Kies voor luxe tijdens een rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Luxe en een roadtrip met elkaar combineren? Het kan als u reis maakt langs de Tuinroute in Zuid-Afrika bij de specialist in reizen. Haal op die manier alles uit uw reis en begin de dag fris en fruitig. Verblijven in luxe lodges of met een tentje op het dak van de 4×4 auto? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.

Droomt u van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Leer Afrika van een compleet andere kant kennen en ontdek de Tuinroute in Zuid-Afrika. U kijkt gegarandeerd uw ogen uit! Ontdek de prachtige kustlijn van het Afrikaanse land en ervaar zelf wat de regio te bieden heeft. Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Komt u uw rondreis boeken bij Oryx Travel? Dan weet u zeker dat u uw vakantie goed heeft voorbereid! Ontdek bijvoorbeeld het uiterste puntje van Afrika. Een prachtige manier om Zuid-Afrika te ontdekken, is een roadtrip langs de welbekende Tuinroute. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.