Next Magazine
Image default
Verbouwen

Zoek niet verder naar een airco-installateur in regio Rotterdam

In de zomer is een airco geen overbodige luxe, maar die moet dan wel door een professional aan worden gelegd. Gelukkig staat Bens Climate Services voor u klaar. Deze airco-installateur in de buurt van Rotterdam is er voor het installeren van airco’s in Zuid-Holland. Maar het aanleggen van airco’s in Zuid-Holland is niet het enige wat deze airco-installateur uit de omgeving van Rotterdam doet.

Waar staat dit gespecialiseerde bedrijf voor?

Bens Climate Services is gevestigd in Hoogvliet en is een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in airconditioning, cv-ketels, luchtbehandelingsinstallaties, zonnepanelen, warmtepompen en koeltechnische installaties. Deze airco-installateur uit regio Rotterdam is er niet alleen voor de installatie maar ook voor verkoop, ombouw, aanleg, onderhoud en reparatie van de producten, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Als u zelf een airconditioningbedrijf heeft en werknemers tekort komt, kunnen de professionals zelfs bij u in komen vallen.

Ontdek de producten van dit bedrijf

Welke producten verkoopt het bedrijf nu? Naast airconditioners zijn er ook onder andere luchtbehandelingsinstallaties, luchtbehandelingsunits, koelinstallaties, hoogrendementsketels, zonnepanelen en zonneboilers te koop. Uiteraard zijn deze allemaal van de beste kwaliteit. De monteurs zullen alle producten bij u thuis of in het bedrijfspand komen aanleggen, mits u dat wenst natuurlijk. Zo weet u zeker dat de installatie op een goede manier wordt uitgevoerd en dat er geen schade wordt aangericht. Bovendien zijn de producten voor een betaalbare prijs te koop.

Schakel de beste service in

Het bedrijf heeft een goede service hoog in het vaandel staan. De klant is koning en er zal alles aan gedaan worden om de klant tevreden te stellen. Tevens kunt u bij het bedrijf terecht voor vrijblijvend advies. U kunt het bedrijf hiervoor bellen. Daarnaast is het mogelijk om een offerte op maat te laten maken, zodat u alvast een inschatting heeft van alle kosten. U kunt een offerte aanvragen via het offerteformulier op de website. Na het versturen wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

https://www.bens.nu/

Gerelateerde artikelen

Dit is dé webshop voor milieuvriendelijke verf

De aannemer nabij Arnhem: voor klussen van ieder formaat

Verbeter uw woning met een renovatie van de kopgevel in Zuid-Holland