Dat is natuurlijk super fijn.

Koop een screenprotector

Een andere goede tip, deze is wel als je scherm gerepareerd is, is om een screenprotector aan te schaffen. Dit is een extra glaslaag wat over je telefoon wordt geplakt als beveiliging van het daadwerkelijke glas. Zo komen er geen krassen in je echte telefoon en mocht die een keer per ongeluk op de grond vallen, dan beschadigd of breekt je screenprotector en dus niet je echt glas. Bovendien is het aanschaffen van een screenprotector heel gemakkelijk. Ze zijn overal te koop, niet duur en je kunt ze zelf plaatsen. Als je het liever door een professional wilt laten doen dan kan dat ook. Als je je telefoon laat repareren en je kunt deze ophalen kun je vragen of zij ook meteen een screenprotector willen plakken op je scherm. Zo hoef je zelf niet te gaan prutsen en weet je zeker dat hij niet scheef en zonder bubbels geplakt wordt.

 

Waarom een hoesje onmisbaar is voor elke smartphonegebruiker

Nextmagazine

Als trotse bezitter van een smartphone, wil je dat jouw smartphone tegen een stootje kan. Dat spreekt voor zich. Toch loopt één op de drie Nederlanders met een gebroken smartphonescherm. Dat is zonde, want de reparatiekosten kunnen hoog oplopen. In het slechtste geval is jouw telefoon zo erg beschadigd dat repareren niet meer mogelijk is. Was het je dat waard? In dit artikel delen we daarom de belangrijkste redenen waarom iedere smartphonegebruiker een telefoonhoesje nodig heeft. 

1. Een hoesje biedt extra grip

Vandaag de dag worden telefoons met vrij luxe materialen gebouwd en afgewerkt. Dit betekent echter vaak dat de achterzijde van glas wordt gemaakt. Hoewel dit optisch erg mooi is, kan glas vrij glad van textuur zijn. Een telefoon hoesje biedt extra grip, zodat je telefoon niet uit je handen glijdt. Er wordt daarbij wel eens gedacht dat een hoesje afbreuk doet aan de ‘looks’ van een moderne telefoon, maar dit hoeft lang niet altijd zo te zijn. Kijk bijvoorbeeld naar een stijlvolle Samsung Galaxy A52 case.

2. Een hoesje biedt bescherming tegen vallen en stoten

Wie wel eens een gebarsten scherm van een telefoon heeft moeten laten repareren, weet dat de kosten aanzienlijk kunnen zijn. Zo kan je met een simpele val van je telefoon in één klap enkele honderden euro’s armer zijn. Het behoeft amper uitleg dat telefoonhoesjes primair dienen als bescherming tegen vallen en stoten. Telefoonhoesjes absorberen namelijk de impact bij een dergelijk incident, zodat je telefoon dit niet meer hoeft te doen. Dit is wenselijk, want in de praktijk blijkt dat telefoons bij een val van lage hoogte al ernstig beschadigd kunnen raken.

3. Minder krassen in je kostbare scherm

Het scherm is één van de meest kostbare elementen van je telefoon. Een smartphonehoesje heeft meestal opstaande randen aan de zijkant die net wat hoger zijn dan het scherm. Dit zorgt ervoor dat je scherm geen krassen krijgt wanneer je telefoon bijvoorbeeld op een plat oppervlak ligt of wanneer deze in je broekzak zit. Dit geldt helemaal wanneer je kiest voor een gsm hoesje in de vorm van een bookcase of flipcover. Dit soort hoesjes beschermen je telefoon van alle kanten wanneer je deze niet gebruikt. Daarnaast zijn ze vaak erg handig met betrekking tot opbergmogelijkheden van bijvoorbeeld pasjes.

 

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/

Beste zakelijke telefoon van 2018

Als u op zoek bent naar de allerbeste telefoon voor zakelijk gebruik, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor velen van ons is het hebben van de beste zakelijke telefoon voor onze behoeften essentieel, omdat we steeds afhankelijker zijn van mobiele telefoons om aan te werken.

Omdat zowel Samsung als OnePlus onlangs nieuwe smartphones hebben aangeboden die ideaal zijn voor zakelijk gebruik, hebben we deze gids bijgewerkt om u het laatste koopadvies te geven waarmee u de beste smartphones voor zakelijk gebruik kunt kiezen.

Nog niet zo lang geleden stond er nog maar één smartphonefirmant voor de lippen van elk zakelijk IT-team als het ging om bedrijfssmartphones: BlackBerry, het Canadese bedrijf dat voorheen bekend stond als Research in Motion (RIM).

Sindsdien is er veel veranderd en het fortuin van Blackberry heeft een negatieve invloed gehad, de deur opengelaten voor rivalen om zaken te doen met het bedrijfsleven, en dwingt de telefoonmaker om Android te omhelzen (of misschien zou dit met tegenzin zeggen) nieuwe vlaggenschepen.

De rest van het pakket staat heet op de hielen, als het al niet inhaalt, waarbij Apple, Samsung, OnePlus en anderen allemaal strijden om een ​​deel van de lucratieve zakelijke smartphone-taart.

 

De beste zakelijke vaste of VoIP telefoon

Maar wat is nu de beste keus als het gaat om een vaste of om een VoIP telefoon? Er zijn vele keuzes en merken voor VoIP telefoons. De nummer één VoIP-telefoon die beschikbaar is in 2018, is de Polycom VVX 600, een betrouwbaar en praktisch bedrijfsmodel, populair vanwege zijn ontwerp en als een van de gemakkelijkst te gebruiken telefoons op de markt. De Grandstream GXP2170 en GXV3275 staan op de tweede en derde plaats met uitzonderlijke functionaliteit en waar voor uw geld.


