Next Magazine
Image default
Telefonie

Microsoft Lumia 535

Microsoft Lumia 535

Als u op zoek bent naar de allernieuwste Nokia Lumia zult u lang kunnen zoeken. Er komt namelijk geen Nokia Lumia meer uit. Vanaf november 2014 is de nieuwste Nokia Lumia uitgekomen onder de naam Microsoft Lumia. De telefoon die in november 2014 is uitgekomen is de Microsoft Lumia 535.

De Microsoft Lumia 535

De Microsoft Lumia 535 is de eerste telefoon die is uitgekomen onder de naam Microsoft Lumia. De telefoon valt onder de goedkopere modellen in de Lumia serie. Wanneer u een Microsoft Lumia 535 wilt kopen kiest u voor een hele kleurrijke telefoon. Dat houdt in dat u kunt kiezen tussen verschillende kleuren. Dat kan bij heel veel telefoons, maar het leuke aan de Microsoft Lumia 535 is dat u de kleur nog kunt veranderen als u de telefoon al heeft. De achterkant van de Microsoft Lumia 535 kan los en kan worden verwisseld met achterkant met een andere kleur. Zo kunt u uw telefoon blijven ‘vernieuwen’. De Microsoft Lumia 535 is geen grote telefoon. Het valt onder de gemiddelde maat voor telefoons. De afmetingen van de Microsoft Lumia 535 zijn 140,2×72,4×8,8 mm. Dat betekent dat het beeldscherm niet zo heel groot is. De Microsoft Lumia 535 heeft een beeldscherm van 5 inch en een resolutie van 960×540. Daarnaast heeft Microsoft verbeteringen aan het beeldscherm gedaan zodat het beeldscherm ook te zien wanneer de zon er op schijnt. Zo kunt u altijd gebruik maken van uw telefoon wanneer u een Microsoft Lumia 535 koopt.

Milieuvriendelijk bellen?

Wanneer u ervoor kiest om een Microsoft Lumia 535 te kopen kiest u voor groen bellen. Sommige materialen van de telefoon zijn namelijk gerecycled. Hierbij draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast zit er bij de Microsoft Lumia 535 een energiezuinige oplader. En op de Microsoft Lumia 535 zit een energiezuinige stand, waardoor u minder stroom verspilt.

Heeft u interesse in de Microsoft Lumia 535, check de Nokia Lumia Club dan snel.

http://www.delumiaclub.nl/