Hieronder hebben we een totaal van tien van de beste VoIP-telefoonmodellen vermeld, gebaseerd op functies, gebruiksgemak en prijsbepaling. Alle telefoons op onze lijst zullen uw communicatie op kantoor zeker verbeteren.

Zoals de belangrijkste voordelen die hierboven uiteengezet zijn aantonen, variëren de voordelen van VoIP-telefoons van kostenreductie tot geavanceerde functionaliteit die zowel uw interne als externe communicatie efficiënter en effectiever kan maken.

Onze keuze voor de tien beste VoIP-telefoons is als volgt:

  • Polycom VVX 600
  • Grandstream GXP2170
  • Grandstream GXV3275
  • Htek UC924
  • Yealink SIP-T19P-E2
  • Polycom SoundPoint IP-serie
  • Cisco 7900 IP-telefoons
  • VTech VSP736
  • Yealink T2
  • Grandstream GXP1400
https://www.speakup.nl/voip-telefonie/voip-toestellen/

iPhone 5 hoesje

Nextmagazine

Nog niet lang geleden was ik op zoek naar iPhone 5 hoesje voor mijn telefoon. Nog steeds is iPhone 5 meest populair van alle verkochte smart phones. Dit is toch bijzonder. Na de iPhone 5 is er nog iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6s erbij gekomen. Daarnaast zijn er zoveel nieuwe modellen van andere smart phones en de concurrent van Apple – Samsung. Toch hebben zij de eerste plek niet kunnen veroveren. iPhone is al jaren de populairste telefoon die altijd verkocht en gekocht zou worden. Met elk nieuw model zijn er nog langere rijen voor de winkel om die aan te schatten. Zo zijn ook de iPhone hoesjes het meest verkochte, aangezien mensen hun telefoon graag willen beschermen om niet nog extra te betalen aan reparaties. 

Zo bieden de iPhone hoesjes de beste bescherming tegen krassen en vallen, vuil of stof. Met het aanschaffen van een screen protector bescherm je ook je scherm tegen lelijke krassen.

iPhone 5 hoesje kopen

Momenteel moet ik een iPhone 5 hoesje kopen. Al een tijdje heb ik de nieuwe iPhone 5 in de kleur goud, en ben er super blij mee. Gelijk heb ik een screen protector gekocht bij het aanschaffen van mijn telefoon. Ik wilde niet gelijk een hoesje er bij kopen, omdat ik de achterkant zo mooi vond dat ik hem zonder hoesje wilde dragen. Geen goed idee! Hij heeft nu allemaal krassen, omdat ik hem vaak in mijn kleine tasje draag met mijn sleutels er naast. Heel dom, i know. Nu een beetje mosterd na de maaltijd, moet ik een hoesje kopen. Ik heb op veel websites al gekeken en ga uiteindelijk voor de doorzichtige iPhone 5 hoesje. Zo zorg ik voor bescherming en toch een zichtbare mooie achterkant van mijn gouden iPhone. Uiteindelijk toch goed geregeld!

www.telefonie-blogs.nl

Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

Als u op zoek bent naar de allernieuwste Nokia Lumia zult u lang kunnen zoeken. Er komt namelijk geen Nokia Lumia meer uit. Vanaf november 2014 is de nieuwste Nokia Lumia uitgekomen onder de naam Microsoft Lumia. De telefoon die in november 2014 is uitgekomen is de Microsoft Lumia 535.

De Microsoft Lumia 535

De Microsoft Lumia 535 is de eerste telefoon die is uitgekomen onder de naam Microsoft Lumia. De telefoon valt onder de goedkopere modellen in de Lumia serie. Wanneer u een Microsoft Lumia 535 wilt kopen kiest u voor een hele kleurrijke telefoon. Dat houdt in dat u kunt kiezen tussen verschillende kleuren. Dat kan bij heel veel telefoons, maar het leuke aan de Microsoft Lumia 535 is dat u de kleur nog kunt veranderen als u de telefoon al heeft. De achterkant van de Microsoft Lumia 535 kan los en kan worden verwisseld met achterkant met een andere kleur. Zo kunt u uw telefoon blijven ‘vernieuwen’. De Microsoft Lumia 535 is geen grote telefoon. Het valt onder de gemiddelde maat voor telefoons. De afmetingen van de Microsoft Lumia 535 zijn 140,2×72,4×8,8 mm. Dat betekent dat het beeldscherm niet zo heel groot is. De Microsoft Lumia 535 heeft een beeldscherm van 5 inch en een resolutie van 960×540. Daarnaast heeft Microsoft verbeteringen aan het beeldscherm gedaan zodat het beeldscherm ook te zien wanneer de zon er op schijnt. Zo kunt u altijd gebruik maken van uw telefoon wanneer u een Microsoft Lumia 535 koopt.

Milieuvriendelijk bellen?

Wanneer u ervoor kiest om een Microsoft Lumia 535 te kopen kiest u voor groen bellen. Sommige materialen van de telefoon zijn namelijk gerecycled. Hierbij draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast zit er bij de Microsoft Lumia 535 een energiezuinige oplader. En op de Microsoft Lumia 535 zit een energiezuinige stand, waardoor u minder stroom verspilt.

Heeft u interesse in de Microsoft Lumia 535, check de Nokia Lumia Club dan snel.

http://www.delumiaclub.nl/